ForretningTjenester

Lidt om, hvem disse mæglere

Brokerage sfære - en licenseret faglige aktiviteter , der udføres på vegne og for dennes regning af klienten. Denne besættelse er rettet mod at fremme og opfyldelse af kravene i transaktionerne.

Hvem er de mæglere

Afhængig af retning, er formidlingsvirksomhed opdelt i følgende typer: Børsen, værdipapirmarkedet, befragtning fartøjer, realkredit, finansielle. I denne artikel, lad os tale om, hvem forsikringssektoren mæglere og toldomraadet. I dag er denne profession - en af de mest populære og efterspurgte i dagens Rusland. Broker er formidler en professionel, der handler i virksomhedens interesse eller repræsenterer en klient, og som har en belønning for hans arbejde i form af renter.

Hvem er de mæglere for forsikring sfære

Ved at købe ejendommen, såsom en bil, alle konfronteret med spørgsmål om registrering. Ofte på papirarbejde der er simpelthen ingen fritid, og så skal du konsultere en professionel. I dag i Rusland er der et tilstrækkeligt antal succesfulde forsikring registreret deltagere. Mange af dem har et fremragende ry. Forsikringsmægler fungerer som et mellemled mellem kunden og virksomheden. Det fungerer på vegne af forsikringsselskabet til at udtale sig krav og forfølge sine interesser. It mæglere vil hjælpe dig med at finde det selskab, der bedst opfylder alle krav og betingelser fremsat. Efter alt, den gennemsnitlige person, aldrig deltaget i forsikringsbranchen, vil det være meget svært at vælge den rigtige løsning. Brokerage drift i hvert fald ikke er den opfordring af en fast, på den anden side, eksperten dikterer af sin klient og pålægge deres forsikringsselskab. I tilfælde af tvister og konflikter med det selskab, vil han ikke forlade dig, for at hjælpe i deres beslutning og tilbyde alternative ruter. Broker er uafhængig af forsikringsselskabet og den er ikke interesseret i at vælge et bestemt firma, som hans belønning han vil modtage i hvert fald kun under hensyntagen til alle kravene i klienten, det øger dit omdømme.

Hvem er de mæglere af toldomraadet

I engroshandel, import og eksport af varer, en erfaren virksomhed ved hjælp af de tjenester, der tilbydes Customs Broker, til den myndighed, korrekt udført dokumenter og koordinere driften af fortoldning af gods. En fælles ordning af en sådan procedure er en told- eskorte af importerede varer i navnet på nogen af skuffeselskaber. Et dokument, der bekræfter retten til at organisere realiseringen af mægler aktivitet, - et bevis for optagelse i registret. Udføre sådanne tjenester kan kun være et lovligt registreret enhed er opført på listen. For at gøre dette, skal følgende betingelser være opfyldt:

  • tilstedeværelsen i tilstand af to specialister i registrering af transaktioner;
  • dannet og autoriseret startkapital af virksomheden;
  • tilgængeligheden af den forsikringsaftale af risici for civilretligt ansvar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.