Kunst og underholdningKunst

Sådan at tegne en hvalp og få glæde af det

Sådan at tegne en hvalp? Problemet er løst, i almindelighed, er identiske og i flatbed diagram, og et traditionelt hvidt papir. Vigtig arbejdsgang og evnen til at generalisere det endelige resultat.

Et vigtigt punkt her er kompetent layout mønster. Før du begynder, skal du indsende resultatet i generelle vendinger, vi ønsker at få. Vær sikker på at mentalt isolere det vigtigste i de afbildede genstande - kompositorisk og semantisk centrum. Under ingen omstændigheder bør ikke falde sammen med det geometriske centrum af flyet. Vores Billedet skal tage fra to tredjedele til tre fjerdedele af hele overfladen, og kanterne må nødvendigvis være hvide felt. Disse generelle sammensætning principper er vigtigt ikke kun, når vi tænker på, hvordan man tegner en hvalp. De bør følges i alle grafiske værker, uanset hvad vi har forpligtet sig til at repræsentere. De generelle grænser tegningen bør identificere med lette strøg og sæt dig selv betingelsen: disse grænser er ikke krydses.

Sådan at tegne en hvalp faser? Vi bevæger os fra simple til komplekse og fra generelle til specifikke. Vælg den vigtigste volumen af grove træk. Dette er et vigtigt skridt i opbygningen af figuren. Følg omhyggeligt andele, forholdet mellem volumen og balance af flyet. Tænker hvordan man tegner en hvalp, så prøv at forstå, hvordan han står på fire ben, ligesom at holde balancen, og hvor man kan bevæge sig. Kun god følelse og forstå alle disse punkter, vil vi være i stand til at skildre det korrekt. Allerede på dette tidspunkt bør se på den karakteristiske form og fremhæve dens funktioner i det overordnede design.

Efter at have behandlet de overordnede mængder og konstruere figur, flytte til specifikationen. Gradvist vi arbejder på detaljerne i tallene, fra store - til mindre. Vi forsøger at fremhæve, hvad der forekommer os vigtigt og udtryksfuld.

Fortsat at udføre den kreative opgave - hvordan man tegner en hvalp, så glem ikke om symmetrien af delene, omhyggeligt forsøger at håndtere dem med hensyn til opførelsen af midtlinjerne af figuren. Forsøger at udarbejde detaljerne omhyggeligt, ikke et øjeblik bør ikke miste af hele billedet som helhed syne. Og den gradvise overgang til den afsluttende fase af arbejdet - det endelige tal generalisering.

Den sidste fase af arbejdet, måske det mest interessante. Vi forsøger at gøre figurer af dyr maksimal udtryksfuldhed. Ved anvendelse af metoden af skygge, clairobscur modellering figuren og vedhæfte den stemning på. Vi forsøger at fremhæve bevægelse. Eller statisk.

På spørgsmålet om hvordan man tegner en hvalp med en blyant, er det særlig vigtigt udstyr luge. Blyanter på sidste trin bør vælges blød. I blyant streger - en række udtryksfulde muligheder udvikles gradvist i løbet af arbejdet. Tegning - processen er ikke let. Succes her når eneste, der får glæde af hans arbejde. Og vi bør bringe glæde ikke blot for arbejde (i form af et portræt af en favorit hvalp), men også processen med skabelsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.