TravelingHoteller

Hotel "DiKris" (Lazarevskoye, gade Tormahova 32.): Beskrivelse, tjenester, anmeldelser

Hvil i Lazarevskoe - vidunderligt, fantastisk sted - altid husket i lang tid. Det fremmes og den rene bjergluft og en masse smukke blomster, og selvfølgelig, det mest grænseløs, men meget varm og venlig hav. Luften Lazarevsky fuldt anvendelig kemisk sådanne elementer som brom, iod, kalium og magnesium. Sanatorium by basen gør dette sted en sand udendørs kursted, som tiltrækker mange turister fra forskellige byer og endda lande.

Overnatning i Lazarev

Som mange turister, de bedste betingelser for resten af hotellet tilbyder i Lazarev mad og hyggelige værelser. Der er et system tjeneste "all inclusive", der er tilgængelig alle de vigtigste måltider, maden er altid meget velsmagende og frisk.

Mange besøgende kan lide at hvile i Lazarev Sochi dette område, bare fordi priserne er betydeligt lavere, men alle ingredienserne til den bekvemmelighed, komfort og sjov til rådighed. Den udvej kan prale et aktivt natteliv. I Lazarev har et stort udvalg af klubber, restauranter, caféer og biografer. Den huser ofte skum parter og andre rekreative aktiviteter.

Pensionater Lazarevskoye - effektiv løsning for dem, der ønsker at kombinere komfort og afslapning fordele ved behandlinger. Ved at vælge at bo på resort Lazarevskoye hoteller med legeplads vil være glade, ikke kun til unge gæster, men også deres forældre. For prisen af disse muligheder er langt mere økonomisk, og serviceniveauet er ikke værre.

Der er objekter med et gennemsnitligt niveau af bekvemmelighed og økonomi, med en swimmingpool og uden det, hjem og staten sanatorium. Generelt mulighederne for valg er enorme. Hvert værelse boarding Lazarevsky et køleskab, TV, balkon, brusebad eller badekar, en eller flere senge. I alle rum er der aircondition. Alle kan nyde den udendørs eller indendørs pool.

Hvile i Lazarev bliver mere populært hvert år, og alle takket være hotellets hyggelige og venlige, høflige personale, der arbejder i hver af dem.

Med eller uden måltider?

Power i alle institutioner for ferierejsende altid varieret, alle ved hvor vigtigt det er for en god nattesøvn. Alle måltider er afbalanceret og altid udelukkende består af de mest friske og lækre produkter.
Prispolitik i Lazarev behager demokratisk i forhold til Anapa, Sochi i nogen anden udvej i Krasnodar Territory. For dem, der er alvorlige mangler i fordøjelsessystemet, bare en snack er bedre at vælge en afbalanceret kost, der tilbydes af mange hoteller og vandrehjem. I hver placering giver leveringsservice af de friskeste retter rygende varm til dit værelse. Men den mest værdifulde ting, der giver Lazarevskoye - havet.

Også en meget interessant aktivitet for turister er at udforske de mange attraktioner, der bogstaveligt talt ikke giver at kigge væk fra sin skønhed. For ikke at spilde tid på madlavning, er det bedre at bestille en klar menu på stedet, hvis finanser tillader det. Denne indstilling er mest velegnet til de rejsende, der kom til den udvej med små børn, og de har ingen mulighed for i morgen at vandre gennem de mange restauranter og cafeer.

Dette papir vil blive præsenteret for en anstændig måde at bo på resort - et privat hotel "DiKris" (Lazarevskoye).

Guest house "DiKris"

Dette hyggelige og komfortable pensionat ligger i en afstand af en hundrede meter fra den brede og meget smuk flod kaldet Psezuapse. Hotellet er beliggende på gaden Tormohova.

Seværdigheder i nærheden

Til rådighed for gæsterne - fire-etagers bygning med værelser i forskellige niveauer af komfort. I nærheden af hotellet, kun 200 meter væk er vandland "Nautilus" med en bred vifte af vandaktiviteter for enhver smag (dias, vandfald, slanger og hot tub). Også i nærheden af hotellet "DiKris" (Lazarevskoe) byder gæsterne velkommen rekreation park med masser af forskellige attraktioner og faciliteter til fritid.

service

Ved receptionen er der flere pengeskabe til værdigenstande, er der strygejern og strygebræt, ved siden af bygningen er der flere komfortable lounge stole til solbadning og borde til morgen te. Gå ned til 1. sal, kan du lave mad i specielt udstyret til dette køkken.
Med hensyn til spørgsmålet om at købe produkter, en 10-minutters afslappet gåtur fra pensionatet er et hypermarked detailkæde "Magnit" og Lazarev købmand marked med en bred vifte af fisk og skaldyr og andre mærkelige delikatesser.

placering

Værelser Hotel "DiKris" (Lazarevskoye) indeholder dobbelt og tredobbelt suiter, som hver har en dobbeltseng og en ekstra seng (triple værelser), bruser og badeværelse, internet, aircondition, tv, køleskab, balkon eller loggia med udsigt over det omkringliggende skønhed, hårtørrer og alt tilbehør til bruseren. Internet leveres til alle rum uden afbrydelse.

Hvis rummet er beregnet til 2 personer, så hvis det er nødvendigt, at hotellet kan give en ekstra seng, når den planlagte kolonisering af en anden beboer i rummet. Fra 8 til 11 am i hotellets morgenmad og om aftenen fungerer grill, hvor en professionel kok vil du komme høj kvalitet køkken.

strand

Op til stranden område med en småsten shore rejse det tager femten minutter afslappet nydelse skridt. På stranden adgang til alle former for vandsport, herunder dykning lektioner, surfing og windsurfing, skiløb, "banan" og en scooter, jet ski. Der er alt for komfortabel tidsfordriv på den åbne solen. Selvfølgelig, det er nødvendigt for at nyde alt dette for de penge, undtagen kun liggestole og liggestole.

udflugter

For elskere af udflugter hotel "DiKris" (Lazarevskoye) har at byde på besøg den velkendte i hele byen Sochi Arboret, og går på komfortable yachter med havfiskeri. I prisen inkluderer overnatning og transport, ernæring, sikkerhed depositum ulykke. Børn under fem år, i løbet er ikke involveret. Billetprisen på luksus biler er 5500 rubler. Det er bedre at tage en plads på bagsædet. Sidste indtjekning udføres i bilen, såsom reserverede pladser. Fra fritid hotel "DiKris" (Lazarevskoye) tilbyder ridning, da der er en række ridning klub. Alle disse tjenester er tilgængelige til fritid håndgribelige omkostninger, derfor i Sochi og Lazarevskoye nødt til at gå med en vis margin i pungen.

Kommentarer om ferierejsende

Ingen endnu har fortrudt, at valgte at blive "DiKris" guest house (Lazarevskoye). Anmeldelser bevise det. Talrige gæster især bemærket den fremragende arbejde af personale og komfortable levevilkår.

Puljer på hotellet er altid ren, vandet er ændret næsten hver dag, som altid behager alle gæster. Sprog i receptionen personalet kender meget godt, fordi det ikke er et problem nogensinde. magt kvalitet i enhver hostel eller hotel, herunder "DiKris" (Lazarevskoye), meget glad, alt er altid frisk og velsmagende, bringes direkte til dit værelse til enhver tid.

underholdning sfære er meget forskelligartet. Der er altid noget at gøre, uanset alder.

Den vigtigste egenskab af den udvej Lazarevskoye - havet. Men ikke alle strande er rene og godt vedligeholdt. I nærheden af pensionatet "DiKris" strand er bare fantastisk. Dette er et godt sted for familier med børn. Hotellet har sit eget køkken. Du kan vælge at sørge for, at der kun er tilberede friske fødevarer. Og det er det hele værd ganske billigt.

Selve hotellet er altid meget ren, både i værelser og på det område. Særligt tilfreds med tilstedeværelsen af en god swimmingpool, som konstant renses. Der er en bekvem tilgang til børn. For dem er det område er der en legeplads med gynger.

Hotel "DiKris" (Lazarevskoye, ul. Tormahova, 32) har en meget bekvem beliggenhed. I nærheden af vandland, butikker, markeder. Gå til stranden kun 15 minutter, men denne gang kan være sjovt. På vej til havet, kan du kigge i den lokale tabellen, som er meget velsmagende og billige.

Der er ingen støj og snavs, og omkring byder på fantastisk udsigt til floden og bjergene. Måske nogen kan synes, at det område af hotellet selv er ikke nok plantet, men der er en smuk pulje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.