Sport og FitnessVandsport

Pool "Rainbow" i Novo-Peredelkino

Novo-Peredelkino - en af de bedste sovende områder af Moskva. Der er mange sportsklubber for børn og teenagere. Der er også sundhedscentre, der deltager er alle beboere i området, uanset alder. En af dem - puljen "Rainbow".

Betingelser for tjeneste

Pool "Rainbow" er indstillet i et budget organisation (sportsskole №7). Men institutioner levere tjenesteydelser på honorar-basis. Men der er flere kategorier af borgere, der har ret til at bruge dem gratis. Fri adgang til pool kan børn fra store familier, forældreløse og handicappede.

For at kunne bruge swimmingpool, "Rainbow", skal du anskaffe den tilsvarende lægeerklæring fra lægen.

Priser for serviceydelser

For dem, der ikke hører til modtagerne, prisen for en session på 240 rubler. Du kan købe og abonnement. De, der er alvorligt involveret i sport, er det nødvendigt at bruge tjenesten "Levering af svømning baner", som koster 1400 rubler per session (fyrre fem minutter).

Den "Rainbow" poolen kan du købe et abonnement til fire, otte og tolv besøg om måneden. I dette tilfælde, restriktioner med hensyn til starten og slutningen af sessionen vil ikke. Abonnér på poolen om morgenen er værd 1240 rubler for fire besøg. Om aftenen - 1320 rubler. Det er prisen for ét besøg 7,00-11,00 er 320 rubler. Den "Rainbow" for de to voksne svømmebassiner. Længden af de første - halvtreds meter. Anden - femogtyve.

Børn under syv år hverken den første eller den anden pulje på de vilkår, som det er sagt ovenfor, er ikke tilladt. For dem, i sportsskole er der flere sektioner. Anvendelse af de tjenester, der er beskrevet ovenfor, kan børn over syv svømmere. Og, selvfølgelig, swimmingpoolen, de kan kun ledsaget af forældre.

sektion

Det er optaget børn fra syv år i skole sport. Det har også et program "Mother and Child". Inden for rammerne af swimmingpoolen kan være en kvinde med børn fra tre til syv år. Undervisningen foregår i et lille bad pool på tirsdage, fredage og lørdage i morgen.

Det siges, at mange gebyr-baserede tjenester omfatter en swimmingpool, "Rainbow". Telefon administration angivet på den officielle hjemmeside. Ved at kalde det, kan du få detaljerede oplysninger. Artiklen talte om de basale ydelser. En komplet liste over ændringer regelmæssigt.

Svømning giver dig mulighed for at slippe af med mange sygdomme i ryggen, selv dem, hvor der kræves kirurgisk indgreb. Læger anbefaler svømmehallen for alle, uanset alder og helbred. Derfor kan oplysningerne i denne artikel ikke være interesseret i beboerne i Novo-Peredelkino Solntsevo og andre områder er i den vestlige del af Moskva.

Den sportskompleks har også en skøjtebane og fitnesscenter. I juni, udført forebyggende arbejde i poolen. Skøjtebane og fitnesscenter er åbent hele året rundt.

adresse

Find Pool "Rainbow" er let. Det ligger på den modsatte side fra det første hus på gaden Billedhugger Mukhina. Det ligger i en rød murstensbygning. Adresse puljer: Chobotovskaya Street, Bygning 4.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.