Mad og drikkevarerVin og spiritus

"Alazani Valley" - en vin er født i hjertet af Kakheti

Georgierne oprigtigt mener, at deres land - verdens ældste vinregion. Arkæologiske udgravninger afslører knive til beskæring vinstokke og andre instrumenter vedrørende bondestenalderen (IV-III årtusinde f.Kr.). I begyndelsen af vor tidsregning var der særlige lerpotter - kvevri, der kan rumme mere end 150 liter væske. Således er det muligt at afgøre, hvornår en unik Kakhetian opstod urt gæring teknologi, og gennem hvilket blev berømte georgiske vine. "Alazani Valley" - en drink forholdsvis ung. Det blev først fremstillet i 1977. Men ikke rabat århundreder gamle historie georgisk vin, samt de unikke naturlige funktioner i området, der producerer "Alazani Valley".

I dette land er der omkring 500 sorter af lokale druer. Desuden nu almindeligt anvendt og europæiske arter. Men georgiske vine overvejende sorter, ikke blandet. Saperavi - en delvis visning af vinstokke, den vigtigste ingrediens i rødvin "Alazani Valley" - blev transplanteret som det genetiske materiale i Odessa-regionen i Ukraine, Krim, i Novocherkask. Der, på grundlag af dens udgivelse deres "Alazani Valley". Lignende i smag "Bastardo Magarach", "Saperavi nord." Alligevel "Alazani Valley" (Georgia) - en uovertruffen vin. Den er lavet af naturlige forhold såsom appellation, i hvis ære og navngivet drikken. Alazani Valley ligger i centrum af Kakheti region, i den østlige del af landet. Her de unikke klimatiske og jordbundsforhold.

"Alazani Valley" - vin naturlig halvsød. Det betyder, at den er fremstillet af sukker sorter (mindst 20%). Unik Kakhetian teknologi lange gæring producerer drikken lidt sure, søde bær udjævnes. Den resulterende vin har 3% sukker i et slot 9-11,5 grader.

Det vigtigste element i produktionen af vin i Kakheti er at choke bær, men må ikke dekanteres. Hele massen af papirmasse med først stående udendørs og tre gange om dagen blandet. Endvidere er denne vin lager med "hætte" hældes i kvevri, hermetisk lukket. Selv en kæmpe keramisk kande begravet i jorden, hvor vinen gærer og roligt samoosvetlyaetsya. Hele denne proces finder sted, og "Alazani Valley". Vinen adskilles derefter fra pulpen, pasteuriseret og aftappet.

Drik dette mærke kommer i hvid og rød. Sidstnævnte - en stærk og sukkerholdige. Rød "Alazani Valley" - vinen blandet. Til de vigtigste Saperavi tilføjede Ojaleshi bær Mujuretuli Aleksandrouli. Forskellige drikke frisk buket, harmonisk smag med en fløjl tog, mættet rød. I de første par sekunder følte jeg modne kirsebær noter. I eftersmagen hørt nuancer af mandel og søde figner.

White "Alazani Valley" - blandet også vin. I sin forberedelse deltage Rkatsiteli Mtsvane Tsolikouri og Tetra. Produktion teknologi er noget anderledes end den rødvin. Saften fra frø og skind før gæringen introducerer speciel vakuum urt. Vin materiale ældes ved temperaturer tæt på nul. Så går en fuld gæring cyklus. Som et resultat, er et sandt mesterværk er født strå farve. Vinen har en ren bouquet med antydninger af kvæde og melon, lys syreindhold, blød og let smag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.