Mad og drikkevarerPasta Idel

Flere varianter af spaghetti i italiensk

Vi siger "Italien" og betyder "indsæt". Vi siger "indsæt" og betyder "Italien". Dette er ikke overraskende, fordi det er forskellige former for pasta af forskellige former, størrelser og farver er et symbol på denne smukke solrige land. Også er der intet overraskende i, at det navn, såsom "spaghetti i italiensk," absolut intet er klart. I henhold til denne mystiske navn kan gemme sig et uendeligt antal recepter, som hver især er karakteristisk for en bestemt region i Italien. Derfor vil vi ikke få hængt op på en af dem, og se på et par, som hver især er helt italiensk.

Den første version af spaghetti i italiensk er måske den mest enkle pasta kaldet "Alio, Olio, pepperonchino". Oversat fra italiensk sprog, disse ord betyder intet mere end hvidløg, olie og chili. Faktisk, det er alt hvad du behøver. Og, selvfølgelig, god kvalitet pasta. Så sat på ilden en gryde med vand i forholdet 1 liter for hver 100 gram pasta - det bør være "danse" vand. Af den måde, 100 gram - en traditionel stykke per person. Vær sikker på ikke at glemme at salt i vandet og tilføje til det et par spiseskefulde olivenolie. Du skal vide, at du har brug for at koge pasta, siger de, "til tanden" - al dente. Dette kan opnås, hvis den tid, der bruges på madlavning i et minut mindre end angivet på pakken. Under alle omstændigheder bedre at prøve. Indtil pastaen er kogt, er det nødvendigt at forberede resten. Rød-varm pande på et par spiseskefulde olivenolie. Mens det varmer op, Hak hvidløg. Det er ønskeligt, at hvidløg var ung - smagen er meget bedre og tyndere. Smid hvidløg i gryden og fjern den fra varmen. Tro mig, er hvidløg kogt på nogen måde, men han havde ikke tid til at brænde. Tilsæt derefter til det samme, at hvidløg, chili. Det kan enten være tør eller frisk, og antallet af justere til din smag. På dette tidspunkt burde allerede være forberedt dine pasta. Tøm vandet, men ikke helt. Efterlad et par skeer, og pastaen er meget mere saftigt. Alt hvad der er tilbage, er kun klar til at smide spaghettien i gryden med hvidløg, bland godt og server straks.

Den anden opskrift spaghetti på italiensk, som jeg gerne vil bemærke , er pasta med "pesto" sauce. Som i det foregående opskrift, satte at koge spaghetti, men i mellemtiden nyde en sauce. Navnet "pesto" er kendetegnet ikke ved vælgere, og fremstillingsmetoden - sauce bør forberedes ved at gnide ingredienserne i en morter. Baseret på to portioner, skal du bruge tre dusin friske saftige grønne blade af basilikum, fed hvidløg, lidt salt, en skefuld pinjekerner, tre spiseskefulde revet ost og hundrede milliliter olivenolie. De sidste tre ingredienser kræver særlige forklaringer. Pinjekerner, du højst sandsynligt ikke vil finde, så erstatte dem med cedertræ. Nu ost. Det er bedst at tage en og en halv spsk parmesan og pecorino romano. Hvis du ikke er i stand til at bruge disse oste, tage en hvilken som helst anden, men lige så smagfuld. Med hensyn til olie, så nogen kan være for meget af det pågældende beløb. Selvfølgelig, hvis du vil have mindre fedt sovs, så tag bare mindre olie. Men det bør være nok til at give saucen en ønsket konsistens. Så når du har forberedt alle ingredienserne, starte madlavning saucen. Første start gnides basilikum i en morter, tilsæt derefter hvidløg, jordnødder, fint revet ost og smør. I mangel af mørtel, kan du bruge en blender, men det er stadig ikke så god. Som i det foregående opskrift, denne gang din pasta bare at være klar. Hæld vandet fra, efterlader et par spiseskefulde, og derefter i en stor skål, bland pasta og sauce. Serveres straks, indtil saucen, interagerer med den varme pasta, giver en lækker smag.

Nu hvor du ved , hvordan man kokken spaghetti på italiensk. I disse opskrifter, der er absolut intet kompliceret, men resultatet er ganske ikke kun dig, men også din familie, der vil nyde disse lækre måltider.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.