Mad og drikkevarerPasta Idel

Fyldte pasta "Rør"

Fyldte pasta "Rør" - fadet er meget velsmagende, men i den hjemlige køkken er en stor spredning har endnu ikke modtaget. Ønsker du at vise dine kulinariske evner, efter at have behandlet de gæster eller medlemmer af din familie med sjældne og vidunderligt velsmagende retter, at de vil sætte pris på? Vælg mellem de foreslåede opskrifter på noget - og frem til i køkkenet.

Så lad os først betragte selve navnet på skålen - pasta fyldt med "rør". Hvad er deres fyldte? Det kan være fyldt med pastaprodukter med fyld kylling, grøntsager, hakket oksekød og nogle andre ingredienser. Du skal bruge den "rør" pasta for at gøre denne parabol, og hver af disse rør er du nødt til ting. Arbejde lidt kedelig, men skålen er det værd.

Forbered 15 stykker af pasta rør, 400 gram hakket kød, omkring 150 gram ost, to tomater, løg ene hoved. Efter din smag, kan du vælge den rigtige mængde af mayonnaise, friskkværnet peber og salt.

Steg det hakkede kød i en stegepande indtil kogt. For hans madlavning er bedst egnet olivenolie. Under forberedelsen fyldet, koge pastaen i saltet vand i 5 minutter. Det er ikke nødvendigt at koge over høj varme, fordi vi har brug for at forberede dem ikke op til fuld beredskab, dvs. de ikke falder fra hinanden.

Klar udstopning mix med hakkede løg, så glem ikke at tilføje salt og peber. Hver af pasta rør nafarshiruyte og placere dem i en bradepande, efter børstning den med olivenolie og hælde lidt vand der. Dæk dit skæring tomat pasta. Må ikke have ondt af udtværing mayonnaise på toppen af skålen. Drys revet ost og bages i ovnen ved 180 grader i fyrre minutter. Du kan fodres fyldt pasta med grøntsager eller kød varmt.

En anden opskrift af pastaprodukter med fyld. Du skal bruge følgende ingredienser: 10 store stykker af rør, en kyllingebryst, løg stykke, 150 g champignon svampe, 75 g fast ost, persille, peber og salt efter smag. Chchtob tilberede fyldte pasta "rør" til denne opskrift, du har brug for sauce "Bechamel". Hertil skal du bruge en pint af mælk, tre spiseskefulde mel, smør, salt.

Således svampene skæres i tynde skiver, kylling (filet) - terninger, ost rist, og persille og løg hakket. Fem minutter før kyllingen er kogt, tilsættes i gryden med svampene det. Så kylling og svampe køle, så bland det med ost og persille.

Til fremstilling af de "bechamel" pour mælken i en gryde og sted på lav varme. I en stegepande, smelte smør, tilsæt rigtige mængde mel, bland godt. Gradvist tilføje mælken i gryden, omrøring forsigtigt. Så bring i kog, konstant at blande sig. Saucen skal koges i 1-2 min, max. Til saucen opnået på overfladen ikke danner en film ved at tilføje et par stykker af smør, når "Bechamel" vil være klar.

Kog pasta ikke godt klaret - de behøver ikke at blive meget bløde eller falde fra hinanden. Start en pasta kylling, blandet med champignon og ost. Fedt med smør og drys med rasp bagning fad, sætte på hendes fyldte pasta "rør", vanding dem på toppen af saucen. Alle overlåget (tilgængelig folie), lad i ovnen i 40 minutter. ved en temperatur på ca. 170 ° C

Kan være fyldt med fyldt pasta med grøntsager i stedet for kød. For sådanne fyldninger ofte bruger gulerødder, tomater, oliven, peber. Alle disse grøntsager skæres i små tern, stegt i en stegepande indtil de er møre. I dette tilfælde, ikke den bedste af rør og skaller fra pastaprodukter med fyld til at lave mad. Grøntsager, de har brug for at udfylde, præ Kog pastaen produkt og lade vandet løbe gennem en si. Pastaprodukter med fyld, fyldt med grøntsager, kan være ikke blot rent vegetariske retter, hvis grøntsager som supplement hakket kød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.