Kunst og underholdningLitteratur

Analyse af digtet Tvardovsky "Anerkendelse" - den sorg for tab

Aleksandr Trifonovich Tvardovsky (1910 - 1971) blev født i Smolensk-regionen i landsbyen Zagorje. Jeg begyndte at skrive digte, ikke at vide breve, vredt beskriver drenge, der ødelagde den yngler. Hans far var en mand af læsning på trods af at han krestyanin.Po aftener derhjemme, når alle samlet omkring et bord gemt væk, hørte digte af Pushkin, Nekrasov, Lermontov. Og læse Tolstoj og Gogol.

I en stor litteratur

Første mine noter AT Twardowski trykt i 15 år i Smolensk aviser. For tyve år viste Twardowski nogle af hans digte M. Isakovskogo. Deres bekendtskab voksede til venskab senere. Twardowski første digt blev udgivet i 1931. Senere vil det skabe et billede af et felt kok, der under krigen bliver til en Vasiliya Terkina. Meget frugtbart for vores litteratur var en tid, hvor AT Twardowski var en redaktør i "New World" magasin. Han åbnede nye navne og nye værker. Frigivelse af det nye nummer af magasinet ledte frem til. AT Twardowski modernisme, helt ærligt, ikke kunne lide. Han foretrak realisme. På dette og fortælle digte analyse Twardowski "anerkendelse".

Aleksandru Trifonovichu Enogfyrre år

I denne alder, ville han skrive et digt-tanke, et digt, en elegi "Anerkendelse". Poet træt og stoppet med glæde at fejre de ændringer, der finder sted i naturen. Lidt efter lidt blev han ser ham. Den sidste strofe konkluderer, det fuldender analysen af digtet Tvardovsky "Anerkendelse". Kopilas årenes løb, tidlig træthed, og derfor ikke pludseligt og roligt åbnet en ny mand. Dette siger han med en vis ironi: med alderen kommer en ungdom. Det var det.

Men hvad, virkelig?

Naturen er ikke længere for ham at komme til live. Hun ser ikke det er animeret. Køretid anliggender og gjort til at glemme digterens kort-duftende forår, der opløbet åbne og give liv til blade og blomster. Og det er trist, at dette faktum ikke generer digteren. Hvis du omhyggeligt læse starten, var det kun muligt at foretage en sådan analyse af digtet Tvardovsky "Anerkendelse". Vi lever i en verden, hvor alt har sin begyndelse og dens afslutning. Og kort, er det ikke kun kører - kører, hvis udseende ikke tættere her og nu, og du vil ikke mærke til, hvor frodig og smukt blomstrende syrener, begge lugtede duften af nyslået hø, og ikke længere zalyubueshsya lilla og guld farver af solnedgangen. Hvornår og hvordan han mistede sin smukke, intet skyldig verden, afspejler digter. Dette fremgår af en analyse af digtet Tvardovsky "Anerkendelse".

Hvor trist at skille sig af med ukompliceret syn på verden

Kun sjældent talent kan udtrykke deres personlige erfaringer, at få andre mennesker til at se ind i sig selv, som gør Twardowski. Disse erfaringer smertefulde, hvis man tænker over det, deres egen tab af en uskyldig verden i almindelighed noget dybt personligt. De opstår, når en mand stoppet på flugt og troede, at han havde mistet en tur i engen, en flok af kraner kurlykayuschuyu høj efterår himmel. Det var, og der var ikke noget. Det var forår, og efterår bestået. Og han lagde ikke mærke til noget. Hvorfor?

Analyse af digtet Tvardovsky "Anerkendelse" antyder en vis forvirring, og, som allerede nævnt, digterens ironi på sig selv. Han har nu en anden del, som digteren siger. Han er ikke længere unge og små skrivninger. Ja, hvad er det for noget, ironisk nok digter - yngre? Nedtællingen er gået i den modsatte retning? Og hvorfor ikke? I årenes løb har vi falder i barndommen, men helt anderledes. Dette er den eksistentielle oplevelse af digteren, kun vedrørte ham personligt, og de kan forstå folk, der har oplevet noget lignende selv. Dette er en analyse af digtet A. T. Tvardovskogo "anerkendelse".

Et essay om digtet "Anerkendelse"

Hver person er enestående og unikt, og derfor uretfærdigt at sammenligne det endda til en person, selv om betydelig eller ubetydelig. Ikke foran hver person som før Twardowski, stå op spørgsmål, hvor og hvorfor alle væk. Hvis der for hvilke små ting ved at være en betydelig og meningsfuld åndelige liv er væk? Men det er vigtigt for en mand at leve ikke i henhold til kalenderen, og i harmonisk sammensmeltning med naturen, fordi vi er en del af det. Hvor vigtigt det er for en person til at fange den første snefnug hvirvlende langsomt, indånde duften af den unge klæbefolie. Men alt var væk, flygtede til det lyriske digt "Anerkendelse" helt. For ikke at falde i sorg, længsel, henviser han ironisk til de igangværende ændringer i det. Tab af ikke refunderes - hovedtemaet og tanken om digtet (Twardowski) "Anerkendelse". Analyse digt sammensætninger som angivet ovenfor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.