ModeGaver

Armbåndsure Skagen: anmeldelser og fotos

Skagen - en dynamisk ur mærke som, på trods af sin ungdom, har vundet en række prestigefyldte priser inden for design. Hans fødested - Danmark. Under dette mærke over hele verden, med undtagelse af stilfulde ure solgt elegante håndtasker og fine smykker. Designet sætter fokus på de sande kendere af ædle luksus, ikke iøjnefaldende.

Sofistikeret - stil ur Skagen

Grundlæggerne af mærket - Charlotte og Henrik Joest fra Danmark opkaldte den efter deres hjemby. Skagen - resort beliggende på et sted, hvor den slutter vandet i Nord- og Østersøen. Det var her i 1989, blev født Skagen ure, der kombinerer minimalisme med et strejf af modernitet og sofistikerede klassikere. Det virker meget skandinavisk natur leverer modellen en del af hans barsk charme.

Skagen ur stil kombinerer raffinement og demokrati. Deres ejere - kongernes, politikere og almindelige mennesker. I Danmark, efter hans kones hånd dekoreret Skagen Kronprins Frederik, de modtog officiel anerkendelse timer af den kongelige familie.

Chet Joest, flyttede til USA, blev fremme mærke på hjemmemarkedet. Fundamentet blev lagt et par modeller i en minimalistisk stil. Inden for 6 år i USA var omkring 240 salgssteder nordiske timer, og i 1999 mærket var på det lokale marked titlen på den mest succesfulde og hurtigt voksende virksomhed.

sortiment

Mere end 500 modeller af forskellige designs - grundlaget for indsamlingen. Nye modeller vises i hver sæson, flyvende væk på fashionable butikker 65 lande. Skagen ure legemliggør ikke kun den skønhed og elegance, men også pålidelighed. Pledge dette - maskiner fremstillet i Japan og Schweiz, materialer og komponenter af høj kvalitet: kirurgisk stål og titanium huse, specielt mineral glas, italiensk læderremme. Desuden har udviklerne placeret mærket som ægteskabslignende.

Skagen ure er normalt præsenteres i fem detail samlinger.

 1. Stål - et symbol på elegance til selvsikre mænd og kvinder business punktlige.
 2. Læder - se på virksomheden læderrem. Sofistikeret og elegance.
 3. Titanium - et symbol på pålidelighed og stil.
 4. Swiss - højtidelighed og pålidelighed.
 5. Sport - et symbol på vitalitet.

Legering skandinavisk tilbageholdenhed og schweiziske pålidelighed - et Skagen ur. Anmeldelser af taknemmelige kunder bekræfter rigtigheden af den valgte stil.

skagen Stål

Danske kongelige bære ure på grund af denne samling. I de anvendte modeller quartz urværk Miyota (Japan), komplet med batterier med en forlænget levetid - op til 5 år. Brugen af rustfrit stål til fremstilling af skaller giver dem en særlig glans. Design, ganske demokratisk, suppleret med modeller med forgyldning, Swarovski krystaller og naturlige Nacre. Skagen Kvinders ure fås i bred vifte af farver.

Finishing ståloverflader omhyggeligt poleret til et spejl finish. Kontrast skabe matte elementer, der behandles i satin kunst.

Et karakteristisk træk ved samlingen - tilstedeværelsen af parret af modeller. Det er virkelig ægteskabelige mærke!

skagen Læder

Et karakteristisk træk ved samling - et komplet sæt af bælter af høj kvalitet, meget behagelig at røre ved læder. Bemærkelsesværdige er deres fejlfri eksekvering. Sagen - mekanismer rustfrit stål - Miyota (Japan) og Ronda (Schweiz).

Grundlaget for den samling består af modeller i stil med klassikere time. Huse overvejende cirkulær form. Del modeller besat med rhinsten. Den farveskema - The Scandinavian behersket. Kortfattethed design egner forfinelse af de modeller af samlingen.

skagen Titanium

Alle ure samling er lavet af titanium. High-tech metal har en meget værdifuld funktion - det er allergivenlige. Desuden er det er let, stærk, holdbar.

Med en lavere varmeledningsevne end stål, titan, i kontakt med huden ikke skaber en følelse af ubehag. Æstetisk appel og timer, der er gemt i lang tid. På mat sølv overflade vises ikke ridser og mekaniske skader.

Funktion af samlingen - i sort og grå farve ordningen af modellen dikteret af materialet. Kombinationen af elegance og dekorative, tilstedeværelsen af parrede timer at skabe mere attraktive timer. Højdepunktet i samlingen - model Black Titanium Carbon urskive med kulfiber.

skagen schweiziske

Swiss linje Skagen - er en model, hvor høj kvalitet Ronda mekanismer anvendes. Legering schweizisk kvalitet og diskret skandinavisk design - gennemførelse af de højeste brand standarder. Højtidelighed og respektabilitet - ideen om linjen.

skagen Sport

Specialiserede sport line - en kronograf med en moderne kant. Et karakteristisk træk - en elegant sort finish, påføres ved hjælp af PVD-teknologi. 60% af samlingen - døgnet i tilfælde af ultralet titanium. Vandtæt - 10 atm. Kronografer Skagen Sport - en glimrende mulighed for dem, der gerne ekstremsport, der sætter pris på elegance.

keramisk ur

Denne gruppe - smykker brand og et fashion statement. High-tech keramik i forskellige farver, hvorfra de tilfælde og armbånd modeller - et fint eksempel på kvalitet og skønhed. Ringer kvinders ure dekoreret med sten Swarovski. Populære farver - hvid og sort.

Hypoallergen - meget værdifulde kvalitet keramik som et materiale til fremstilling timer. Det er kendetegnet ved høj hårdhed. Mangel på materiale - dens sprødhed. I dag er keramik ikke længere opfattes som eksotisk. Brugen af denne innovative materiale tilføjer et strejf af friskhed til samlingen.

Ultratynde ure

Modeller af Skagen Ultra Slim samling har en tykkelse på kun 5 mm. Skaller er lavet af stål, titan eller keramik. Let og komfortabel ur med et urværk. Præcis og næsten vægtløs, de aldrig svigte.

watchbands Skagen

Armbåndsur rem, uanset mærke, har en ulempe - levetid af remmen meget mindre levetid timer. Over hele perioden af brug kan brugeren ændre det ur til ti stropper. De er ingen undtagelse og Skagen ure. Feedback fra kunder i en gruppe af fans af mærket i det sociale netværk "VKontakte" i første omgang stille spørgsmål erhvervelse af badesandaler. Med de fleste foretrækker at afhente en original tilbehør.

For at bestille Urrem Skagen, skal du først bestemme den korrekte model. Normalt er det angivet i passet og i garantibeviset. Hvis dokumentet ikke er ved hånden, kan du se koden mønster trykt på bagsiden af uret.

sådanne parametre skal tages i betragtning ved udvælgelsen af remmen:

 • Monterings dimension (bredde "ører" på kroppen);
 • design og farve belægning fastgørelsesanordninger;
 • farve, materiale (læder, gummi, silikone).

En forkert, kan det fordreje udseendet af uret. Det er ønskeligt, at farve, tekstur, befæstelser design matcher originalen. På trods af den tilsyneladende enkelhed af bæltet udskiftning anbefales ikke at gøre det selv. Der er risiko for at ridse uret eller endda miste dem, hvis opgaven er udført forkert. Det er bedre at overlade dette arbejde til en specialist, skal du kontakte servicecenteret.

Garanti og reparation

Skagen - en meget pålidelig og høj kvalitet ure. Men selv med den bedste ur kommer i problemer. Oftest er der et behov for at udskifte batterierne i Quartzure. Det anbefales i dette tilfælde gælder for autoriseret servicecenter eller en specialiseret værksted. Når bagdækslet demontering batteriskift er ofte nødvendigt at udskifte pakninger sikrer lækagetæthed timer og vandtæthed. Med hensyn til eksperterne, er forbrugeren garanteret at modtage komplet vifte af nødvendige tjenester. Dette eliminerer risikoen for brud mod usikre handlinger.

Skagen ure kan repareres eller regulering i tilfælde af fejl og mangler i den fabrik af oprindelse. Garantiperioden - 36 måneder efter salget, forudsat at de krav, der er fremsat i den betjeningsvejledning. Læs omhyggeligt betingelserne for brug indeholdt i passet. Det sker, at de vigtigste punkter i det skrevet i småt.

Skagen ur reparation anbefales, at der i den nærmeste servicecenter, som er opført i garantibeviset.

Det er nyttigt at kende nogle af de funktioner og regler om timer.

 1. producent dækker ikke batteriet, glas, låg og rem (rem).
 2. Producenten garanterer bestemmelsen af graden af beskyttelse vand inden for 36 måneder efter salget. Efter denne periode, anbefales det at udskifte pakninger og olie forseglingen på tasten.

Garantien bortfalder i følgende tilfælde:

 • ure er beskadiget, spor af åbning af låget eller i fravær af ydre design dele (glas, pile, etc ...);
 • fejlen skyldes forkert eller uagtsom brug;
 • skader forårsaget af indblanding udefra;
 • ingen pas stemplet forhandlere.

Grundene til afslag kunne være forkert papirarbejde for varer.

I så fald, hvis uret ikke er dækket af garantien eller hendes udtryk er udløbet, udføre servicecentret betalte reparationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.