HjemlighedBadekar eller brusebad

Lys damp, eller hvad der menes med 'Enjoy Your Bad "?

komme ud hukommelse passager i film, hvor folk er voldsomt usammenhængende slå deres koste og associerede virksomheder i bedste fald, og i værste fald er ledsaget af rigelige Drikofre til ære for Bacchus.

Fra et medicinsk synspunkt, er det ikke let at parre, og en hån mod endnu sund krop.

Konceptet kom for dagens lys for et par oplysende æra med kejser Peter I, når sammen med Cournot bade begyndte at blive opført røde badehus. I modsætning til den første var, at ovnen ikke røg ud af skorstenen, og breder sig i hele rummet, gik jeg gennem de små huller nær loftet, kaldet Volokovaya lille vindue. Det er klart, at det var nødvendigt at holde en mellemvej - ikke at inhalere kulilte og damp til at gå, når alle røg ud, og dermed køler, og processen vil svare til en moderne badning i badeværelset, hvor du kan bruge en række erotiske souvenirs.

Dristige blev steget når "røg bør rocker" Indånding af denne virkelig infernalsk blanding til legemet består af carbonmonoxid opløst i vandpartikleme, ofte sket besvimelse eller nogen tid senere begyndte hovedpine, således at ønsket af lys damp i de dage var som de siger ikke overflødig. Brug i konstruktionen af røgkanaler eller badesæbe, som de kaldes, dosen af carbonmonoxid faldt til tider, kan det nu måtte piske broom selv odurenija og læsbarhed par.

Nemme par ikke ske uden en kompetent varmelegeme.

Valget af sten deraf til en videnskab. Ikke hver sten lige så nyttig til badet. Stenen skal være mørk i farven uden striber og mindre kvarts inklusioner. Når iblødsætning skal være jævnt tør og har en afrundet form. Ellers Under bad procedurer ikke kan komme væk: den forkerte sten på opvarmning kan knække og splinter skade ulykkelige ledsager. Ægte fremskridt står ikke stille og russisk menneskelig opfindsomhed kender ingen grænser. I stedet for at søge efter de sten på flodbredden, en klog russisk mand bruger isolatorer højspænding transmissionslinjer. Virkningen er den samme som ved brug en top-notch sten.

Det er trist at se den ulykkelige ledsager, der lash sig på Teles koste, er det uklart, hvor den er købt, og når brudt. Det vil sige, for når kosten har helbredende egenskaber, hvis den er indkøbt på en vis periode. I nogle områder, blev det betragtet som en førsteklasses kost brudt op kirke ferie Trinity, når birk eller eg eller lind blød og indeholder i deres løv stoffer positivt påvirke på vores krop. Sådanne stoffer anvendes også i massageolier til den menneskelige krop har modtaget den maksimale energi.

Jeg vil fortælle dig en hemmelighed: kosten bør lægges i blød i 30-40 minutter, indtil ankomsten af dampbad, er det bedre i et træ karbad. I dette tilfælde, ved indgangen til dampbadet venter dig uforlignelige lugt af russiske bade.

Nemme par i badet - det er vigtigt!

Nå, her fik vi til de vigtigste bad. Men det vigtigste i badet er damp, resten - følget. Tre enkle tips for begyndere:

  1. ikke hælde koldt vand på komfuret, fordi damp er ikke en passende temperatur;
  2. hæld ikke kogende vand, ellers porerne i huden ikke udfolde samme.
  3. Den optimale vandtemperatur er en, hvori zaparivat vores kost. Således har vi straks slå to fluer med ét smæk: få den rigtige temperatur i dampbadet for første session og lugten af de naturlige karakter uforlignelige kemiske essenser, der er kommercielt tilgængelige.

Dette er kun toppen af isbjerget kaldet bad procedurer. Ikke underligt oplevede badehus sin vægt i guld. Jeg håber, at efter denne korte artikel, vil du høre den sakramentale udtrykket "Nyd dit bad", for du vil forstå dens betydning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.