SundhedPræparater

Drug "Taufon". Anmeldelser, guide

Lægemiddel "Taufon" betyder en aminosyre, der stimulerer regenerativ-reparative proces i patologier af nethinden, iført en dystrofisk karakter, såvel som dens nederlag på grund af skade. International medikament og kemiske navn er "Taurin" (2 aminosulfanova syre). Købt i apoteker lægemiddel "Taufon", beskrivelse er beskrevet i detaljer i den vedhæftede dertil instruktioner kan være i form af øjendråber. Den vigtigste aktive ingrediens af lægemidlet er taurin, hvis indhold i en milliliter af opløsningen var 0,04 gram. Yderligere elementer inkluderer: vand til injektion og Nipagin M dråber er farveløse transparent væske blev anbragt i hætteglas.

Drug "Taufon", anmeldelser, hvoraf som et middel, lindre træthed og ømme øjne, især almindelig blandt patienter iført linser er meget populær i oftalmisk praksis. Den vigtigste aktive bestanddel, er en aminosyre der indeholder svovl, fremmer normale funktion af cellemembranerne, aktiverer metabolisme og energiproduktion processer understøttet elektrolytfilm sammensætning cytoplasma balance, og også spiller rollen som neurotransmitter ved at inhibere synaptisk transmission.

Drug "Taufon" reaktioner af eksperter som anbefalet sin anvendelse som et anti-katarakt og glaukom, påvirker organer syne, tilvejebringelse reginoprotektorny og metabolisk virkning. Receptpligtig medicin produceret i patologier af retinal dystrofisk øjet. Disse omfatter strålingen, traumer, diabetes og senile grå stær og degeneration, modtaget ved arv. Påfør stoffet til at stimulere processen med reparation af traumatiske læsioner af hornhinden. Ordinering "Taufon", er af hvilken karakteriseret ved dens effektivitet til at reducere trykket inde i øjet, at tilstedeværelsen af dette fænomen i glaukom.

Anvendelse af et præparat udføres ved inddrypning i øjet, hvor den basiske aktive bestanddel og udøver sin gavnlige egenskaber. På samme absorption i blodbanen af lægemidlet næsten ikke overholdes.

Drug "Taufon" som gennemgår sagde sandsynligheden for bivirkninger, når de anvendes i nogle tilfælde kan give allergiske symptomer. Nogle gange er der en let brændende og kløende øjne.

Farmakologisk industri producerer en biologisk aktiv kosttilskud "Taufon Vita". Dette præparat, den vigtigste aktive stof er taurin. Denne naturlige element er en vital del af hjertemusklen, hjerne, bugspytkirtel og øjenvæv. Kun i myocardium kvantitative sammensætning af taurin er halvtreds procent af mængden af alle indeholdt i kroppen af aminosyrer. Brugen af stoffet stabiliserer funktionen af cellemembraner. Først og fremmest, det refererer til kulhydrat, protein og elektrolyt stofskifte. Uden optimal tilgængelighed i kroppen af den vigtigste aktive bestanddel af lægemidlet - taurin er ikke normal aktivitet af nogle enzymer og hormoner, samt funktioner recovery regulering og energi. Det stof "Taufon Vita" vil medvirke til at reducere risikoen for:

- kongestivt hjertesvigt, arytmi og hypertension;

- synshæmmede, og forskellige øjensygdomme;

- sygdomme i leveren og pancreas;

- atherosklerose;

- svagheden i musklerne i skelettet;

- vegetative-kar dystoni;

- svækkelsen af hukommelse og irritabilitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.