HobbyHåndarbejde

Sådan arbejder du med foamiranom og hvad er det?

For et par år siden, den indenlandske needlewomen havde en anden mulighed for at realisere deres kreative planer. Faktum er, at salget generelt blev tilgængelig materiale kaldet håndværk skum (skum håndværk), eller som det kaldes i CIS, foamiran eller Skum. Hvad er dette stof, hvad er arter er fundet, og hvordan man arbejder med foamiranom? Lad os se på disse spørgsmål i flere detaljer.

Hvad er foamiran

Dette ord omtales som dekorative håndværk skummateriale fremstillet af ethylenvinylacetatpolymer. På grund af den ru overflade af materialet kaldes også plast ruskind revelyurom og andre vilkår.

Hans specielle navn - "foamiran" - på polsk, ukrainsk, russisk og andre slaviske sprog, modtog han på grund af møller producent - Iran (skum Iran), som er den største leverandør af dette materiale i verden.

Ud over Iran, kan du støde med den kinesiske, koreanske og tyrkisk foamiranom.

Afhængigt af oprindelseslandet og de forskellige farver af materialet, samt dets tæthed, ensartethed i farvning og længde.

Funktioner Skum

Før vi beskæftiger os med, hvordan man arbejder med foamiranom, bør vide, hvad der er de særlige kendetegn ved dette materiale skabelse.

Den største fordel er den lette Skum (man kunne endda sige: luft), samt evnen til at ændre form, når det opvarmes og nedkøles - for at beholde hende.

Derfor hans ejendom er indenlandske needlewoman at producere smukke og utrolig livagtige farver og hår smykker, brocher. Efter alt, i modsætning til plast, Skum meget lys, smidig og blød. Også deres egenskaber det overgår vævet og huden - fast holder den ønskede form, ikke bange for fugt og ikke falme, og dens omkostninger er meget lav. Desuden er dette materiale nemt farvet, og også egner sig præget.

Det er værd at bemærke, at i USA og Kina er mere udbredt foami andre programmer - heraf lavet til cosplay kostumer og karnevaler.

Hertil kommer, at industrien af dette materiale gøre puslespil, byggesæt og kits til børns kreativitet.

typer foamirana

Skum kan være anderledes. I CIS, er det oftest findes i form af tynde plader af A-4 størrelse eller ruller. Typisk er tykkelsen af materialet i denne form - 1-1,5 mm. Ark og rulle foamiran perfekt til at skabe smykker og blomster.

Mindre populære blandt indenlandske needlewomen anvender forskellige sæt foamovyh figurer, tal eller bogstaver.

I andre end den tynde materiale lande er meget almindeligt tyk plade håndværk skum (1 cm), som kan skæres mønstre som et træ. På grund af denne egenskab det foamiran - det mest almindelige materiale til oprettelse af kostumer til cosplay og anime fantasy helte.

Med hensyn til forekomsten af fine Skum, er der flere sorter af det.

 • Neutral foamiran ensartet farvet i en farve.
 • Skum med print, ofte blomster eller geometriske mønstre. Nogle gange på overfladen af materialet viste billede.
 • Enorm popularitet glitterny foamiran hvis overflade er dækket med ensfarvet eller flerfarvet glitter. Oftest anvendes til fremstilling af kroner og farvebånd til fælgene.
 • Også distribueret marshmallow Skum, som adskiller sig fra den konventionelle ved, at den tyndere ved opvarmning smule og bliver transparent.
 • nyder også en særlig kærlighed silke foamiran, så navnet på grund af dens silkeagtig overflade.

Værktøjer til at arbejde med foamiranom

Før du lærer at arbejde med foamiranom værd at overveje præcis, hvilke værktøjer skal bruges til dette formål.

 • Først og fremmest - dette er en saks, for det er med deres hjælp, vil det være muligt at skære detaljerne i fremtidige produkter. Bortset fra de sædvanlige små skræddere og syning, mens du arbejder med Skum Du kan bruge krøllet saks. Men det er værd at huske, at de skal være af god kvalitet og krydret - eller kan tygge materialet, ikke skære.
 • Til opvarmning foamirana (for at give den plasticitet) er mest almindeligt anvendte konventionelle strygejern, krøllejern og hår glatning eller lysere.
 • At oplyse den ønskede form, ofte bruges specialværktøj - stakke. De er skarpe, rund og krøllede ender. Begyndelsen mestre stakke stedet bruge tandstikkere eller ben.
 • Maleri foamina der er særlige farvestoffer. Men indenlandske rum ved den populære farvestof er olie pasteller eller børns voks farveblyanter.
 • Foamovyh til fastgørelsesdele er den mest optimale eller lim "Moment" eller en limpistol. PVA, "Dragon" og andre håndlavede klæbemidler i dette tilfælde ineffektiv som lang fryse.
 • Og det sidste er et meget vigtigt redskab til at arbejde med håndværk skum - denne Forme (forme for at give materialet den ønskede volumen og tekstur). de behøver ikke at starte ved håndarbejde. Men for dem, der er seriøst interesseret i foamiranom - ikke undvære dem.
 • At skære stykker af håndværk skum kan anvendes som formede patricer, plottere, maskiner til skæring og prægning.

Sådan arbejder med foamiranom

Før du går i gang, bør du forberede alle de værktøjer og på arbejdspladsen, hvor der skulle være noget overflødigt. Som et eksempel på, hvordan man arbejder med foamiranom, giver vi et eksempel på fremstilling af små roser.

  • Det kræver den sædvanlige pink og grøn Skum 1-1,5 mm tyk. Til det anvendes "mønster" af fremtidens blomster og omgivet med en tandstikker (ingen akut stak).
  • Dernæst forsigtigt skære del og skære et par kronblade.
  • Tænd for jern- og til ham, til gengæld sætter hvert kronblad på følgende princip: varme, fold, lim; tage en ny fane, for varme, rulle, pind - og så indtil da, indtil du får den ønskede størrelse af rosen.
  • Således at blomsten så færdig, skal du foretage grøn bægerblad foamirana for ham. Det behandles på samme måde som kronbladene, og sat på wiren, der skal spille rollen som stilken. Bægerblad tråd og fikseret med lim, og voila - en rose er klar.

Sådan arbejder med Molde til foamirana

Ovenstående eksempel er velegnet til dem, der lige mastering foamiran. Over tid, skal vi begynde at forbedre deres færdigheder - mester mug. De kan købes i butikken, bestille online eller for at gøre deres egne hænder.

I sit arsenal er nødvendigt at have mindst to af Mold: en for bladene, den anden til fremstilling af kronblade.

Forme skal bruges efter foamirana farvning, opvarmning af materialet på jern og trykkede den til instrumentet. Tryk på elementet til Molde brug indtil det køler og hærder, normalt tager det et par sekunder. Efter dette, kan kanten klippes, selv om nogle guider gøre det op til at arbejde med Molde.

Detalje for deformation er altid vigtigt at gøre større, end du har brug for, fordi opvarmning er reduceret.

Forme kommer i enkelt (anvendt relief på den ene side) og dobbelt (formet på begge sider). Når man arbejder med enkelt vigtigt at sætte oven på detaljerne i et andet stykke foamirana som vil forhindre fingeraftryk på det færdige produkt. I dobbelt Molde er ikke sådan behov.

Hvordan skal man behandle med ikke-standardiserede former for skum

I de seneste år, det indenlandske marked 2 nye typer af håndværk skum. En af dem - skumfidus foamiran. Sådan arbejder du med ham? Lad os se det i øjnene.

Før dette materiale skal specielt behandlet. Til denne udskæring del tonet pastel og (skabte mellem to ark papir) i damp jern til jern tilstand.

Når delen er afkølet - det fjernes (efter behandling, bliver materialet ekstremt tyndt, næsten gennemsigtige) og påføres et varmt strygejern. Yderligere - bearbejdet Malden.

Efter denne procedure, er den behandlede del æltet og strakt lidt i hans hænder. Hvis det er nødvendigt, varme op i kanterne lidt lysere.

Fremgangsmåden til behandling skumfidus Skum, lad os lære at håndtere hans kolleger kaldet Silk foamiran.

Sådan arbejder du med ham? Meget lettere end med marshmallow, fordi det er mindre lunefuld. Pre jern det - der er ikke behov, fordi han er så tynd og formbart og bobler på jern, som skumfidus.

Arbejde med silke Skum, afskårne dele har brug for at varme op på jern og deformere Malden. En yderligere form af bundne hænder. Hvis det er nødvendigt, brug en lighter.

Overvej funktioner foamirana og dens art, kan det konkluderes, at dette materiale - uerstattelige ting i det arsenal af hver needlewoman. Og når man tænker, at de lokale mestre er ikke fuldt udnytte de muligheder, der har dette materiale, kan vi konkludere, at han har en stor fremtid i rummene i vores land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.