BilerBiler

Årsager lean på injektoren: vi forstår problemet

Der er mange bil funktionsfejl, som følge af hvilken køretøjet yderligere operation bliver problematisk. Disse fejl refererer køretøjsdrift fejl eller R0171 tallet 0171. Disse tal indikerer tilstedeværelsen repauperization blandingen. Årsagerne er ret forskellige lean på injektoren. Først skal du se på tilstanden af maskinen under brug lean.

Tegn magert

Fejlen vises på skærmen på BC. Dette antyder, at mængden af brændstof i luft-brændstof er meget mindre end luften. Tilgængelighed mager blanding vises som en fejltænding eller forsinkes af skarpe trykke speederen. I andre tilfælde kan motoren troit eller helt stoppe deres arbejde i tomgang. Desuden på tidspunktet for acceleration jerks køretøj og motor lyde helt anderledes, og det er forskelligt fra lyden af motoren under normal drift. Drift af kraftenheden ved brug mager blanding ikke er stabil.

Normer indikator blanding og de mulige konsekvenser

For køretøjer med standard "Euro-2" eller højere på motorerne blev installeret en sensor - en lambda-sonde. Den styrer kvaliteten af blandingen. Under standard afslørede, at en del af det nødvendige brændsel til 14 dele luft. Hvis den minimale afvigelse er 0,25, vil den ombordværende computer give en fejl af magert. Ved indlæggelse repauperization blanding til motoren svigt forekommer ikke kun i drift, men også muligheden for overophedning af motoren. Den hastighed sat lavt nok. Hertil kommer, at hvis du ikke bruger kvalitet diagnose og fjerne årsagen til dannelsen af et magert, så konsekvenserne vil være langt mere ynkelig:

  • overophedning af kraftenhederne;
  • udbrændthed stempelringe;
  • udbrændthed ventiler;
  • lav motordrivkraft;
  • burnout stempler;
  • øget forbrug og kølevæske brændstof.

Årsager og hvordan man kan identificere dem

Årsager til dårlig luft-brændstofblanding (injektor) er forholdsvis enkel og er indlejret i køretøjet. De kan definere det samme via diagnostik motor. Først og fremmest tilstedeværelsen af sådanne indskud at blive set i stearinlysets skær. forårsager også mager blanding til injektoren er forbundet med defekter i brændstofindsprøjtningssystemet. Det er ikke kun ansvarlig for levering af brændstof til kraftenheden, men også for korrekt fremstilling af luft-brændstofblanding. I et sådant tilfælde, kan det være et problem med at indstille forsyningen eller luft brændstof. Fordi dette sker repauperization blanding. For at løse problemet med bilens ejer bør søge professionel hjælp som en fiasko indsprøjtningssystem kan dække fejl af sensorer, forkert justering af gasspjæld vinkel. Som det er tilfældet for mødet i firmwaren på den elektroniske forbrændingsmotor kontrolenhed. Det er værd at huske, at sammensætningen af blandingen kan ændre nogle værdier kun for det kortest tid. Ellers er du nødt til at kigge efter problemet og løse det.

Hvad skal man gøre i tilfælde af fejl

Grunde lean på injektoren (2110 inkluderet) hvis de opdages og kan elimineres uafhængigt, men den bedste løsning er at køre væk køretøjet på et specialiseret værksted hvor mekanik vil holde en høj kvalitet diagnose og kan detektere andre fejl i køretøjets drift. Kontakt stationen serviceomkostninger, og fordi de fleste bilister simpelthen ikke ved, hvordan man styrer og justere sammensætningen af den producerede luft-brændstofblanding. Som regel er de indsprøjtningsmotorer og benzin, denne bil ejer har mulighed for at få. Som et eksempel, bør resultere i regulering af drosselåbning. Til dette nok til at ændre positionen af låseringen, skiftevis flytte den på særlige riller flap.

selvregulering

De fleste bilister er meget glade for, at de kan justere gasspjæld vinkel, da de er fuldt overbeviste om, at med dette vil brændstof flow kontrol. Desuden har nogle tyet til elektronisk køretøj styreenhed firmware. For ikke at deaktivere nogle enheder eller ECU, er det nødvendigt at søge hjælp fra en kvalificeret håndværkere, der vil være i stand til ved hjælp af særlige programmer, uden at det påvirker kvaliteten af blandingen, for at forbedre nogle ydeevne bil. Ellers øger risikoen for "aflivning" motoren på dit køretøj. mager blanding dannes således i injektoren, årsag (2114 ingen undtagelse), som ligger i selvjusterende vinkler eller intervention bilist uerfaren i drift i motorsystemet.

Fejl brændstofsystemet

Andre årsager mager blanding til injektoren er en funktionsfejl i brændstofsystemet af køretøjet. Typisk er forstyrrelser skyldes dårlig kvalitet af brændstof, der er fyldt i den lidet kendte tankstation. Ved én udførelsesform er motordrift ustabil og dårlig blanding dannelse tilskrives tilstoppet brændselscelle køretøj. I sådanne tilfælde er der en aflevering til motoren. Som et resultat, kan køretøjet ryk. For at undgå dette, er det nødvendigt at købe brændstof kun bevist benzinstationer. Du bør også gøre rettidig udskiftning af både brændselsceller. Bemærk, at et filter præsenteres på injektoren som et net, og er installeret direkte i et brændstof benzin pumpe. Det andet element er ofte nær bunden af tanken på køretøjet, i det mindste - i motorrummet. For at undgå repauperization mix, de har brug for at blive ændret med intervaller på ikke mindre end en gang hver 40 000 km. Sommetider dette tal kan være lavere, da alt afhænger af kvaliteten af benzin.

tilstoppede dyser

Hvis du ikke bruge tid på at udskifte brændselscelle-system i bilen, kan danne en dårlig blanding på injektoren, vil årsagerne til hvilke dækkes i funktionsfejl dyser. Dvs., at brændstoffet tilføres, men anvendes i en tilstrækkelig lav mængde. Dysen er en særlig anordning om køretøjets indsprøjtningssystemet. Skelne sæt elementer: elektromagnetisk, elektrohydraulisk eller pezogidravlicheskaya. I biler med benzinmotorer anvender elektromagnetiske dele. Årsagen til fiasko er som følger. Brændstoffiltre erstattes ikke i gang med tiden begynder at passere brændstoffet sammen med fremmede stoffer, uden at tilbringe kvalitetstid rengøring. Da dysen nål og dyseåbningerne er små nok, leverede brændstoffet til uvedkommende forurenende elementer danner aflejringer på væggene, skyldes som brændstof og så en lille passage diameter er reduceret yderligere. Som et resultat, at motoren leveres ikke og den nødvendige mængde brændstof opstår problemer med dårlig blanding.

For at løse problemet, kan du udføre genoprettelse af den tidligere injektion dyser vask, som udføres kun med særligt udstyr.

Af den måde, at undgå forurening af filtrene og brændstofinjektorerne bør udføres af brændstoftanken med ren små intervaller, som der er en stor ophobning af snavs, sand eller andre stoffer.

Andre årsager og løsninger

Systemet dannede en dårlig brændstofblanding til injektoren. Årsagerne kan være forskellige. For eksempel kan det forekomme på grund af tilstedeværelsen af utætheder med et fremmedlegeme, så du skal inspicere rør og slanger, der kommer fra luftfilteret på en tæt forsegling. En anden årsag kan være indsugningsmanifold crack. Som et resultat, vil det have at gøre en udskiftning. Udgifterne til denne del er ganske høj. Desuden er luft suges fra rummet og tyvende sensor. Det er værd at gøre tjekke O-ringen på plads.

udefinerede årsager

I andre situationer, sker det, at bilen er dannet 2107 på injektoren mager blanding, årsagerne er ganske ukendt. Anvende den diagnostiske indikerer tilstedeværelsen af fejl med en dårlig blanding, men kan ikke finde årsagen, der førte til dens dannelse. I dette tilfælde er det nødvendigt at se på tilfældig - for at se alle systemet. For det første kan årsagerne til den dårlige blanding af injektoren være forårsaget af smudsaflejringer på forbindelsesstikket, som forhindrer motoren kvalitet. Du bør også inspicere passende dyse til passage af luft. Det er også nødvendigt at gøre vask af injektoren, da på grund af den dårlige kvalitet af benzin på væggene inde i billedet af en stærk kulstof aflejringer. I denne artikel har jeg undersøgt alle de store faktorer, der påvirker dannelsen af lean, gør det muligt for føreren at udvide deres horisont og være i stand til at reparere i nogle tilfælde på egen hånd. Hvis du er en novice bilist ikke det værd uden erfaring til at reparere, er det bedre at sende bilen på diagnose til SRT. Og vigtigst af alt - husk at rettidig eliminering af problemet vil forøge levetiden for din enhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.