Af teknologiElektronik

Cykel Computer: hvordan det fungerer, og hvordan man kan vælge den mest hensigtsmæssige model

Vi har ikke haft tid udendørs entusiaster drømmer om, hvordan du installerer på din cykel speedometer som den hurtige udvikling af teknik tanke har igen besluttet at overraske dem med sin nye opfindelse. Men hvis vi tager i betragtning, at i dag kaldes de oplysninger, alder og mobilitet, cykelcomputeren ikke længere synes noget bizar og usædvanligt. Jern hest som et middel til transport og mest nyttigt værktøj til at praktisere sporten i stigende grad optræder på gaden, og de data, der rapporteres cykelcomputer (dette er også navnet på den enhed) kan være nyttige både nybegyndere og professionelle sportsfolk.

Hvordan virker cykelcomputeren

Langt de fleste af de nuværende modeller for oplysninger om omsætning af brugt magnetisk meter, de vigtigste hvoraf dele er to små magneter. En af dem er knyttet til forhjulet på cyklen, og det andet - bare en gaffel. Takket være ham, i cykelcomputeren modtager oplysninger om antallet af komplette hjulomdrejninger begået. For at bestemme enheden afstand og andre parametre korrekt, brugeren forudindstiller indstillingerne for fælgdiameteren.

Hvordan laver det rigtige valg

Hvis du læse, hvad de skriver om dette emne på cykel fora, kan du nemt få forvirret. Nogle cyklister anbefale en trådløs cykelcomputer, der forklarer, at det let kan fjernes, hvis du nødt til at forlade deres køretøjer på gaden. Andre fokuserer på holdbarhed og anbefale at få testede model. Især en masse positive anmeldelser efterladt af dem, der bruger Sigma cykelcomputer. Samtidig vil jeg enheden til at være den mest funktionelle. Eksperter anbefaler at vælge den model individuelt, baseret på den måde af ridning og opgaver fremtidige ejer. For eksempel, for dem, der foretrækker en mountainbike, anbefales det at købe en solid base cykelcomputer, der kan detektere den gennemsnitlige og aktuelle hastighed og den tilbagelagte strækning.

Derudover er der indretninger designet specielt til denne type cykel, som kan læse data ved en lav hastighed. Professionelle atleter, der er under uddannelse til en triathlon eller road racing, bør du vælge en mere avanceret model med integreret stopur, kalorietæller, højdemåler. For dem, der elsker lange cykeltur, formentlig lignende enhed med en GPS-navigator, og dem, der bekymrer sig om deres helbred - puls sensor. Hertil kommer, på tværs modeller med kodningen funktion, der gør det muligt for en gruppe til at ride og ikke være bange for, at din egen cykel computer vil læse følgesvend data. Installation sådan anordning normalt ikke giver anledning til vanskeligheder, da de fleste af dem er meget detaljerede instruktioner knyttet, og fælgdimension er let at finde ud af ved at se på kameraet under dækpåskrifter. For at bestemme størrelsen af hjulene, er det nødvendigt at tilføje til tykkelsen af et cykeldæk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.