SkønhedKosmetik

Coral Læbestift: funktioner og gøre brug af nuancerne

Læbestift koral tilhører den kategori af kosmetik, der er ikke for alle. Dette er ikke en excentrisk lilla eller rødbrune galla. sliddet på læberne af denne farve, bør imidlertid være i stand til. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan man anvender den farvetone afhængigt af tekstur af læbestift, samt snak om, hvad tsvetotipu det passer til de fleste.

Coral Læbestift: tsvetotip løser alle

Denne skygge er usædvanlig, idet den kan bæres ikke alle piger. Siden undertone i hans varme, selv på modeller varm tsvetotipa koral vil se harmonisk helhed.

Af de fire tsvetotpov varme kun to - forår og efterår. I betragtning af farveegenskaber reddishnesses - et tegn på efteråret tsvetotipa, hvilket betyder, at det er sådan piger koral er det mest.

Spring tsvetotip grund af varm rødlig undertone hår og fersken hud tillader brug af koral makeup. Et andet punkt - tand skygge. Især ejerne af gullige emalje er bedre ikke at bruge koral farve læbestift. I sig selv vil tonen ikke ændre farven på dine tænder, men blot fremhæve de naturlige funktioner.

Vi lægger vægt korrekt

I make-up, hvor der er en koral læbestift, lægges der vægt på læberne. I denne sammenhæng vil denne nuance passer til enhver pige. Husk, at hvis der lægges vægt på den nederste halvdel af ansigtet, det vil sige, på læberne, bør øjnene ske i pastelfarver. Den perfekte kombination - nyudovye skygge pil og en strålende teint. samtidig lader koral farve læbestift i alle nuancer. Træn huden i en sådan en makeup - noget, der er forpligtet til at gøre enhver makeup. Hvis skygge er valgt korrekt, eller det vil se friskere. Dette antyder, at dæmpet koral kan anvendes selv i alder makeup.

På grund af det faktum, at koraller læbestift er ikke så udfordrende, som den vin og røde, kan den bruges både i aften billeder, med vægt på læberne, og i dagtimerne makeup og makeup i stil med "retro".

Det afhænger af skyggen

Afhængigt af hvilken type mål du forfølger, du vælger den rigtige nuance. På trods af, at den bedste læbestift betragtes som "Mac" på grund af sin fænomenale stabilitet, andre produkter af det segment af "luksus" er også bemærkelsesværdigt, i øvrigt, at hvert mærke er repræsenteret ved en unik nuance af samme farve. Så hvis du ønsker en afslappende og romantisk billede, bemærk fersken undertone. Den er velegnet til unge piger med lys hud, forfriskende ansigt og understreger det gavnlige naturlige glød. Gulerod nuance er mere egnet til en aften med billeder og er passende kun når ingen andre makeup lyse dominerende farver. Rich koral ser godt med brune øjne, understreger deres dybde.

Trendy farver fra velkendte producenter

Kosmetik stridigheder. Dette er de mest kendte make-up artister, der mener, at det er bedre at bruge lidt mere og nyde make-up modstand end at spare, tjener hudirritation og allergi. De fleste segment mærker "luksus" producere dermatologisk testede produkter, blandt hvilke der er koral læbestift. Ikke nødvendigvis vælge pladskrævende tekstur. Så vægtløs væske Addict Fluid Stick og læbestift "Mac" afholdes på læberne hele dagen, hvilket skaber en vægtløs finish. På grund af det faktum, at grundlaget for produktet - vand over tørrede læber ikke vil selv efter gentagen brug i et par dage. En anden fordel - den manglende klæbrighed iboende genialitet og Tinto.

Usædvanlige løsning giver produktet "Baby Doll Kiss & Blush". Dette - ikke bare læbestift, og en unik nyt produkt, der med held kan anvendes også som en rødme. En vigtig forudsætning - belægningen skal være let og vægtløs, hvis du beslutter at bruge produktet som en rødme. Dette er på grund af sin forholdsvis tætte tekstur sammenlignet med creme blush.

Mange piger bange for lyse farver. Det er for dem læbestift Pure Color fra Estee Lauder er blevet udviklet. Linjen er repræsenteret ved en lys fersken nuance, der er perfekt til unge piger og kvinder, der ikke ønsker at bruge lyse farver i makeup, men altid stræbe efter at følge de modetrends.
Vender tilbage til den linje af professionelle kosmetik, taler om produktet såsom læbestift, "Mack."

Hue Læbestift Cream skaber en mat finish, som gentagne gange er blevet observeret i udenlandske blogs. Dette produkt er også bemærkelsesværdigt på grund af læbestift mærker er de mest modstandsdygtige.

finesser ansøgning

Det menes, at de fleste "ubehagelige" i ansøgningen - koral læbestift. Anmeldelser, i mellemtiden, har gjort det klart, at succes i 90% af tilfældene, afhænger af tilstanden af læberne på tidspunktet for applikationsværktøjer. Dette svarer til det arbejde af kunstneren. Det er umuligt at male et mesterværk på en dårlig lærred.

Det er grunden til, før der ansøges læbestift anbefales at forberede læberne. Ideelt set, du har brug for at tage sig af læber på daglig basis, men i praksis viser det sig, at hans læber opmærksomhed ikke er betalt på alle. Som et resultat, før du anvender makeup falder de bogstaveligt talt genoplive. Gør det nemt, men i dette tilfælde fejlene kan forblive. Efter ikke glemme blyanten substrat tone læbestift. Vi kan begrænse korporlig blyant, men i dette tilfælde du taber "sikkerhedsnet" - farven på underlaget, der forbedrer farveægthed.

Vi er klar til at make-up læber

Den nemmeste måde at rense læberne af døde hud flager med hjælp af små krat. Brug ikke rengøringsmidler med store indeslutninger. De er velegnede til ansigtet, men kan skade huden på læberne, hvilket er flere snese gange tyndere end på hænder og andre kropsdele. Efter denne befugtning eller nærende balsam at afhjælpe afskalning. Dette gælder især om vinteren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.