ForretningIndustri

Missil styresystem "Granit" er ikke forældet i tre årtier

Militær udstyr er ret hurtigt normalt forældet. Undtagelserne er nogle af de prøver, som er blevet sande mesterværker af design ideer. Kalashnikov, B-52 bombefly, et par eksempler på fremstilling af militære-industrielle komplekser af de mest industrialiserede lande gør 'ære roll gamle-timere. " Der er i ham, og anti-skib missiler "Granit", udviklet i slutningen af 1970'erne og begyndelsen af 1980'erne. Hun står i tjeneste for den russiske flåde i dag.

På NATO-hovedkvarteret, der bruges til at tildele deres egne navne prøver af sovjetiske og russiske militær udstyr. , Der mener tilsyneladende, at det russiske ord ikke tilstrækkeligt at udtrykke essensen af våben indsendt dem. Faktisk medmindre et passende navn til raketten - "Granit"? Solid stenet klippe, sten, har intet at gøre med den største antiship projektil i verden, i stand til at ødelægge et hangarskib. NATO klassifikation navnet på en anden, Shipwreck, som betyder "skibbrud". Det er forståeligt.

Dimensioner missil P-700 er sammenlignelige med dimensionerne af en jet MiG-21, for eksempel. Længde - 10 m, 2,6 m vingefanget startvægt på 7 tons, herunder 750-kilogram bekæmpe batterirummet, som en mulighed -. Nuclear.

raket hastighed "Granit" varierer i forskellige faser af flyvningen, i rækken af det er naturligvis mere end 4000 km / t, og på flyvningen tilgang fase - 1500 km / t.

Du kan starte både fra overfladen og fra den undersøiske køretøjets position.

Alle disse specifikationer er imponerende selv i dag, tre årtier efter vedtagelsen af prøven vedtaget. Men fremskridtene er ubønhørlig, og i det XXI århundrede, sådanne indikatorer for hastighed og masse BLT er ingen overraskelse. Bemærkelsesværdige er, mærkeligt nok, elektronik om bord.

Lag af USSR inden for informationsteknologi blev betragtet som en indlysende kendsgerning. Hvor sovjetiske ingeniører lykkedes på elementet basen 70-erne af det XX århundrede for at skabe et styresystem, det er i overensstemmelse med kravene i det tredje årtusinde, er det stadig ukendt, men mange af parametrene for enheden, og nu udgør en militær hemmelighed.

For eksempel, den offentliggjorde mængden af hukommelse om bord computer "Granit" missiler, men det er kendt, at det indeholdt oplysninger om alle skibe en potentiel fjende. På basis af den indbyggede computer gør en beslutning om prioriteret mål, og derefter arbejder efter en algoritme.

Missiler "Granit" kan operere i enkeltstående tilstand, induceret af satellitter eller rumgruppe at udføre et massivt angreb (op til 24 stykker på én gang). I sidstnævnte tilfælde, flere styresystemer arbejder sammen, ved hjælp af radiokommunikation som grænseflade. Den rolle, som den centrale server går til en computer af missil, hvilket er højere end resten. Hvis det bliver ramt af et missil forsvar modstander, så i nogle få mikrosekunder, en førende rolle vil overtage en anden missil kontrolsystem. Angrib et enkelt mål med to missiler elimineret. Yderligere mulighed: elektronisk undertrykkelse af fjendtlige jamming og iscenesætte deres egen.

Cruise missil "Granit" blev aldrig brugt i kamp, så at bedømme dens mulige drab magt kan kun være resultatet af test og øvelser. De har succes og vil være fint, hvis der er behov andre tegn på dens effektivitet. Det er tilstrækkeligt , at en sådan beskyttelse i vores land har.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.