Kunst og underholdningFilm

Talentfulde skuespillere. "The Truman Show" - en fascinerende tragi-komedie med Dzhimom Kerri

Hvilken film er værd at se publikum engageret i at finde en fascinerende komedie drama, hovedrollen talentfulde skuespillere? "The Truman Show" - en tragikomedie, der giver kunstnere hovedrollen Jim Carrey bevise, at det er godt, ikke kun som en komiker. Maleriet blev præsenteret for offentligheden i 1998, men er i stand til at behage og et moderne publikum. Hvad ved vi om de roller og de mennesker, de fik?

Et par ord om plottet

Truman Burbank - den centrale figur i tragikomedie "The Truman Show", skuespillere og roller, der omtales i denne artikel. Efter at have set de første billeder, er det let at beslutte, hvad hovedpersonen - en almindelig mand, der bor tåler liv. Men snart seerne lære, Truman, uden at vide det, han er medlem af reality show, som er set af millioner. Alle de mennesker, der indgår i Burbank miljø - skuespillere, der er betalt skaberne af showet. Hus og selv byen, der er hjemsted for hovedpersonen - bare høj kvalitet dekoration. Særlig teknologi giver selv justere vejrforhold.

Direktøren sørger for, at livet i hans "menighed" var i overensstemmelse med en på forhånd skriftlig script. Fra tid til anden er der uventede problemer, for eksempel, helten falder for den forkerte kvinde, der blev valgt til rollen som hans kone, skuespillerinden og den anden opgave. Men for at showets skabere hurtigt fjerne de "tekniske problemer". Alt ændrer sig, når Truman pludselig begynder at tvivle på virkeligheden i den verden, han levede i tredive år. Situationen begynder at komme ud fra under kontrol af instruktøren, men reality show skabere vil ikke give op.

Dzhim Kerri og hans helt

Tragikomedie kunne ikke mønstre et astronomisk beløb i disse dage i billetindtægter hvis hovedrollen andre aktører. "The Truman Show" - en film, der skylder meget af sin succes til Jim Carrey, som var i stand til at skabe en interessant billede af en person, der ikke ønsker at underkaste sig vilje "direktør" af hans skæbne.

Det er kendt, at direktøren for komedie drama Piter UIR i lang tid ikke kunne finde en førende mand. Han var en mand behov, som kan være af interesse for publikum så meget, at de var villige til at følge sit liv i årevis, og ikke bare en charmerende skuespiller. For en tid overvejet han kandidaten Geri Oldmena, men skurken i "Dracula" er ikke i stand til at spille Truman som ønsket Uiru. Som et resultat, den rolle var Dzhim Kerri.

Skuespilleren glæde enige om at spille den centrale figurs reality show, fordi med sådan en kompleks rolle kun kan administrere have en alvorlig dramatisk skuespiller talent. "The Truman Show" - en tragikomedie, for at vise publikum, at Kerry er en af dem. Jim kunne lide manuskriptet så meget, at han selv enige om en "cut-down" gebyr, der beløber sig til $ 12 millioner.

Truman kone

Ikke alene Dzhim Kerri prydede med sin tilstedeværelse filmen "The Truman Show", skuespillerne og den rolle, som er beskrevet i artiklen. Ligesom tilskuere og Lora Linni, der spiller skuespillerinden Hannah Gill, der var hyret til at skildre hustru helten reality show Meryl Burbank.

Hannah - bare en film stjerne spiller en rolle. Det er absolut ligeglade med Truman, ønskede ikke at føde sine børn, selv om det tæller direktør for reality show. Programmet hun handlede udelukkende af hensyn til penge. Dets vigtigste opgave - fremme af produkter af forskellige mærker, der giver den største indtægt på skaberne af "The Truman Show". Mens forberedelserne til denne rolle, Linney granske salgskataloger gange 50'erne, for at låne en salgsfremmende kropsholdning, der vedtager modellen. Ud over den tragiske komedie skuespiller kan ses i film som "Primal Fear", "The Savages", "Kinsey".

elsker Truman

Selvfølgelig Dzhim Kerri og Lora Linni stjerne blev en tragikomedie, men fortjener opmærksomhed og andre aktører. "The Truman Show" - en film, der fik lov til at udtrykke sig Natashe Makelhoun. Et par år efter udgivelsen af billeder af britiske skuespillerinde har opnået endnu større succes, at have spillet en stor rolle i tv-serien "Californication".

Hendes heltinde Sylvia - en pige, der er uventet for instruktøren og manuskriptforfattere reality show falder Burbank. Selvfølgelig, stødende karakter, som kun er en cameo rolle tildelt, straks fjerne fra "lille by", hvor transmissionen er fjernet. Sylvia formår dog at skabe tvivl i Truman og derefter, at være "i naturen", udsender storstilet kampagne for at befri ham.

Noah Emmerich og hans karakter

Ovenstående er ikke alle stjernerne i "The Truman Show" bånd, som skuespillerne stadig er interesseret tilskuere. For eksempel er den store klare rollen som Noah Emmerich, så stadig en novice skuespiller. Efter nogen tid efter tragikomedie Noah berømt som en af de vigtigste figurer i serien "amerikanere."

I filmen "The Truman Show" portrætteret Noah skuespiller, der bliver betalt for det, er den bedste ven af Burbank. Hans karakter Louis medvirkede i et reality show fra de første leveår, oprigtigt knyttet til Truman og lider under, at han var nødt til at bedrage en "ven".

Hvem spillede Christophe?

Hvem har prydet med hans tilstedeværelse filmen "The Truman Show", de aktører, der glimrende klaret deres opgaver? Selvfølgelig, Ed Harris, legemliggjort billedet af producenten Christophe, som var livet i Truman. Piter UIR først set i rollen Dennisa Hoppera, men senere fandt det charmerende nok.

Hopper blev erstattet af Ed Harris, havde han allerede formået at udtrykke sig gennem "Apollo 13" og andre berømte malerier. Spillet af Harris' karakter er tvetydig personlighed med manerer af Gud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.