BilerBiler

I den kolde ikke lukke døren i bilen: hvordan man kan løse problemet med bilejere anbefaling

Kolde sæsoner medbringer en masse problemer til bilejerne. Der er hyppige tilfælde, hvor på grund af frost maskine bliver til en låst bastion. På samme tid til at åbne eller lukke døren er yderst vanskeligt. Selv hvis du eller anden måde lykkedes at låse den op, så det kan ikke låses. Tag på en rejse med en åben - er uklogt og usikre. At have viden, hvad der skal ske, når døren ikke er låst i bilen, du ønsker at have en idé om den enkleste anordning af denne mekanisme.

låsearm

Den generelle struktur af låsen låsen vist drejende type og en låsemekanisme. Disse er detaljer, der tillader dem at se udenfor. Ved døren er der flere træk, kan der servo at drive relæet stang og selve slottet. I de post-sovjetiske biler ingen elektronik, hele enheden har en mekanisk virkemåde. Ifølge den indre kontur af døråbningen og et legeme monteret gummipakninger, er ansvarlige for dets pasform. On line installation dør låsen på kroppen har en holder. Når du forsøger at låse bilen døre lukker element går i indgreb med låsen karrosseri. Sådanne dele er leveret besvær i vinterkulden. Må ikke arbejde på at låse eller omvendt.

Hvorfor ikke lukke døren til bilen vinter

Det største problem er indefrysning af låsemekanismen fungerer ikke, når du forsøger at lukke det. Fugemasse kan også skabe hindringer blokerer for normal. Ikke værd at alle den ulejlighed at slukke for indvirkningen af lave temperaturer. Der er en mulighed, når aktiverede låsen kroge eller indgrebsposition på kroppen er udformet. I dette tilfælde er det muligt at smække døren om morgenen, men ingen effekt vil ikke forekomme. Chancerne er slottet frysning. Så betyder det ikke lukke døren til bilen med nøglen fob. Frysningen mekanisme er på grund af tilstedeværelsen i kondensatet dannet efter vask urimelig eller temperaturforskel i kabinen og udenfor. Salon dårligt ventileret kabine filter er slidt. Konsekvenserne af sådanne displays er kondens. Når de røde vanddråber blev fanget og bare nøjes hovedpine bilister. Problemer med køretøjet åbning kan forekomme, når forkert justering. Det er nødvendigt at kontrollere status for dørhængslet, udsultet for smøremiddel. Der er mulighed for svækkelse af skruer lås - det vil bringe vanskeligheder med at lukke maskine. Når døren ikke er låst i nøglen bil kræver særlig opmærksomhed til kernen af låsen. Problemet er at der er en vis spillerum mellem larve og huset. Når det injiceres i dette mellemrum fugt, under påvirkning af frost, overisning forekommer, og låsningen af døren bliver generende opgave. En anden af de problemer, der vanskeliggør lukning - bære det forår låsemekanisme. Det er nødvendigt at undersøge omhyggeligt døren på tidspunktet for lukning, er der en mulighed for spontan forskydning af låsebøjlen. For den normale funktion af behovet for at foretage justeringen ved at bevæge i den ønskede værdi.

Det betyder ikke lukke døren til bilen VAZ

Essensen af problemet for ejerne af biler af indenlandske produktion i nærvær af et bestemt antal ulemper designe en låseindretning, Virkemåde stænger og låseanordninger. På ethvert tidspunkt, kan du se, hvordan ejerne af sådanne køretøjer gør en betydelig indsats for at lukke døren. Den mest rationelle løsning - er at stille ind på at erstatte låsemekanismen på en mere moderniseret slot med flere forskellige funktionsprincip. Larverne er sygdom tidligt modeller af indenlandske biler. Nogle kan være helt tabt når de rejser på dårlig kvalitet fortovet. Du kan løse problemet, skal du indsætte en gummi O-ringe. Dette forhindrer indtrængning af uønskede partikler og fugt.

Er det muligt at låse om vinteren for at tø vand

Den første tanke, der kommer til at tænke, når døren er frosset og kan ikke lukkes - at opvarme en kedel vand og varme låseindretningen. Denne proces vil bringe en effekt, men effekten vil gøre dig spekulerer. Problemet er, at vandes vandet vil forblive inde i mekanismen og altid fryser tilbage. Det skaber simpelthen en ny besvær. En god ide at ringe i et varmt rum, vent rastaivaniya og blæse alle elementer i den varme trykluft. På grund af den konstante tilstedeværelse af vand kan udvikle korrosionsprocesser.

Hvordan til at forberede de kolde låse

bør foretage vedligeholdelse obturator detalje før ankomsten af koldt vejr. Du er nødt til at købe fedt til fedttype, fedt og holde elementer lukkemekanisme. Dette fedt fryser ikke og vil minimere slid og produktionsdele. Der er behov for at kontrollere status for alle de sæler. Ved identifikation skal udskiftes defekter. Gummi tætningsbånd er ikke billige snarere omkostninger, fordi det er fornuftigt at give god pleje.

Sådan forlænge levetiden af sæler

Det betyder ikke lukke døren til bilen i kulden - årsagen til dette problem er ofte i en tilstand af forsegling gummi. Ifølge rådgivning af mange bilister, er det nødvendigt at bruge en speciel silikone fedt. en materialebehandling muligt at bevare de ønskede egenskaber af pakningerne, uden at føle ubehageligt med lukning af køretøjets døre, selv i alvorlige frost. Dette vil hjælpe forlænge levetiden af forseglingstapen og ikke bruge de ekstra penge til indkøb af nye dele.

Er der en måde at blid optøning slot

Den moderne marked tilbyder en række fuld antifrostmidler, både indenlandske og udenlandske produktion. Fås i en række forskellige smøremidler og specielle spray. Når en frossen bil døren ikke er lukket, og brug derefter dataressourcer kan klare glasur og indefrysning dele af lukkesystem. Forarbejdninger nøglehullet ved sprøjtning. I en kort tid, så alt vil være fint. Denne procedure vil forhindre forekomsten af sådanne problemer i fremtiden. Omkostningerne ved disse løsninger er i området 200-400 rubler.

Hvilke yderligere måder at varme døren

Hvis døren ikke er låst i bilen, og låsen bukket under for lave temperaturer, mens der i fravær af andre midler, er det muligt at opvarme den mekanisme, ved hjælp af varm luft. Du er nødt til at væbne sig med den sædvanlige hårtørrer og tilbringe blæser varm luft problemområder. Men fra en sådan procedure skal ikke forvente en varig effekt. I efterfølgende krævede behandling for real-time beskyttelse mod kulden. Når dørlåsen ikke er låst i bilen, er der en lighter central opvarmning eller ved forbrænding af brændbart materiale. Mulig fremgangsmåde til anvendelse af ren alkohol for afrimning. Effektiviteten af sådanne handlinger er til stede. Men forvent ikke fra sådanne manipulationer garanteret resultat. Denne metode er udviklet til ekstreme foranstaltninger. Det bør være tilgængelige for alle midler i reserve. Du kan også lukke døren, sidde bag rattet, start motoren og varme det op grundigt. Efter disse trin, skal du tænde for komfuret til det maksimale al blæser, og vente på, at låsesystemet til at varme og begynde at fungere. Det hjælper i en kritisk situation, isopropylalkohol, som er en del af anti-freeze, men det kan påvirke tilstanden og videre drift af sammenlåsende dele. Der er en fremgangsmåde til anvendelse af petroleum, som er almindeligt anvendt til at lette løsning af gevindforbindelser. Det er også meget godt for afisning låse, men skader låseelementer, bortvaskning fedt. I tilfælde af inspektion af tætningen skal fjernes fra spalterne debris partikler og is, tørres. Når den iskolde dørhåndtaget med nøglehul, er der mulighed for at bruge særlige plastik skraber til at fjerne rim tillader svært tilgængelige områder. Når tankeløse handlinger kan være let at bryde låsecylinderen, og dette vil medføre ekstra omkostninger.

Hvordan at undgå problemer med frost

Alle disse problemer opstår på grund af den lange ophold bil under åben himmel. Den pæneste måde - at gøre formuleringen køretøj til langtidsparkering i garagen, behøvede ikke at tænke, hvorfor så ikke lukke døren til bilen. Når pendling skal placeres på et opvarmet parkeringsplads. Ellers er det nødvendigt at ty til kemiske midler til beskyttelse.

Arbejdet i den centrale slot i vinteren

Alarm installation og tilgængeligheden af fjernbetjeningen til at lukke bilen med et tryk på en knap tilføjer bekvemmelighed. Ingen grund til at bruge tid på låsen med en nøgle. Men med ankomsten af temperaturer under frysepunktet, kan også forårsage problematiske situationer, men vil være tilfælde, hvor nøglerne i bilen, lukkede dørene. Systemet af centrallåsen er afhængig af strømforsyningen, og når den røde batteri kan miste sin ladning. Om vinteren kan det være et tilfælde, hvor under forsøg på at låse bilen, vil den ønskede virkning ikke forekomme. Årsagen kan være at nægte arbejde drev. Så det er nødvendigt at ty til nøglen eller trykke på en mekanisk bolt og lukke døren, efter at have tænkt over det efterfølgende opdagelse. Om vinteren, det er nødvendigt at være opmærksom på batteriets tilstand, det bestemmer driften af centrallåsen. Nu er det klart, hvad de skal gøre, når de ikke lukke døren til bilen.

Sammensætningen af de antifrostpræparater midler

Hovedbestanddelene af sådanne materialer er siliconevæsker og forskellige typer af alkohol. I andre tilfælde de andre kemiske komponenter, som er resistente over for kolde egenskaber. Siliconen har også anti-korrosion virkning. Desuden er nogle drivere rådes til at bruge en speciel bil kosmetik, fremme hurtig optøning døre.

Hvordan bilvask om vinteren låse

Besøger vask stationer ønskeligt at have tillid som tørring. I processen med vaskevand kan komme ind i nøglehuller og andre lettilgængelige huller. Efter rengøring, er det vigtigt, at maskinen har fået lov at tørre, ellers overskydende vand bliver til is. I dette tilfælde vil der være en situation, hvor døren ikke er låst inde i bilen. Skal vaske deres biler på stationerne med positiv feedback og henstillinger til bilejere.

Er der STO engageret afrimning døre

I særligt vanskelige situationer, kan du altid trække på hjælp fra fagfolk, gør alt på ingen tid uden problemer. Der er mange værksteder, der beskæftiger sig med ikke at lukke døre på køretøjer. Specialister har stor erfaring i at håndtere disse udfordringer og et sæt vigtige redskaber, der hjælper til at yde ekspertbistand. Måske tjenesteydelser på stedet parkering. Problemet er nødvendigt at bruge penge bestilling tjenester.

Så vi regnede hvorfor ikke lukke døren til bilen, hvad de skal gøre i denne situation, og hvordan man løser problemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.