HjemlighedBadekar eller brusebad

Væsentlige for en badeolie: hvad er bedre?

Helbredende egenskaber badet kendt i lang tid. I løbet af denne tid var der mange måder og midler, hvorigennem du kan i høj grad øge den positive virkning af damp på den menneskelige krop. Et sådant middel er essentielle olier til badet.

Hvorfor bruge flygtige stoffer?

Duftende væsker, der anvendes under bad procedure, kan have på den menneskelige mest gavnlig virkning. Forskere-fysiologer drage en analogi mellem virkninger på kroppen af æteriske olier og hormoner.

I kombination med den høje temperatur vand og damp for badeolie forbedrer humør. Det skaber en følelse af lykke, lethed og glæde. Personen oplever en bølge af styrke og energi.

Endvidere aromatiske olie bade og saunaer i stand til at udøve på den menneskelige krop og medicinsk virkning. Afhængigt af værktøj, kan du opnå en anti-mikrobielle, anti-inflammatoriske, analgetiske virkninger. Nogle typer af olier har en afslappende effekt, mens andre har en opkvikkende effekt. Da brugen af æteriske olier, skal den person vide alt om de egenskaber, de besidder.

Hvor gjorde traditionen?

Erfaring i brugen af naturlige koncentreret væske har en stor tid. Mere end ti tusinde år siden, folk allerede vidste, hvordan man bruger æteriske stoffer, er det muligt at beskytte sig mod sygdom, øge effektiviteten, forbedre klarhed i tanke.

Det nøjagtige sted, hvor du kom fra traditionen, som et resultat af, som begyndte at bruge æteriske olier til et bad, sandsynligvis ingen vil lykkes. Årsagen er simpel - de mirakuløse egenskaber af planter lugte blev anvendt overalt, hvor folk boede.

Forfædres europæere til fremstilling af et middel anvendt cederolie. Skyterne steg ved at kaste varme sten på frø og blomster af forskellige planter. Kvinder gnide cedertræ chips, opnås stof også anvendes i aromaterapi.

Rigtige eksperter, der perfekt mestret kunsten at brugen af aromatiske olier kan kaldes de gamle grækere og romere. Herliggjort i dette, og healere i Kina, Indien og Tibet.

Vilkår for anvendelse af æteriske olier

Fortrolig med de egenskaber, som olien, og skal overholde reglerne for deres anvendelse i en sauna eller vandbad.

 • Essential oliebad, der skal anvendes i en streng dosering. For en liter varmt vand er tilstrækkelig til at tage ikke mere end 10 oliesmådråber. Anvendelse af midler i store mængder kan føre til et negativt resultat.
 • Forberedt opløsning hældes varme sten, koste, hylder.
 • Duftende væske kan bruges til at tørre kroppen samtidig tage bad procedurer.
 • Kapacitet, som indeholder en duftende olie vand skal placeres ved siden af den forvarmede ovn.
 • Det er strengt forbudt at dryppe oliebad straks på en varm radiator.

Opskrifter aromatiseret væsker

Der er masser af opskrifter til midler, som omfatter æteriske olier. Udvælgelsen af en eller flere af dem, afhængigt af den søges af folk resultat.

 1. Til fremstilling af midler brug 5-10 dråber æterisk olie, 1 spiseskefuld honning, 1 liter vand. Alle dele er forbundet og blandes grundigt.
 2. I stedet for honning, kan du bruge mælk valle, frisk mælk og havsalt.
 3. Vi er nødt til at tage 1 liter vand, tilsæt til 4 dråber olier af lavendel og citron og 3 dråber af rosenolie. Den resulterende duftende væske er i stand til at give kroppen en behagelig duft og friskhed.
 4. Fyld bad nåle aroma fremstillet fra 4-5 dråber æteriske stoffer og en liter vand. Egnet til dette formål som fyr og gran olie. For regimenter bade, vægge, butikker kan også anvendes dette middel. Kogte tilstrækkelig væske til at sprøjte overfladen, og fyr duft vil forblive i rummet i lang tid.

Hvad gjorde olien?

Fremstilling af æteriske olier - en kompliceret proces. Det bruger naturlige råvarer, som der tager nogle plantearter.

Deres forarbejdning i madlavning organer kan være anderledes - destillation, presning, ekstraktion. Uanset hvordan enhver forarbejdet plantemateriale, koncentrationen af essentielle stoffer i det opnåede produkt altid er højere end selve planten.

Den største popularitet erhvervet oliebad kogt baseret gran, pebermynte, salvie, geranium, rosmarin. Aroma af kamille, citronmelisse, lavendel, også har deres fans. God efterspørgsel efter olie med lugten af appelsin, citron, bergamot.

Listen over planter, som anvendes til produktion af aromatiske æteriske olier, kan du stadig gå videre. Vi skal vide, at nogle arter af planter kan anvendes til fremstilling af forskellige kvaliteter af olier. Når denne ændring er ikke kun duft, men også helbredende egenskaber af midlerne.

Typer af olier, deres anvendelse

Er indiskutabelt faktum terapeutiske virkninger for en badeolie. Hvilken bedre brug for disse penge, og hvordan man kan kombinere dem - se nedenfor.

Friskhed af kroppen opnåelse af følgende olier: pebermynte, salvie, rosmarin. Muligt at anvende en af olierne eller en kombination deraf.

Olier af lavendel, citronmelisse, kamille effektivt rense porerne, så huden at ånde frit.

Lindre stress, slappe af, fornøjelse at hjælpe olie, fremstillet af citron, bergamot og appelsin.

Olie af rose, jasmin, nellike, sandeltræ aromaer fylde dampbad i stand til at hæve stemningen, bringe behagelige minder.

At helbrede en halsbetændelse eller en kold, vil en hoste bidrage til at fjerne den fyr olie, anis, eukalyptus, kamille, enebær, salvie. Som det er kendt, anvendes de samme planter, når man kan slippe af sygdommen er ved at forberede et vandbad. Olie fremstillet af dem, er karakteriseret ved større effektivitet.

klassifikation af olier

For at lette brugen af æteriske olier klassifikationssystem blev udarbejdet. Sammensætningen af grupperne var væske, for hvilke der blev anvendt produktionsanlæg med lignende egenskaber:

 • kamfer;
 • urte;
 • citrus;
 • blomst;
 • krydret;
 • harpiksholdige.

Moderne folkemusik og officiel medicin anerkender de positive virkninger af æteriske olier på den menneskelige krop. Deres anvendelse, når du besøger bade og saunaer, naturligvis, velkommen. Men på overholdelse af reglerne og en følelse af foranstaltning bør ikke glemmes.

Desuden bør du være opmærksom på, at æteriske olier kan være unaturligt, syntetisk forbindelse. Lugt er ikke ringere end deres der er lavet af naturlige materialer, men en terapeutisk virkning efter deres anmodning vil helt mangle.

Enhver har ret til at vælge, hvad der er rigtigt for ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.