BilerLastbiler

"Scania": producerende land - Sverige, hvis muligheder er der?

Kraftfuld og elegant, lastbiler på vejene. Det er, hvordan du kan beskrive biler fra firmaet "Scania". Hånd i produktionen af lastbiler og busser, selskabet aktivt udvikler og forbedrer. Denne artikel vil fokusere på produktionskapaciteten, rækkevidde, og nogle historiske kendsgerninger. Truck "Scania", oprindelseslandet, som oprindelig Sverige, - et godt valg for enhver form for trafik.

Der producerer "Scania"

Scania virksomheden - den største svenske selskab til produktion af lastbiler og busser. Produktion volumen er så stort, at det indenlandske marked absorberer kun 5%. Resten af omsætning odds på markederne i mere end 100 lande over hele verden. "Scania" er på salg i alle de beboede kontinenter på Jorden. Nå anerkendte lastbiler kan ses i Asien, og i Australien og Afrika. Europa og Amerika på samme tid, også har deres andel af svensk produktion, på trods af sine egne produktionsfaciliteter.

Sverige - et land-producent "Scania" bil - kan være stolte af deres barn. På trods af en temmelig kompliceret historisk udviklingsvej, virksomheden i dag er den største leverandør af lastbiler, busser og kraftfuld fremdrift til skibets udstyr og industrielle maskiner.

Historien om Scania logoer

Kendt faktum, at "Scania" begyndte sin eksistens i 1891. Og i 1911, en historisk fusion af de to selskaber - en, der producerer cykler, og den anden, der producerer jernbanevogne. Heraf følger det første logo af virksomheden "Scania": griffin hoved, indrammet af tre egerne i et cykel krank arm.

I 60'erne i forrige århundrede af repræsentanterne for Daimler-Benz indtastet konkurrenter hævder, at Scania-logo minder meget om Mercedes badge. "Scania", oprindelseslandet er Sverige, så var ikke så stærk i den politiske arena, og i 1968 var der en ændring af logoet på en simpel billede af en grif på en hvid baggrund.

lineup

I mere end 100-årige historie "Scania" har udviklet sin egen strategi for opstilling. Alle lastbiler i selskabet er delt af kun 3 kategorier eller, som de kalder det, af serien.

P-serie fra Skåne - denne populære lastbiler til transport af gods over korte afstande. er lavet Hovedvægten i designet til muligheden for at bære den maksimale mængde gods på kort tid. "Scania" producerende land, hvis indfødte Sverige, har tænkt i denne serie førersædet for komfortabel bevægelse. Blandt fordelene er deres relativt lavt brændstofforbrug.

G-serien lastbiler "Scania" - har en mere solid løsning. Her skiller sig ud med det samme med stor kabine er udstyret med en sovepose. I disse biler kan du nemt transportere ladninger i hele landet. Lastbiler i denne serie er særligt isoleret i Rusland.

Den mest kraftfulde og komfortable Scania er tilgængelige i R-serien. Bilen i denne serie blev tildelt titlen af de mest magtfulde lastbil i verden! På disse biler forventes at flytte til en hvilken som helst afstand med længden af non-stop på vejen. Det er her troede alle detaljer og nuancer.

Vi bør også nævne de busser, "Scania", oprindelsesland heraf - russisk. Vi taler om modellen OmniLink CL94UB, produceret på en fabrik i St. Petersborg.

Nyt fra Skåne

I 2017, er den offentliggøres i den nye "Scania". Specifikationer for den nye lastbil er imponerende. Over 700 "heste" udvikler køretøjets motor. Moderne udseende og en komfortabel kabine med det svenske mærke kvaliteten vil finde mange, der ønsker at have en ny bil. Sverige - industrialiseret land-fabrikant "Scania". Lastbiler med kvalitet i verden produceres ikke så meget. Kombineret med den kompetente politik for Scania kunder er en succesfuld virksomhed og kommer ikke til at bremse tempoet i udviklingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.