Hjem og familieTilbehør

Mal til stof. I hjemmet skal du opdatere dit tøj

Ofte at vaske ting med en vaskemaskine og ved hjælp af forskellige blegemidler hjælper med at falme vævene. De mest sårbare er bomuldsprodukter. De mister efterhånden deres oprindelige lysstyrke, bliver blege og kedelige. Imidlertid lider mange syntetiske fibre det samme problem. For at opdatere dem og give ting et andet liv, kan du male dem i renserier eller hjemme. Typisk anvendes i sådanne tilfælde en anilinmaling til at plette stoffet.

Farve tøj i hjemmet er den nemmeste måde at opdatere din garderobe på uden alvorlige økonomiske omkostninger. Du kan nemt male husets bomuld og uldstof - de fibre, der udgør deres sammensætning, absorberer malingsbrønden. Med syntetiske væv er situationen mere kompliceret. Du kan ikke male dem hjemme med anilinfarvestoffer. De bør henføres til renseri, hvor der anvendes specielle malinger og ret komplekse teknologier.

Maling til stoffet er ret forskelligartet . I hjemmet anvendes både pulver og væske med succes, som sælges i hardwareforretninger. Hver pakke med et sådant farvestof leveres med detaljerede instruktioner. Læs omhyggeligt før maleri. Det står klart, hvilke proportioner der skal overholdes, når malingen er fortyndet i vand, hvad skal den maksimale vægt af væv eller tøj være osv.

Når du begynder at arbejde, skal du ikke glemme at lægge på gummihandsker - ellers vil du ikke overraske de omkringliggende folk med flerfarvede palmer i en dag.

Mange russiske producenter producerer forskellige farvestoffer. De er gode De behandler stoffer og bevarer farve i lang tid. For eksempel er "Lukar" en anilinmaling til stof. I hjemmet kan du med maling hjælpe med uld- og kapronstof undtagen nitron og lavsan. Det kan endda bruges til at male pels og læder. Alt dette er angivet på emballagen, og det skal desuden angive farven.

"Universal" (produceret af "Technohim", byen St. Petersborg) er en maling til stoffer i hjemmebetingelser egnet til hør, bomuld eller viskose.

Så lad os komme på arbejde. Fyld bækkenet med vand (mængden er angivet i instruktionerne) og gradvist, konstant omrøring, hæld farvestoffet ind i det. Hvis du har brug for at male flere ting, vil det være mere hensigtsmæssigt at gøre dette en efter en for at undgå at overfylde beholderen. Forsøg ikke at male ting i vaskemaskinen - vask sine vægge vil være meget vanskeligt.

Kontrollér, at stoffet ikke er tæppet og der ikke er rynker på det, ellers vil der opstå lyse pletter på det efter farvning. Hold ting i bassinet (omrør lejlighedsvis), indtil det bliver lidt mørkere end nødvendigt. Efter at have tørret op, vil det lyse op. Skyl derefter produktet flere gange, og tilsæt lidt eddike til det sidste skyllevand.

Som du kan se, er maling til stoffet derhjemme let nok til at bruge. Vi blev bekendt med den nemmeste måde at farvning på. I hjemmet kan du male et stof eller et produkt med en skilsmisse, men vi snakker om det næste gang.

Malinger til stoffer, hvis pris varierer fra hundrede til tre hundrede rubler (udenlandske ækvivalenter er dyrere), vil hjælpe dig med at opdatere din garderobe og spare penge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.