TravelingHoteller

Det bedste sted for en aktiv ferie - resorts, hoteller i Krasnaya Polyana

Kun få udlændinge ved, at Krasnaya Polyana - en hyggelig, dejlig og usædvanlig smuk bjerglandsby i Sochi, nær byen Adler. Byen ligger i en højde af 550-600 meter over havets overflade, er det omgivet af bjerge, men på grund af den enorme terrasse, hvor den ligger, for det meste, er beliggende hoteller i Krasnaya Polyana, fra hvert hjørne af vinduet, eller du kan se den storslåede natur i de omkringliggende skråninger.

Hvil i dette sted er noget helt ekstraordinært - ligesom udvej Krasnaya Polyana i skønhed og originalitet i verden findes ikke. I denne by, skjult i bjergene, ideelle betingelser for kærester og alpint skiløb. Den udvej er meget godt beskyttet mod vinden ved kraftige bjergkæder Aibga, Achishkho Chugush og Asser, som gør det muligt sneen til at ligge på pisterne næsten hele året rundt, og skiløbere - begyndere eller professionel - at nyde deres foretrukne tidsfordriv. Og efter en aktiv sports- og fritidsfaciliteter, kan du vende tilbage til den hyggelige og komfortable hotel i Krasnaya Polyana.

Alle kan slappe af, som han ønsker det. Feriesæsonen varer fra begyndelsen af maj til slutningen af oktober (og på det højeste punkt - i januar-marts og november juni) - og al denne tid kan du nyde den magiske bjerg-hav klima, varierende kompleksitet skiløb og, selvfølgelig, de fleste hjem , hyggelige og sunde fritidsbeskæftigelser, der kun kan tilbyde hoteller i Krasnaya Polyana. For eksempel, hvile i "Peak Hotel" - den ældste, næsten tabt i bjergene stedet tilbyder sine gæster et udvalg af 102 værelser og flere villaer, stående alene. Nogle mener, at dette en meget bekvem beliggenhed i komplekset, gør det muligt at fordybe sig i den romantiske ferie, som ikke forstyrrer udenforstående. Nogle, på den anden side, kommer til Kaukasus-bjergene for fritidsaktiviteter, sjov, designet til at møde nye mennesker, begivenheder og erfaringsudveksling, så sørg for at nævne den uhensigtsmæssige sådan en løsning, der giver anmeldelser Krasnaya Polyana, i almindelighed, og om "Peak Hotel" i særdeleshed.

Hvad angår de fortjenester, der naturligvis mere er at sige, at gæster på dette hotel får den bredeste vifte af tjenester og service til en meget høj, næsten europæisk plan. Prioritet for alle medarbejdere har individuelle anmodninger gæsterne kan nyde døgnet rundt service i deres værelser, bestille en fødevare fra lokale restauranter, eller et par timer til at forlade børnene club "hat" af deres børn, hvor de vil spille med professionelle undervisere og erfarne sygeplejersker .

"Peak Hotel", ligesom mange andre hoteller i Krasnaya Polyana, tilbyder sine gæster arrangere byrundture eller levering til udgangspunktet af skiløjperne, der giver dem mulighed for at drage fordel af sin flåde. Individuelle fordele ved dette kompleks er evnen til at forudbestille indkvartering, bestille en overførsel fra lufthavnen til hotellet, i almindelighed, gøre alt for tilrettelæggelsen af førsteklasses ferie.

Dyre og luksus ferie, som tilbyder hoteller i Krasnaya Polyana, repræsenteret primært klub-hotel "The Four Tops". Her gæster får mest komfortable, tjenesten af højeste klasse og en masse forskellige underholdning. Et ophold i et af de 12 smukke og komfortable dobbeltværelser, besøgende har mulighed for at gå til pisterne (i nærheden af hotellet er elevator) eller klatre observation tårn til at deltage i en traditionel kinesisk te ceremoni. Desuden er hotellets gæster tilbydes aktiviteter såsom jeep safari, jagt og fiskeri, om vinteren - snescooter, sommer - paragliding og vandreture, og selvfølgelig, næsten hele året - bjerg pools og snowboarding. rekreation program til en klub-hotel er meget travlt, men desværre ikke passer den romantiske par eller familier med børn - denne kategori af befolkningen i de "Four Tops" ikke vil gøre noget. Som for alle andre, så er dette hotel er den mest koncentrerede alle muligheder for et mangfoldigt og aktiv fritid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.