Kunst og underholdningLitteratur

Hvem fangede en guldfisk i Pushkin eventyr?

Menneskets skæbne kan sammenlignes med en andel fisker fra alle de foretrukne barndom eventyr A. S. Pushkina. Hvem fangede en guldfisk, der var heldig. Men det er en gave fra på et sølvfad ikke værdsat. Ikke kun modtage velfærd favorit arbejde, at udvikle erhvervslivet, til at købe eller bygge et hus. Langt vigtigere, besidder alle, ikke mister det menneskelige ansigt og samvittighed, ikke at være som den gamle. Det er vigtigt at huske, at i livet er der intet evig - alle på én gang kan bryde sammen så pludseligt, som det viste sig.

Dreams - et incitament i livet

Man ønsker altid noget mere end penge, den bedste lejlighed i karriere succes. Hvis andet, de mest loyale, hans kone - den smukkeste, hendes mand - til alt liv på hænderne bar. Men efter at have modtaget en velkomst, tænkte straks tilsluttes igen til det nye objekt. Og ønsket om aldrig ender. Mens personen drømmer, han bor. Drømme stimulere fremskridt, opnå mål.

Dette er kun et eventyr ønske om at hjælpe med at gennemføre den slags tryllekunstnere og feer. I livet, tværtimod: at få noget, du er nødt til at arbejde hårdt. Har du mødt en masse mennesker, der er fanget en guldfisk eller frigivet fra en flaske gin?

Ud komfort zone

Mennesket lever et liv kender ham. Allerede brugt til tredivte tre år gamle mand til hans hytte, og den gamle kvinde - for ingenting. Og alt synes at være opfyldt: liv, indkomst, vaner. For dem er det en comfort zone, de ikke kender den anden. Men her bedstefar fanget en guldfisk.

Det skal ske under alle omstændigheder i livet - alt kollapser. Vi er nødt til at vænne sig til en ny melodi. Og snart ser det ud til, at det ikke var det gamle liv, og ønsker endnu mere, jo bedre.

om det kunne være anderledes?

Hvorfor have levet på kysten tæt ved havet og tre og tredive år og blev ikke rig, ikke opnået noget i livet? Hvorfor er de gamle kvinde boede i en gammel bøjet udskiftningsbænken, med den nærmeste adgang til den enorme rigdom af havet?

Hvad en mand har brug for at opnå store mål og ambitioner? En stille oase af fred, ro, komfort og en sikker bagtil. En kvinde bør inspirere hendes mand til exploits.

Det kunne give sådanne forhold det gamle? Spørgsmålet er retorisk. Og han, at være en mand af venlig og uskyldig, mistede sin "I" under pres fra de to halvdele.

gamle personlighed

Hvorfor forfatter til eventyr gav den gamle mand et navn? Måske han ønskede at vise, at ikke en eneste billede af helten, og generaliseret - typen under tøflen mand.

Min bedstefar var en hårdtarbejdende. Dette fremgår af, hvad den gamle mand fanget en guldfisk. Seine - en stor net til at fange fisk, for at gøre det, det tager en masse tålmodighed og dygtighed. Hvor mange anstrengelser er blevet gjort! Og fiasko er ikke en gammel mand kæmpede lysten til at arbejde. Han gav ikke op. Igen og igen overøste sin vod, er endnu ikke lykkedes forsøgt.

Og han havde et godt hjerte, da så mange år udholdt deres gamle kvinde. Og, er ved at indhente guldfisk noget for sig selv ikke spurgt, lad hende i det dybe hav. Men han let kunne radikalt ændre dit liv og slippe af med irriterende kone. Kun hendes bebrejdelser tvang ham til at henvende sig til fisk om hjælp.

Og så skete det: den, der fangede en guldfisk, ikke haft som følge af udførelsen af begær. Ligesom i vor tid: nogle hårde arbejde, andre nyde livet, ofte på en andens bekostning.

Altid gøre alt, hvad der er gjort, jo bedre?

Klogt bemærkede Omar Khayyam verdslig sandhed: "Du fik ud af klude til rigdomme, men hurtigt at blive en prins, ikke Glem ikke at ulykkesfugl: Riches ikke evigt - evig snavs ...". Gammel kvinde, der blev en ædel dame, ikke at lægge nogen indsats, ikke værdsætter en gave af skæbne. Det er livets lov bragte hende tilbage til ingenting.

I sit arbejde, Omar Khayyam mange gange gjort opmærksom på, at vi er alle gæster i denne verden og os alle får midlertidigt. De vigtigste ting - at være ordentlige mennesker.

Alle os blev bragt op på gode gamle eventyr om guldfisk, lære at genkende gode og det onde, den gamle mand fortrød og fordømte grådige onde gamle kvinde. Men desværre ikke alle husker detstva lektioner. Jeg ønsker held livet af en lykkelig begivenhed. Og få mennesker mener om de sande værdier.

Det er vigtigt at overvinde vanskelighederne nå mål i livet, at nå toppen, at være ordentlige mennesker, ikke at misunde dem, der fangede en guldfisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.