TravelingRejsetips

Hvad skal du medbringe fra Barcelona: interessante idéer, gave muligheder og anbefalinger

Skal du på ferie til Spanien, er du helt sikkert nødt til at besøge Barcelona - Cataloniens hovedstad og den vigtigste turistområde. Også i den tilstand, det er det største indkøbscenter. Der er et stort udvalg af souvenirs og gaver, så mange besøgende, gæster tabt i sådan et udvalg og ikke ved, hvad at bringe fra Barcelona?

Lidt om byen

Dette er et unikt sted, der holder ikke blot mysteriet om middelalderen, men også berømt for sine bygninger i jugendstil. Også på dens område er der mange historiske og kulturelle monumenter: ruinerne af regeringstid af det romerske imperium til moderne kreationer. Museer, teatre, koncertsale - der er noget at se på disse steder værd at besøge.

En af de berømte seværdigheder i Barcelona er katedralen, hvis facade har holdt mindet om den romanske arkitektur. Det er beliggende i det gotiske kvarter, en af de mest berømte i byen.

Las Ramblas - et sted, der aldrig forladt. Her på begge sider er der butikker, hyggelige caféer. Der er også et lille marked, der sælger fugle, blomster, mad. I Barcelona, en masse områder, hvor de monumenter blev rejst til ære for de store mænd, og et stort antal af parker, templer og paladser. Her er hovedkontoret for en af de mest berømte fodboldklubber i verden.

Valg af velsmagende souvenirs

Efter at have behandlet de vigtigste attraktioner, er det værd at lægge særlig vægt på spørgsmålet: Hvad souvenirs bragt fra Barcelona for en lang hukommelse? I byen har mere end 35.000 butikker - det er indkøbscentre, forretninger og butikker. Blandt de mange forskellige produkter, der udbydes, kan du bare gå tabt.

Til en start vil vi behage elskere af god mad. Ham - spansk statsborger delikatesse, kogte jerked svinekød ben. Køb det bedre i slagter butikken, hvor det er dyrere, men produktet er lækrere end i supermarkeder. Det er nemt at overføre en lang tur, og vil ikke gå dårligt. Også denne fantastiske kød kulør fouette, en form for catalansk pølse, fremstillet af grisen. Også her kan du tilføje den pølse Chorizo, som har en rød farve og unikke smag sur.

Fans af en sund livsstil, der overholder de korrekt ernæring, der er egnede som en gave flaske olivenolie, der indtager førstepladsen i verden med hensyn til kvalitet, forud for det græske og italienske.

Osten er lavet efter traditionelle opskrifter, det er meget velsmagende. Valg at gøre i denne kategori af hårdt, fordi det danner en masse - med en gul nuance, firma, ged eller fåremælk, og hver har sin egen unikke smag - en blid, blød, sød.

storslåede drikkevarer

Hvad skal du medbringe som en gave fra Barcelona elskere af fine vine? I dette tilfælde bør du købe et par flasker med mousserende vin - det vil være et reelt valg. Det er nødvendigt at forstå, hvad din smag: Sangria - infunderes med frugtagtige noter, Sherry - berigede drikke. Den stolthed af de lokale vinproducenter er en mousserende Cava - lys drikke. Køb sådan en gave kan være i supermarkeder eller private detailbutikker.

Te vil være en meget god gave, og vi skal ikke tro, at hans bedste sorter repræsenterede Ceylon og Kina. Her i Barcelona, er en af tre huse, som hører til verden "te" ekspert Ines Berton. Det er et besøg værd alle gourmeter. Det tilbyder enestående i sin sammensætning af en blanding af frugt og urtete med mandel og kakao, samt mange andre unikke drikkevarer.

godbid

Det kan bringes fra Barcelona for en sød tand? Spanien er berømt for sine desserter. Dens traditionel jul parabol er nougat. Den grundlæggende sammensætning af ingredienser omfatter honning, mandler og hvide pisket. Det siges, at denne kage er af to typer: bløde og meget solid. Du kan købe det på ethvert tidspunkt af året i butikken.

Chokolade vil være en anden perfekte gave til søde kærester. En masse mennesker i verden kan ikke forestille mig livet uden denne delikatesse. Beslutter at vælge sådan en souvenir, du skal kigge efter butikker med et skilt "Xocolata", sit sortiment af produkter er meget stort og varieret. Der er alt fra små plader til store søde sæt. Overraskende gave vil være chokolade på en pind, der kan sænkes ned i varm mælk, og du får en meget velsmagende drik. Kort sagt, catalanerne ven om denne vare alle, selv gravet et museum til hans ære. Sådan en gave ville være dyrt.

Sko og beklædning

Spanien er kendt for sin høje kvalitet varer, fordi ikke for ingenting, at så mange kendte mærker repræsenterer det på verdensmarkedet. Så du skal ikke tænke på hvad at bringe fra Barcelona mode elskere.

Så en af de mest interessante typer af sko betragtes espadridi - vævet sandaler med stof overdel flade sko. De er meget praktisk og komfortabel, designet til lange gåture eller vandreture vandreture. Men nu er de blevet bedre og begyndte at producere mere avancerede muligheder for unge i kilerne i forskellige farver. Sådanne varer kan finde i enhver mall, men hvis du ønsker at få noget originalt, så hvorfor ikke gå til en specialiseret værksted.

Ikke mindre populære og sportssko fra München: sko, sneakers, støvler. Størrelser starte fra børn til voksne. Du kan også købe en række tilbehør af dette mærke, lavet af ægte læder: tegnebøger, punge. Gave denne producent er ikke billigt, men kvaliteten af produktet er det værd. Letvægts ballerina fra Kokua vil være et perfekt supplement til sommer kjoler. De kan købes til meget konkurrencedygtig pris i rabatten sæsonen.

Barcelona kaldes hovedstaden i europæisk mode, så bør du helt sikkert tage en spadseretur gennem butikkerne i den gamle bydel i Born. Her kan du venligst dig selv en gave - tøj fra designer kollektioner af kendte mærker og unge designere. bør gives større vægt høj kvalitet lædervarer: tasker, bælter.

Hvad skal du medbringe fra Barcelona for de vidunderlige, søde og ømme kvinder? En vidunderlig souvenir af naturkosmetik vil være verdenskendte virksomheder: sæber, cremer, cremer, parfumer. De er indrettet i smukke individuelle pakker, der er rart at give.

historiske souvenirs

I historien om den antikke by er en mand, der har gjort et enestående bidrag til dens udvikling. Great Antonio Gaudi skabte en verdenskendt symbol på Catalonien - en stor firben lavet af keramik, som er placeret ved indgangen til Park Guell.

Reduceret sin kopi er blevet en meget populær souvenir. Med hendes billede kan du købe en masse gaver: T-shirts og tasker, magneter og krus, blødt legetøj. Brug den til smykker armbånd, ringe, øreringe og vedhæng.

Stor gave til vinelskere vil Porrón kande. Han har en meget original form, som giver dig mulighed for at bruge den drink direkte fra flasken.

Spanien er også stolt af den frygtelige tyr, der symboliserer den mest foretrukne morskab af den lokale befolkning - tyrefægtningen. Små, hårdtarbejdende æsel er et symbol på Catalonien. Tallene disse dyr er fremstillet af keramik, metal, glas, og de er præsenteret med et stort udvalg af former, farver og størrelser. Du kan købe dem hvor som helst, fordi de er de mest salgbare råvare-souvenir.

Gaver til fans

Hvis blandt dine slægtninge, venner, kolleger, der er store fans af fodbold, så er spørgsmålet om valg den præsenterer Solution. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at kæmpe med , hvad at bringe fra Spanien. "Barcelona" - en af de mest berømte fodboldklubber, som blev et verdensomspændende symbol på Catalonien. I dette tilfælde, meget velegnet til en mindeværdig souvenirs: T-shirt, sko, ikon eller andre remedier med deres symbol. Ting kan få disse i nogen butikker, men det er bedre at tage de officielle repræsentanter: museet dedikeret til fodboldhold, eller specialbutikker.

Hvad kan du ellers vælge

Det er også en perfekt gave ville være en blonde lommetørklæde, som er en del af den traditionelle kvindelige påklædning. En ventilator, der vil give skygge i den varme årstid og blive mindet om rejsen. Deres valg er simpelthen enorme - fra den mindste af almindeligt papir til reelle værker af håndlavet kunst.

Glem ikke, at du kan bringe tilbage fra Barcelona, og en bred vifte af små ting i form af smykker, små magneter, som du kan købe fra gadesælgere. Disse gadgets vil huske den smukke dage ferie på Middelhavskysten.

Som konklusion

Blandt sådan et stort udvalg af souvenirs er det meget svært at vælge hvad at bringe fra Barcelona. Anmeldelser af modtage gaver er altid fuld af positive følelser og behagelig. Mange vil nyde lækre godbidder, slik, te med unik smag, kødprodukter. Også nyde vin og bragte den oprindelige kande for ham. Fashionistas foretrækker mærkevarer tøj og sko. Fans af football club "Barcelona" vil være glade for souvenirs med logoet for deres favorit hold.

Jeg ønsker at dele deres følelser under rejsen og overraske dine kære ved at give dem en række souvenirs fra Barcelona. Hvad skal du medbringe hver af dem til dig, har vi listet kun de mest interessante muligheder.

Det er værd at huske, at du ikke ville have bragt, bør det være fra hjertet, det var dengang, at gaven vil være en behagelig oplevelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.