RelationerBryllup

Comic tillykke til et bryllup, gaver med humor og originale toasts til at gøre denne dag til en virkelig uforglemmelig!

Selv i oldtiden brylluppet var en af de sjoveste og mest elskede festivaler. Ved fejringen er vi normalt inviteret til hele landsbyer og gik rundt i tre dage. Mange af de gamle traditioner bryllupper fra fortiden i vores tid genoplivet igen. Men med brugerdefinerede bryllupsgave at sige til ære for de unge tegneserie lykønskninger til et bryllup , og der for evigt!

Og hvor ellers ville folk have det sjovt, men for brylluppet bordet? Når ellers kan så slappe af og poizoschryatsya i sin humor og veltalenhed? Det er sjove gæster til ære for de nygifte og læste ikke kun humoristiske tegneserie tillykke med brylluppet i prosa, og selv komponere ironiske digte - farvel til den fremtidige familieliv.

"Oh du har goy, min gode kollega,

Bright-eyed Andrew Vladimirych ja!

( "Lyse øjne Vasili Alexandrovich" eller

"Alexander - en klar falk -. Ivanovich" Og det er muligt og "lyse-eyed Peter A. Du" og lignende)

Jeg tog dig for en kone selv maiden rød,

Needlewoman ja razumnitsu.

Så nu jeg tage sig af sin guld

Forest øjne! Så smuk -

En gave af skæbne, hvorfra vores falk,

Før kisten bestyrelser ikke slippe af med ...

Khol og hans nezhi du skat

Beskyttelse resten af hendes morgen,

Og glem ikke i seng før den travail

Bring dig kaffen varm til hende.

Kohls din gode vil supruzhnitsa,

Og lydig og fornuftig,

Kaffe kan endda hælde en kop,

Afklapsning kys på kinden farvel endnu.

Kohl gnaven fik skandaler

Ekstravagant og oprørsk -

Kaffe bare i sengen Giv dig til hende -

Og så i et øjeblik, hun vil gætte,

Det er ikke nødvendigt at skære et bud mand,

God mand så omsorgsfulde.

Og løn hende ikke at skjule!

Hvis tolechko meget lille -

På nuværende kones favorit ...

Og til ferien, due brilyatnovy,

Glem ikke at give hende hovedtelefoner,

Den nat, når du er på internettet,

Må ikke forstyrre hende resten lyden af musik. "

At noget som dette kunne starte humoristiske tillykke til et bryllup, vendte sig til brud og brudgom. Nogle meget talentfuld glædelig gøre ud deres ønsker i store farverige postkort. Hvis et kort til at gøre mere pap skabelon og placere blandt de fleste kort og mønstret spacer, smukt pakket det i en gave indpakning, og endda bringe tegneserien "gave" med en bevidst arbejde, så alle præsentere det indtryk, at nu vil gøre mere, og sandsynligvis , dyre tilbud.

Naturligvis efter det, som en "gave" vil blive anvendt og humoristiske hilsener udlæses til brylluppet, gæsten skal give de unge en rigtig værdifuld gave, så for ikke at såre parret.

Selvom ganske ofte som den første, så at sige, ironisk, handle og andre bryllup humoristiske gaver: en hel masse brystvorten - sutter, pakket ind i et stort antal aviser til at give volumen, moppe eller pande med en smuk bue og et skilt, der angiver navnet på objektet som "et instrument for uddannelse ulydige kone "forklæde til den unge mand med ordene:" Husk, manden - du er boss "

Du kan også give sin mand en bøjle i form af horn og drøfte ethvert øjeblik, eller at fastgøre en plade med indgravering:

"Lad hornet i din familie

Vil kun være på væggen! "

Generelt er det ønskeligt at ledsage hver gave morsom humoristisk historie om dens anvendelse i fremtiden familieliv. For eksempel jern eller fjernsynet kan forhandle på følgende måde:

"Andrew, fortæl mig venligst, om spørgsmålet: hvorfor blæseren spinning? Sandsynligvis fordi det skar i en stikkontakt. Og hvorfor ikke jern spin (eller TV-sæt, computer, køleskab eller andre elektriske apparat)? Voooooot derefter, og det springende punkt! Og dette, du er vores Andrew, alt sammen fordi en forsigtig ejer fast holder i håndtaget alt, tilhører ham! Der du er nu så fast holde håndtaget på sin lille kone, at hun selv syntes ikke at spinde! "

En tegneserie slutdato tillykke til brylluppet den traditionelle ordene "Kiss", i henhold til hvilken parret nødt til at kysse foran gæsterne. Denne udråbstegn kan også være sjovt at slå i versene:

"For at have rørt adskillelsen,

Tag golovochku bue.

Og for appetitten, vent et øjeblik ...

Malurt likør blev fundet her!

Og lad der være bitter nu

Kun løg og salvie tinktur!

Kiss! "

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.