LovStat og lov

Slettelse: beskrivelse af proceduren

Når en person flytter til en anden by, er det ofte nødvendigt at fjerne ham fra registret. Kort sagt, om permanent opholdstilladelse på samme adresse skal fjernes fra registret i et andet. Hertil kommer, at på denne procedure, vil oplysningerne være nyttig for dem, der ikke kan udledes fra sin lejlighed uønsket lejer.

Vi gør, når de flytter

Så hvordan sker, skal slettes af registeret? Hvis du ønsker at tjekke ud af lokalerne, så har du to muligheder.

Den første er at tage fat pasportistu, der beskæftiger sig med registrering, eller gå til den lokale afdeling af migration service. I dette tilfælde, skal du få et pas stempel på uddrag fra en bestemt adresse og forlade certifikat. Det er vigtigt at vide, at efter ankomsten til det nye opholdssted skal du ansøge om registrering inden for syv dage. Hvis du ikke gør det, kan du står over for en bøde.

Den mest bekvemme anses stadig den anden mulighed på hvordan til at udstede, skal slettes af registeret på bopælen - efter anmodning. Enhver borger har ret til at gå til den forrige bopæl, uden at skrive derude, men ved ankomsten inden for syv dage på samme tid får ny registrering er nødvendig for at tjekke med den gamle adresse. For at gøre dette, hvilket gør den ansøgning om registrering, udfylde kuponen, og hvor det sagt trække sig fra den tidligere bopæl.

Hvis du gør samtidig registrering til en ny adresse, og udledes fra den gamle, vil det ikke påvirke behandlingstiden. Marker det nye opholdssted vil sætte i dit pas inden for tre dage efter, du har indsendt alle de dokumenter. Denne mulighed UFMS eksperter siger er sjældent, da det tilføjer dem til ekstra arbejde.

Slettelse ikke kræver betaling af et gebyr, er det gratis. For at tjekke ud af lejligheden, skal du give dit pas ansøgning og huset registret, hvis de er tilgængelige.

Sådan skriver den anden person

Ofte sker det også, at købe en lejlighed, ejerne modtager "som en gave" og ordineret til sit folk, fordi de tidligere ejere simpelthen glemmer at fjerne dem fra registret. Hvordan kunne handle i en sådan situation?

For at starte en liste over de grunde, hvorunder borgeren kan skrives ud af lejligheden uden hans tilstedeværelse. Basen kan være en frihedsberøvelse, hvis der er en gyldig retsafgørelse. Også, årsagen er at ringe i hæren på grundlag af dokumenter fra den militære Commissariat. Skriv ned personen kan, selv om det er juridisk erklæret manglende eller på grundlag af dødsattesten. Mens han var på samme tid, det er fjernet og registret. Og endelig, hvis den registrerede oplysninger og dokumenter, som blev grundlaget for den ulovlige registrering.

I tilfælde af at købe en lejlighed med en recept i hendes lejere, er det nødvendigt at udføre, skal slettes af registeret i den retslige orden. I så fald skal grundlaget anses at borgeren er anerkendt af retten til at bruge kvadratmeter, som er blevet din. Behandling af sådanne tilfælde tager ikke meget tid. Det vil kun tage en eller to sessioner. Efter rettens afgørelse træder i kraft, kan du roligt gå til migration service og til at udføre, skal slettes af registeret. Glem ikke at tage en kopi af dommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.