ForretningIndustri

Chelyabinsk Zink Plant: historie, produktion

"Chelyabinsk Zinc Plant" - den største russiske producent af zink. Dens andel i det indenlandske marked er omkring 62%. I 2016 kontrollen med selskabet aktier gik til Ural Mining og Metallurgical Company.

beskrivelse

CZP er en vertikalt orienteret produktion, hvilket indebærer en fuldstændig fremstilling cyklus af ikke-jernholdige metaller - fra malm udvinding og forarbejdning af råvarer til færdige produkter. Anlægget er udstyret med moderne udstyr (bedst i Europa), som gør det muligt den højeste kvalitet raffineret zink renhed 99,995%.

På børsen i London, er det metal sælges under sit eget mærke Chelyabinsk zink plante Special High Grade. I Rusland, mere end halvdelen af raffineret zink og dets legeringer gør det Chelyabinsk Zink Plant. Adresse: 454.008, Chelyabinsk Region, Chelyabinsk, Sverdlovsk-tarmkanalen 24.

byggefirmaer

I de tidlige 30-erne lancerede den sovjetiske regering et ambitiøst program for industrialisering af Uralbjergene. I Chelyabinsk, det planlagt at bygge mere end et dusin produktioner. Et af de prioriterede projekter var opførelsen af en zink smeltning plante. Efteråret 1930 fandt sted planten fundament om, butikker, lokomotiv og brandstation. Byggeri var svært. Der var ikke nok midler, intelligente frame bygherrer. Entreprenører overtrådt vilkårene for leverancer. Kun indgriben USSR folkekommissæren Sergo Ordzhonikidze lov til at fremskynde opførelsen af anlægget.

Firmaet, der er kendt som Chelyabinsk Elektrolytisk Zink Plant, blev lanceret først efter 5 år (14/07/1935), om end oprindeligt planlagt til at sætte det i drift i oktober 1932.

arbejdsliv

Den rolle, som virksomheden er steget betydeligt under Anden Verdenskrig. Zink og dets derivater anvendes til fremstilling af ammunition. De fleste af mændenes hold er blevet mobiliseret, de arbejdede i butikkerne meste kvinder. CZP kvartalsvis forud for tidsplanen. Mange fabriksarbejdere markeret statslige regalier.

Efterkrigstidens byggeboom krævede et stigende antal galvaniseret metal. Chelyabinsk Zink Plant til at udvide produktion base, og samtidig forbedre kvaliteten af råvarer og produktivitet. Generel genopbygning fandt sted i midten af 50'erne. Det er blevet opdateret udstyr, bedre arbejdsvilkår og miljømæssige forhold. I den 60. magt var det steget til 70.000 tons om året. Den anden rekonstruktion storstilet blev gennemført i slutningen af 80'erne. Efter sammenbruddet af Sovjetunionen selskabet blev stiftet.

produkter

Chelyabinsk Zink Plant fremstiller metal af højeste kvalitet under mærket "høj kvalitet zink» (SHG), hvilket bekræftes af certifikatet for London Stock Exchange. En væsentlig del af mængden af produkter besætte legeringer og sjældne metaller.

Serien består af:

 • zink forfinet med et indhold af urenheder (99,995%) minimum;
 • zink-nikkel-aluminiumlegeringer;
 • zinksulfat ;
 • Zink-aluminiumlegeringer;
 • casting zink legering mærke TSAM 4-1;
 • cadmium;
 • Indium metal;
 • svovlsyre.

Partnere

Chelyabinsk Zink Plant - en af de få udbydere af ikke-jernholdige og sjældne jordarters metaller i det russiske marked. Zink er den største forbruger af jernmetallurgien, ved brug af metal ved fremstilling af galvaniseret stål. Især de vigtigste aftagere af CZP produkter er MMK, joint venture "Severstal" og Arcelor selskab til produktion af galvaniseret og Novolipetsk Steel og Kashira Coated stålværk. Disse virksomheder tegner sig for over 90% af salget.

En del af produktionen forbruges virksomheder, der producerer, valset messing og bronze legeringer. Blandt dem, Kirov, Moskva, Revda og Kolchugino ikke-jernholdige metaller. En betydelig del af produkter af JSC "CZP" til eksport i de seneste år. Som forventet, vil efterspørgslen efter zink fortsætte med at vokse i Rusland, især fra anlægssegmentet, i forbindelse med hvilket stålproducenter har øget deres projekter til produktion af galvaniseret stål.

udvikling

Chelyabinsk Zink Plant bliver løbende opgraderet. Kun i 2006-2009, investering i udviklingen af produktionen oversteg 70 millioner dollars. CZP gennemført et projekt til opførelse af Waelz ovn №5. Den nye ovn har lov til at genbruge sekundære materialer indeholdende zink. Dette reducerede virksomheden afhængighed af leverandører af zinkkoncentrat og opgraderet til at producere 25.000-30.000 tons zink årligt.

I 2011, på Chelyabinsk opnået plante 160.000 tons zink metal og dets legeringer (ca. 63% af produktionen). I 2016 - allerede 174 803 tons salgbare SHG-kvalitet zink. Nettoresultatet beløb sig til mere end 4 milliarder rubler. I 2015 CZP smeltes erindringsmønter 8 millioner tons af det ædle metal af hele tiden.

konkurrencemæssige fordele

CZP har følgende konkurrencemæssige fordele:

 • Det er leder efter volumen af zink produktion og salg fra dens gennemførelse i Den Russiske Føderation. Andelen af metallet sælges under varemærket SHG er i størrelsesordenen 96% i Den Russiske Føderation.
 • Virksomheden har etableret langsigtede relationer med større kunder, primært i den russiske stålindustri.
 • Anlægget producerer et bredt udsnit af højt zinklegeringer baseret på SHG stempel, som har særlige egenskaber på grund af sin høje grad af rensning.

For at reducere driftsomkostningerne, har CZP investeret i moderne teknologi og gennemførte omkostninger kontrolforanstaltninger på sine produktionsfaciliteter. For eksempel i 2005 anlægget var i stand til at genbruge ca. 24.000 tons genbrugsmaterialer og materialer af ringere kvalitet, hvilket er 300 flere end i 2000. Hertil kommer, da produktionen er placeret i Den Russiske Føderation, Chelyabinsk Zink har også adgang til en arbejdsstyrke med lavere løn, billigere el og transport, i forhold til nogle af sine internationale konkurrenter.

Chelyabinsk Zink Plant: kontakter

Virksomheden har udviklet en administrativ struktur, der gør det muligt at opretholde gamle og etablere nye forbindelser. Personalepolitikken er rettet mod foryngende arbejdsstyrken. Ikke-enterprise-telefoner kan findes på hans officielle hjemmeside.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.