HobbyHåndarbejde

Hat "Panda" - for at skabe en god stemning!

Yndig cap i form af dyr fast vundet universel popularitet, sjov strikhue "panda" fortjent fører listen sympatier voksne og børn. Og det er ikke overraskende, fordi en sjov sort og hvid dyr efterlader ingen ligegyldig. Desværre kan vi ikke nøjes i sit hjem denne bjørn, men hætten "panda", der er forbundet med deres hænder, minder os om denne "bedårende".

Hver needlewoman har deres egne præferencer, med hvilke værktøjer og garn til at arbejde, så vi betragter det drejer sig om at strikke hatte og strikning, og hækle.

For børn kan linkes "panda" fra børnenes akryl. Dette er en praktisk tråd, der ikke er bange for vaskemaskine dette produkt i hvid er meget vigtigt. Vi får brug for to fed (sort og hvid) og de relevante krog numre.

Hat "panda", hæklede

En kæde af tre sting til at deltage og strik ring omkring pæle med fm. I den første og anden række for at udvide antallet af loops halvdelen (12), følgende ti rækker provyazyvaem 6 yderligere kolonner med regelmæssige mellemrum (72). Afhængigt af den ønskede størrelse, kan du tilføje flere rækker med den samme sekvens af drift. Når vores cap vil være tilstrækkeligt, udføre 10-12 s. uden tilføjelser og afslutte arbejdet næste fm uden søjler.

bære ører

Strikke en kæde af tre masker, er strikket sløjfer af den første kolonne med 3 fm. I de næste to rækker 2 ce løft, af hver sløjfe og 2 kolonner med fm. Den fjerde og sidste, gennemføre en række kolonner, uden fm at give tæthed.

Øjne og næse bear strikket i en cirkel med den samme sekvens af tilføjelser, ligesom ører. Eye bliver nødt til at udføre en række 4, vil være nok for næsen to.

Nu er vores cap "Panda" er klar, og det er fortsat kun at indsamle det. nedbrydes forsigtigt produktet på en plan overflade, anvende detaljerne og pin up deres sartorial pin. Ører og næse bjørn sy tråd i tonen, at brodere små øjne før kontrast tråd elever og derefter rette dem i en afstand af 8-10 cm fra hinanden.

Made eger cap "panda": arbejde ordning

For en voksen størrelse af produktet får brug for 100 gram. lys garn, sort nok 50 gr. Strømpevarerundstrikkemaskine nåle eller skal matche antallet angivet på garnet etiketten.

Opsamling eger på antallet af loops svarende til modellen og provyazyvaem gum 2x2 højde på 3 cm., Og derefter gå videre til tyggegummi 1x1 eller ansigtet flade. Lærredet, afgav en glat overflade, vil holde formen værre, så en hat fra en tynd garn at strikke endnu bedre gummi, til tykkere tråd er irrelevant. Når højden af hætten når 20-22 cm., Luk løkken og forbinde sutur tråd af lys.

Øjne og næse af panda sorte brodere garn, gevindskæring tråden gennem løkken som når strikning. Bjørn ører er to pomponer knyttet til hjørnerne af hatten. For at gøre pomponer på egen hånd er meget enkel, bare vind garnet på pap "bagel" og fast fastgøre midten, derefter klippe tråden på ydersiden af æsken.

Jeg håber, at den nye cap "Panda" ikke kun er varmer dig, men op med humøret!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.