Af teknologiElektronik

Aktive højttalere - deres historie og omfang

Den såkaldte "krig af lydkvaliteten" er begyndt siden da har menneskeheden opfundet en højttaler og en højttaler, og er stadig i gang. Konkurrencen er slut, og den bedste lydkvalitet og mere kraftfuld volumen. I dette tilfælde kan det højeste konkurrence ses blandt producenter og distributører zvukovosproizvoditelnyh systemer i strukturen af forstærkerne. Denne såkaldte aktive højttalere.

Disse systemer er de mest almindelige. Deres ansøgning kan findes overalt - fra professionelle højttalere til studie monitorer, fra hovedtelefoner til højttalere hjemme-pc. Aktivt højttalersystem -system kom til en vis grad udskifte deres passive modparter, som kræver en separat forstærker. Bruge den indbyggede forstærker var en innovativ løsning. Det er denne funktion, og førte forstærkede højttalere i føringen. Færre problemer med at skifte lydenheder, mindre ledninger og interferens - alt dette utvivlsomme fordele ved denne opfindelse.

I en indretning såsom en aktiv højttalersystem, en forstærker placeret inden for en afskærmet kabinet. Dette indebærer fravær af reservedele ledninger og stikkontakter, mere bekvem lyd justering. Alle disse positive kvaliteter placeret umiddelbart til hans musikere og musikelskere, der er i stand til at vurdere kvaliteten og anvendeligheden af sådanne systemer.

Ulempen kan kaldes medmindre en enkelt faktor - prisen ikke billige enheder, såsom eksterne højttalere, og kompleksiteten af reparationen (hvis brænde ud forstærkeren, det var nødvendigt helt adskille det kabinet og finde en specialist, der ville bruge reparationen).

Der er to typer af et sådant system. Først - det er den type af hjem, der er udelukkende beregnet til husholdningsbrug. Den anden type - en professionel. Det bruges til koncerter og organisering af forskellige store arrangementer. Spread sådanne aktive akustiske systemer begyndte omtrent i tresserne af det tyvende århundrede - bare opfindelsen en elektrisk guitar og begyndelsen af den æra af hård rock.

Selv de allerførste guitar "combos" (forstærkere) er lampen, og i virkeligheden, er netop det aktive element. Blandt de mange musikere "rør lyd", og den dag i dag anses for at være en reference. Det er derfor, selv nu den vigtigste kilde til lyd i koncertsale er en lampe udstyr (guitar og bas ampere). Lyden af dem overføres gennem mikrofonen på skærmene og de vigtigste portaler.

Højttalere aktiv kan være af varierende tykkelse, har forskellig funktionalitet og dermed forskellig lyd. 20-30 W systemer er normalt bruges derhjemme. Et mere kraftfuldt system (100 watt) anvendes ved koncerter.

Til funktionalitet - drevne højttalere kan tilpasses til brug i en bred vifte af unormale forhold (f.eks høj luftfugtighed), har uafhængige strømkilder, beskyttelse mod overbelastning. Ofte er sådanne systemer forsynet med indbygget reverb, EQ eller virkninger processor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.