Kunst og underholdningKunst

Syntese af kunst i teater, film og musik. Syntese af kunst i den ortodokse kirke

Den menneskelige natur at afspejle virkeligheden i form af kunstneriske billeder. Denne dom tager mange forskellige former, og kulturstudier, forskerne er der flere hundrede arter af kunst. Linser processen med deres indbyrdes samspil og forbedre kunstnerisk effekt. Kombinere kunst syntese i teatret, for eksempel - et slående eksempel på dette fænomen.

Et andet eksempel på løsninger formede enkelt opgave kan være en åndelig indflydelse på den person, da han besøgte en ortodoks kirke.

definition

Syntese af (græsk syn -. Sammen tithemi - sætte) - sammenslutning af kombinationen. På området for æstetisk assimilation af verden er det ikke bare at skabe et kunstværk ved hjælp af forskellige former for kunst, betyder det ikke en simpel sum af de bestræbelser, som folk fra forskellige kreative industrier. Tegn på ægte syntetisk kunstprojekt - enheden i design og stil, integriteten af billedet, det overordnede indhold af indvirkning på seeren og lytteren.

Specialiseringen af interoperabilitet

Udvikling af kunst gik fra primitive ritual, der omfatter dans og sang (koreografi og musik), og organer malede masker (billedkunst), rituelle idoler og statuer (skulpturer). Dette blev efterfulgt af en opdeling i separate arter. I oldtiden var der et sammenhængende system af kunst opdeling af arter og områder (alle huske de ni muser, der bor på Olympen). I renæssancen produkt malere og skulpturer erhvervet særlig værdi i sig selv. Men syntesen af kunst i musik, har teatret været kendt siden oldtiden.

Værdien af en separat kunstform at skabe et enkelt kunstnerisk billede kan være meget forskellige. Syntese Art I et teater, en film, for eksempel antager en dominerende rolle skuespiller, den særlige dramatiske vægt komponent. I andre områder af kulturen er situationen anderledes. Den gotiske katedral af funktionen at organisere rum, der er karakteristisk for "ren" arkitektur, udføres ofte ved hjælp af skulptur og dekorativ kunst, og værdsætter dem ligeligt.

Eksempler interaktion Art

I litteraturen har maleri og musik altid været værker af stor kunstnerisk kraft, bygget på de gældende ret i kun i disse former for kreativitet. Men mange mesterværker blev født på skillevejen mellem forskellige områder af kunst. Bogillustrationer, Art Books - et produkt af et sådant fænomen. Løsning på problemet med visuelle inkarnation af litterære helte, de vigtigste begivenheder i den narrative plot, bør illustrator huske integriteten af opfattelsen af hele designet af bogen, den enhed af alle komponenter: dækning, skrifttype, pauseskærme. Først da vil resultatet af forfatterens arbejde vil medføre den ønskede respons i læserens sind.

En vigtig plads i kulturen i enhver nation tager musik. Syntese af kunst i musik er i konstant udvikling. Udtryksfulde hjælp af lyd kombinationer er ganske abstrakt, men i forbindelse med litteratur, med poesi at opnå konkrete og meningen er ikke iboende i musikverdenen. Produktet af denne syntese - den sang, opera - erhvervet har en separat kunstform, og dens popularitet har ingen grænser i tid og rum. Ved religiøse chants, ballader vandrer musikere til de store shows af pop- og rockstjerner og imponerende forestillinger på store steder i verden - det er udviklingen af genren.

Former for kunst samfund

En form for interaktion kreative fagfolk fra tilstødende områder er syntesen af den plastiske kunst. Særligt typisk syntese kunst i arkitekturen. I løbet af den historiske udvikling, graden af integrationen af arkitektur, skulptur, maleri, brugskunst og design forandring. I gamle egyptiske templer og paladser i renæssancen er forskelligt omfang af konsekvenserne for indkommende skulpturer, malerier og vægmalerier, møbler og redskaber. Men altid fundamentet - en arkitektonisk struktur, formet luftfartsselskab generelle idé. I dette tilfælde syntetiseres teknik bevarer relativ uafhængighed.

Men nogle gange, arkitekturen har karakter af en sand syntese af kunst. Gotiske katedraler, paladser i rokoko bygning mestre i jugendstil og moderne - et slående eksempel på den enhed af plads og objektiv miljø. Skulptur, maleri, udskæring, møbler - intet kan trækkes tilbage, uden at det berører en enkelt kunstnerisk billede.

Et andet eksempel funktion interaktion blev syntese arts teater. Ligesom film, teater har et rum-tid natur og har virkelig syntetisk essens. Opgaven med direktør for drama eller opera ydeevne, at muligheden for at anvende en bred vifte af kunstneriske medier, der påvirker alle organer beskuerens sanser skabe en forestilling med en enkelt kreativ løfte. Dramatiker, komponist, skuespiller, scenograf, kostumedesigner, lysdesigner - hver af dem bidrager til oprettelsen af forestillingen i overensstemmelse med sit talent i en separat gren af kunst.

Gipersinteticheskoe kunst

Film og TV giver produktet, som er frugten af den indsats, som mange mennesker. Visuel billede, lyd serie, semantiske indhold - alle er af stor betydning. Forfatteren af filmen normalt kaldes instruktøren, men dette erhverv indebærer viden og færdigheder fra forskellige områder af kunst.

De nærmere af filmen produktionsteknologi påvirker arbejdsmetoder kunstneren og komponisten, skuespilleren og dekoratør. Men dette kun styrker forholdet mellem forskellige typer af kunst i biografen, hvor det vigtigste - en fælles æstetisk og kunstnerisk program. Syntese of Arts i film og tv - en nødvendig faktor for gennemførelsen af dette program.

Arkitekturen i en ortodoks kirke

Bygninger blev opført til religiøse formål er altid med deltagelse af kunstnere fra forskellige specialer. Syntese af kunsten i templet - en organisk komponent i søgen efter at opnå den ønskede virkning på de trofaste.

Den vigtigste rolle i udformningen Guds billede tilhører templet arkitektur. Taget fra de byzantinske traditioner, konstruktiv og skematisk layout på tværs af kuplede russisk ortodokse kirke udviklet sig over mange århundreder. Arkitektonisk element i organiseringen af det indre rum er at understrege bånd mellem de to verdener - den åndelige og det materielle. Strengt reguleret struktur placering, dens layout underlagt bevægelse fra øst til vest og fra bunden op. Alter og kuppel symboliserer himlen og dens beboere, og give vejledning til bevægelse: bevægelsen af indgangen, som er beliggende i vest til øst - til alter, trofast loft åbner til kuplen.

Stærk indflydelse på sjæle de troende er en syntese af kunst i den ortodokse kirke: en sammenvævning af arkitektur og maleri, arkitektur og rige udsmykning af kirken. Placering ikoner, elementer af at male vægge, loft og kuppel - alt dette er tæt forbundet med den overordnede arkitektoniske koncept og på samme tid er dybt symbolsk. Den ikonostase, som normalt består af flere lag, med de kongelige Døre i midten, prædikestolen, koret - alle rigt dekoreret med udskæringer og malerier, lavet af de bedste mestre. Kirken altid bygget, skåner hverken styrke eller midler, fordi templet - Guds hus.

Den harmoni og ønsket om Gud

Temple arkitektur - en vigtig, men ikke den eneste komponent i en stærk følelsesmæssig effekt på troende. Processen med ortodokse tilbedelse afholdes efter reglerne, svarende til lovgivningen i nogle af underholdning kunst. Det er også en syntese af kunst. I den ortodokse kirke afholdes dagligt og højtidelige Ferieservice underlagt strenge kanoner. Glatte statelige bevægelse deltagere i ceremonien, ledsaget af sang og læse guddommelige tekster, tøj præster, stearinlys - alt har en symbolsk betydning og sigter mod en harmonisk kombination med hele atmosfæren af templet, understreger ønsket om den åndelige, til de højere magter.

Tempel - en ortodoks model af universet. Og syntesen af kunst i templet - et middel til udtryk for skønhed, storhed, storhed og harmoni i verden.

store syntese Tid

Moderne teknik tendens til at generalisere og alsidighed. Syntese af kunst i teater, film, hvilket gør dem tune tid. Gensidige og samspil af forskellige former for kreativitet er indlysende.

En rigtig apoteose af syntetisk kunst er en forestilling dedikeret til vigtige sociale begivenheder. Åbning og lukning af De Olympiske Lege - ikke bare den officielle ceremoni af arrangørerne, og det storslåede show, der ser et stort antal mennesker på planeten. De omfatter de bedste repræsentanter for teater, biograf, musik, koreografi. Visuel billedsprog skabt af kunstnere, computergrafik specialister. Det er en moderne syntese af kunst. Og har alle ét mål - at fortælle om landet-elskerinde af spil, for at udtrykke glæden ved at kommunikere med unge mennesker over hele Jorden.

Omfanget og kompleksiteten af

Verden ændrer sig hurtigt, samt kunstnerens blik på ham. En bedre forståelse af deres omgivelser, for at se fine detaljer, at kombinere dem i et samlet billede af universet og dele ny viden hjælper menneskeskabte skaberen af hele arsenalet af kultur. Det er hensigten at udvide syntese af kunst i teater, film, tv, arkitektur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.