ForretningIndustri

Hvad er det kirurgisk stål?

Søg optimale sammensætning af stål til fremstilling af knive blev gennemført fra det tidspunkt, hvor folk har erstattet flintredskaber på metal. Med udviklingen af medicin, især kirurgi, blev hun kritisk akut.

Det havde brug for en kirurgisk stål, som kan være svære og hårde klinge. Dette blad har lang tid til at holde slibning, skal du ikke være bange for virkningerne af vand eller aktive kemikalier. Hertil kommer, at metal, der anvendes til at lave knive for operationer, der ikke bør give anledning til allergi.

Over tid er der fundet en sådan sammensætning. I dag er det kendt som kirurgisk stål. Dets sammensætning, bortset fra jern og andre urenheder, omfatter 10% nikkel, 18% chrom. Produkter af denne legering er hverdagskost.

I dag er kirurgisk stål, der anvendes til produktion af:

  • medicinske instrumenter;
  • smykker;
  • timer;
  • glasvarer;
  • luksus brevpapir.

Hvad er det så, er fordelene ved moderne kirurgisk stål?

  1. Varer af træ opnået meget tæt, næsten pinhole-fri, homogen. Derfor er de værktøjer er nemme at desinficere, de ikke kan avle mikrober. Eventuelle forureninger fjernes let.
  2. Stål med krom og nikkel så hårdt, at det er svært at skader. Samtidig, kirurgisk stål er ikke bange for at chokere og ridser: Det er ikke skrøbelig.
  3. Legeringen er ikke bange for aktive stoffer, er det ikke oxideret.
  4. hårdhed af legeringen gør det muligt at lave en meget tynd og skarp kniv, der ikke vil vokse stump lang.
  5. På trods af tilstedeværelsen af nikkel og chrom, kirurgisk stål ugiftige.

Det er hendes ejendom (ingen toksicitet) noteret smykker fabrikanter.

Det er kendt, at alt, hvad folk bruger smykker. Oftest Set Der er ringe og øreringe, kæder, vedhæng og andre smykker.

Lavet af guld, sølv og platin, de er meget dyre at købe dem kan ikke alle.

En anden ting - smykkerne, til fremstilling af kirurgisk stål anvendes.

Artikler heraf har de samme egenskaber som de medicinske instrumenter: de
Holdbar, let, hypoallergen, godt bevarer oprindelige form. Kirurgisk stål ændrer ikke den type kontakt med huden, er ikke bange for solens stråler, eller havvand.

Ring lavet af kirurgisk stål, men ligesom alle andre produkter, er meget smuk. I dag er en meget moderne, især hos mænd, iført stål smykker. Det har en meget præsentabel, sofistikeret, elegant design. Interessant,
at stål smykker er populær ikke kun blandt de punkere og andre ungdomsbevægelser. Solid japansk for eksempel guld vielsesring i lang tid foretrukket at stål. Mænd stålring for hver dag pryder fingrene på nogle kendte forretningsfolk i USA, Norge, og selv i sofistikeret Frankrig.

Elite mænds smykker lavet af kirurgisk stål, ikke vige for varer fremstillet af guld og platin, bliver stadig mere populære. Ikke mindst grunden til dette er de rimelige priser, exceptionel kortfattethed og udtryksfuldhed, en bred vifte, som er konstant opdateret mester stål smykker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.