BilerLastbiler

Dumper MAZ-525: specifikationer, beskrivelser og anmeldelser

MAZ-525 - sovjetiske tunge lastbiler tippelad Type - blev udviklet i 1949, fabrikken i Yaroslavl. Projektet fik betegnelsen YAZ-225. Oprindeligt planlagt til at blive installeret på chassiset af den asymmetriske førerhuset model YAZ-200. Men snart var alle den tekniske dokumentation overført til Maz til videreudvikling, og blev således skabt en helt ny MAZ-525 - bil dumper øget vægt, som havde til formål at løse de mange trafikale problemer i den nationale økonomi i Sovjetunionen.

Start udgivelse

Seriel bilproduktion begyndte i 1950 og varede indtil 1959 th. Mere end 800 lastbiler MAZ-525 blev produceret i løbet af denne periode. Bil Zksterer forskellige år om frigivelse var ens før fabrikanten ikke har haft en opgave at gøre maskinen mere attraktiv. Al den opmærksomhed blev besat kun med tekniske spørgsmål, der skal forbedre tur kvalitet og øge kapaciteten.

Ikke desto mindre er nogle tegn skulle være på mærkning maskine. På hvilken rolle de symbolske billeder af den valgte populære belarussiske PET - det var bison. En lille krom kraftfuld figur af vild tyr blev placeret på begge sider af MAZ-525 hætte. I de senere batches dump "bison" er simpelthen stanset på siden af hætten.

bugsering

I 1952 blev lastbilen indstillet på basen platform traktor MAZ-E-525D. Maskinen er designet til at fungere sammen med pyatnadtsatikubovym skraber D-189.

Og i 1954 har vi skabt en unik trolleyvoz med lastbil funktioner, som viste sig at være meget nyttig i byggeriet. Senere konstrueret trolleyvoz anden, mere kraftfulde, kan bære de elektriske multi-ton belastninger.

Aeroflot

I 1959, Federal Air Transport Agency beordrede Minsk plante hjul flere fly slæbebåde, kendt som MAZ-541.

Efter at gøre en så vigtig opgave lidt MAZ plante tilbygges, i butikkerne begyndte at producere en ny traktor, som blev udgivet under et andet mærke - BelaAz-525a. Kraftfuld anhængertræk arbejdet med sorokapyatitonnym Sættevogn "5271".

I 1959 samlebånd begyndte at gå ned og MAZ-525, og Belaz-525a. I halvtredserne og tresserne, da det blev udsendt til opførelse af flere dæmninger på samme tid, blev alle dumpere sendt til Krasnojarsk og derfra videre til Sibirien. Desuden et stort antal Minsk dumpere blev leveret til Egypten, opførelsen af Aswan-dæmningen.

Mens belastning MAZ-525, som var fjorten tons, blev anset for tilstrækkelig alvorlig byrde. Det beløb, beregnet til transport af volumenet var meget højere. Så de forretningsmæssige ledere i USSR forsøgte at løse problemet ved at øge antallet af køretøjer. Flere lastbiler - flere ton-kilometer. Ved første øjekast, beslutningen er ganske logisk og fornuftig. Men straks opstod spørgsmålet reparation base af rullende materiel. Det gjorde simpelthen ikke eksisterer. De nye dumpere begyndte at nedbryde to år efter starten på arbejdet. Og det viste sig, at i stedet for at reparere bilen fjernes i en blindgyde, og glemme alt om det.

Forbedring af kapaciteten

Kort sagt har intet skete. Så begyndte de at tænke over, hvordan man kan øge kapaciteten af MAZ-525 mindst to gange. Igen, udviklingen af en sådan en lastbil tildelt Minsk KB. Den vigtigste opgave for hele holdet, var at skabe en dumper, fordi denne maskine ikke behøver den hastighed, og chassiset er ikke nødvendigt i de støddæmpere med skruefjedre overhovedet. Vi prioriterer strømforsyningsenheden, for strømmen af maskinen, dens nominelle stak afhang af det.

karriere orientering

Problemet har været under opsejling i lang tid, så det blev besluttet hurtigt. I 1951 gik han ind i produktionen dumper MAZ-525. Design ændringer var ubetydelige, gitter lavet af halvcirkelformet linje, fjernede attributter fra vingerne.

Trehsotsilnym Barnaul maskine udstyret motor 12 cylinder V-formet arrangement. giant hjul i diameter var mere end to meter. Løfte kapacitet steg til 25 tons, og derefter lykkedes at tilføje en anden 5 tons, i alt MAZ-525 begyndte at hæve tredive tons, og det var et reelt gennembrud.

MAZ-525: Specifikationer

Bil transport opgave blev stenbrud. Første år har vist, at beslutningen om at skabe et stærkt "slug" var korrekt. Dumper blev produceret frem til 1965, hvorefter han blev overført til den nyligt åbnede "Belaz" i Zhodino. Tekniske karakteristika for biler MAZ-525 krævede yderligere udvikling.

Den første MAZ-525 Zhodino produktion rullet ud 1 November, 1958. Og så begyndte det at falde udstedelse af minedrift dumper. Først bilen var forbundet til en Sættevogn tippelad beregnet til transport af fyrre ton bulk-fragt. Idé selv er sund, men motoren mislykkedes, han simpelthen ikke har nok strøm - ikke trukket. Jeg måtte opgives.

fremskridt er uundgåelig

Derefter på "Belaz" udbredte produktion af en simpel karriere "arbejdsnarkoman" hvem der skal før. Hundredvis af lastbiler blev trukket i forskellige lande, i alle retninger. Og denne vej var den mest korrekte, siden begyndelsen gav skub i produktionen af dagens super-giganter såsom Belaz-75.710, som er i stand til at bevæge sig på et tidspunkt 360 tons fragt hver karriere, og selv losse dens dele, som vil indikere landinspektør.

Zhodino i dag

Men før en æra af giganter med elektrisk træk på alle hjul, i Zhodino påtog udviklingen af Belaz-540 - grundlæggeren af en galakse af "75.710" og lignende. En udgivelsen af "MAZ-525" sluttede i 1965, og denne bil vil aldrig blive glemt, fordi den er et eksempel på en sand arbejdstager. Monumenter "fem hundrede femogtyvende" sat overalt bevaret mindet om dumper.

"Zhodino" er nu et internationalt centrum for pilgrimsfærd erhvervsledere fra hele verden. Dump lastbiler, hejsning kapacitet fra 360 til 540 tons blev pludselig behov for, og negre i Afrika og Aleuts i Far North. Natursten vil altid mineraler udvindes mere og mere. Hertil kommer, at omkostningerne af orange giganter er meget lavere end den japanske "Kamatsu" eller amerikansk "Caterpillar". Således at en lige kurs i Zhodino!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.