FinanserKonstruktion

Hvordan man opbygger et lager? Hvor meget det koster at bygge et lager?

I indenlandske repræsentation lagerfaciliteter i forbindelse med de typer af steder, der indeholder produkter og materialer af alle slags. Dette kan være et lager til opbygning mursten med cement, en købmand at opfylde behovene hos den tilstødende butik eller en overførsel punkt i forsyningskæde et stort speditør, som arbejder med en bred vifte af varer. Men i hvert tilfælde indberettes, og det infrastruktur for de optimale betingelser for indholdet af materialer, skyldes som reglerne er forudsat opbevaringsforhold. At opbygge et lager, som vil opfylde kravene i drift, bør yderligere projekteringsfasen at bestemme de teknologiske og strukturelle nuancer af hans præstation.

Krav til lagerbygninger

Meget afhænger af arten af driften af anlægget. Nogle af kravene til lagerrum, hvor maden er gemt, mens andre - til at bygge repositories. For eksempel, for strømforsyningen af restauranten, hvor maden opbevares, giver høje krav til miljø sikkerhedsmæssige materialer. Du bør også vælge de relevante efterbehandlingsværktøjer til deres egenskaber i overensstemmelse med de normer for sanitære sikkerhed.

Hvis du har brug for at opbygge et lager for indholdet af byggematerialer eller produktion af råvarer, skal det bemærkes, øgede krav til brandsikkerhed. Hvis således opbevaring ville indeholde lakker, malinger eller tør brændbar blanding beklædningen og tagdækning bør være fremstillet af ildfaste materialer. Der er generelle krav til ydeevne karakteristika for lagerplads, herunder indramning grundlæggende i styrke, holdbarhed af materialer, ergonomi og funktionalitet af lokaler, energieffektivitet Kommunikation, samt muligheden for arkitektoniske udtryk og æstetik.

design

Arbejdet begynder på design med definitionen af målene, der skal tjene som et lager. Sidstnævnte er beregnet gulvareal og funktionelle zoner, teknologiske enheder i form af overgangen, samt muligheder for fysiske infrastrukturenheder. På grundlag af det primære krav er teknisk og arkitektonisk plan, der vil bygge et lager, der passer til fremtidens behov brugeren. I den næste fase, ingeniører danne en liste over de bedste materialer, der vil realisere byggeriet på en sådan måde, at det opfylder de tekniske og økonomiske krav. Især den bestemte materiale til fundamentering af gulv fundamenter, vægge, tagkonstruktion, tagdækning, indvendig og udvendig trim. I den afsluttende fase af den af hvilken kommunikation vil blive dirigeret stier til ventilation, elektriske apparater, varme, vand og t. D.

Klassisk konstruktion af kapital faciliteter

Dette er de mest kostbare løsning lagerfaciliteter, som i princippet udført i henhold til typen af konventionelle huse, men på den anden, og forenklet design. Fundamentet kan være kolonneformat eller tape - bærende funktion vil blive leveret i begge tilfælde. Dernæst er det danner grundlag. Det vigtigste materiale til vægge af murværk kan være mursten eller blok materiale. For større pålidelighed er fordelagtigt at anvende den første mulighed, men hvis specielle krav til holdbarhed ikke præsenteres og derefter det valgte skum blok eller porebeton. Det er billigt, men funktionelle og vigtigst af alt, nem installation materialer. Hvis du ønsker at opbygge et lager med minimale omkostninger og på kort tid, så er denne mulighed er fint. Taget er lavet af bølgepap, som det er praktisk og er ikke meget dyr løsning. Det er fortsat kun at sikre opførelsen af kommunikationsudstyr.

Montering af præfabrikerede strukturer

Alle de samme rekord ydeevne for hastigheden af byggeri demonstrere de færdige indrammet bygninger. Ifølge denne teknologi, kan du bygge et lager af sandwichpaneler på blot et par dage. Det første skridt er at bestille fra producenten særlige pakke installation ark, hvoraf i fremtiden vil blive bygget et pakhus. Dette sæt, som også omfatter montering materialer, vinkler, beslag, klemmer og nogle elementer af tekniske systemer.

Sådanne strukturer er ikke kun hurtig at installere, men er billige. Selvfølgelig er disse og andre fordele og slå nogle mangler. For eksempel for at bygge en varm lager af de samme metal sandwichpaneler, er det nødvendigt at fremstille og et yderligere isolerende materiale. Desuden er mange tvivler styrken af klar-maskeobjekter. Men for at udføre yderligere styrkelse er uhensigtsmæssig og til tekniske og finansielle parametre. Af denne grund er det ønskeligt indledningsvis at erhverve sæt med tykkere plader, der har en høj ribbe stivhed.

Opførelsen af særlige faciliteter til opbevaring

Til opbevaring af farlige kemiske stoffer, landbrugsprodukter, letfordærvelige produkter og elektroniske apparater kan kræve særlige betingelser, der bør tilvejebragt ved byggefasen. Så hvis du har brug for at opbygge et lager til korn eller foder blanding, så objektet skal have et ventilationssystem med mulighed for fuld dækning af luft. Det faktum, at landbrugsråvarer, afhængigt af arten, i færd med opbevaring kræver en fuldstændig tætning af lokalerne med ophør af adgang af oxygen. I tilfælde af toksiske kemi eller ved radioudstyr også opfylder høje krav til brand - henholdsvis skal designerne tilvejebringe en automatiseret modulær installation til slukning.

byggeomkostningerne

Lageromkostningerne er dannet af materialer, procesparametre af forsyningsselskaber og andre aspekter. For eksempel vil en lille lager af et sæt af præfabrikerede strukturer koster 150-200 tusind. Gnid. Hvis du ønsker at opbygge et lager under tasten areal på 300-400 m2 til opførelse af store teknik, er det nødvendigt at forberede rækkefølgen af 600-800 tusinde. Gnid. Derfor er det nødvendigt at tage hensyn til kommunikationsudstyr, som, afhængigt af området og tilsæt 50-200 tusind. Gnid.

konklusion

Som eksperter inden for erhvervsejendomme i de seneste år har der været en tendens til at reducere efterspørgslen efter færdige lagerplads. Det betyder, at det er mere rentabelt at gennemføre projektet af lokalerne fra bunden, frem for at bruge en eksisterende facilitet under en leasingaftale. Men at bygge et lager kræver ikke blot penge til materialer og direkte udførelse af samleprocesser,. Uundgåelige og organisatoriske omkostninger. I modsætning til konventionelle bygninger, lagre er mindre krævende med hensyn til de klimatiske forhold og strukturel driftsikkerhed. Men niveauet af infrastrukturelle udstyr, de kan overskride fast ejendom, som også kræver ekstra omkostninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.