SundhedSygdomme og betingelser

Hyperaciditet Gastritis: symptomer, behandling. Kronisk gastritis hyperacid

Alt for mange i morgen klager over en sur smag i munden, ubehag i maven, og ikke-specifik belægning på tungen. I virkeligheden er dette det første signal, at den saltsyre begynder at spise løs på maveslimhinden. Desværre har de fleste ignorerer de ubehagelige symptomer. Faktisk indikerer tilstedeværelsen af sådanne sygdomme som gastritis hyperacid. I den nærmeste fremtid i mangel af kompetent behandling mere tilbøjelige til at udvikle alvorlige helbredsproblemer.

Beskrivelse af sygdommen

Under giperatsidnym gastritis refererer til betændelse i maveslimhinden, som udvikler på baggrund af dets høje surhed.

Mange mennesker ved, at mavesyren og saltsyre er direkte involveret i fordøjelsen af mad fra kurset på skolen af anatomien. Hvis syren er produceret af mere end normen, begynder imidlertid at bogstaveligt spise løs på mavevæggen. Hvis en patient med diagnosen "hyperacid mavekatar" ikke passerer den fulde behandlingsforløb, er sygdommen ofte kompliceres af sår, slippe af med det er ikke så let. Endvidere kan kirurgi være nødvendig i alvorlige tilfælde.

De væsentligste årsager

 • Stress, langvarig psykisk stress.
 • Forkert kost (spise krydret og fed mad, fastfood, sodavand, snacks kold mad).
 • Rygning og alkoholholdige drikkevarer.
 • Misbrug af visse lægemidler (anti-inflammatoriske, antibiotika).
 • Bakterien Helicobacter Pilory (komme ind i maven i løbet af den gradvis ødelægger levebrødet for dens slimhinde).

Hvordan hyperacid gastritis?

Symptomer på denne sygdom bør advare absolut alle og blive en grund til behandling til en gastroenterolog. I første omgang patienter har en nagende smerter i maveregionen. Men postprandial ubehag afstumpet, men efter et par timer senere han dukker op igen og ikke aftager så længe maden ikke falder tilbage i maven.

Et andet karakteristisk symptom betragtes som halsbrand. Det sker, når syre kommer i spiserøret. Halsbrand opstår normalt efter at have spist følgende fødevarer: kager, sort brød, sure frugter, kød. Endvidere kan overdreven produktion af saltsyre udløse intens motion.

Hvad andet indikerer hyperacid gastritis? Symptomer (udover alle de ovenfor) kan være som følger:

 • hvidlig belægning på tungen;
 • øget svedtendens;
 • irritabilitet;
 • kvalme;
 • forstoppelse;
 • muskelspasmer.

Når du ser disse tegn, du har brug for at konsultere en gastroenterolog. Ved receptionen, en læge i første omgang indsamler komplet sygehistorie af patienten. Derefter tildeler urin og blod, sensing (til bestemmelse mavesyre).

Hvis patienten klager over stærke smerter i maveregionen og halsbrand vil sandsynligvis kræve en ekstra procedure kaldet FGS. Det tillader at præcist estimere den maksimale grad af slimhindeskader.

Hvad adskiller den kroniske form af sygdommen?

Kronisk gastritis hyperacid karakteriseret ved dannelse af atrofiske hyperæmiske områder direkte i maveslimhinden. Disse områder er karakteriseret ved forøget kvældning og deformation selv inde af slimhinden, som i den patologiske proces involveret, og blodkarrene selv.

Geperatsidny gastritis perfekt behandles. Men hvis det efter nogen tid symptomerne vises igen, så vi kan tale om den kroniske form af sygdommen. Det betyder, at patienten skal overholde særbehandling og justere dine spisevaner for resten af livet. Faktisk behøver gastroenterologer anbefaler ikke at beskæftige sig med perioder med forværring af behandlingen på egen hånd, selv om patienten allerede grundigt har undersøge din lidelse. Sagen er, at analfabeter terapi senere kan føre til udvikling af meget alvorlige komplikationer.

Hvad skal behandles?

Først og fremmest skal det bemærkes, at med sådan en sygdom som hyperacid gastritis, behandling er kompleks. Efter endelig diagnose læge ordinerer medicin passende for fjernelse af smertefulde fornemmelser. Dette kan være antiinflammatoriske midler ( "Tinidazole", "metronidazol") karakter af de syreneutraliserende lægemidler ( "Rennie", "Fosfalyugel", "Rutatsid"), betyder sænkning mavesurhed.

Hvis prøverne viser, at årsagen til sygdommen ligger i bakterien Helicobacter Pilory, kræver udveksling behandling med antibiotika ( "amoxicillin", "Omeprazol" "Clarithromycin"). Det er vigtigt at bemærke, at i hvert enkelt tilfælde, er medicin ordineret på et individuelt grundlag. Lægen tager hensyn til patientens tilstand, alder, tilstedeværelse af ledsagende sygdomme.

Derudover kan tildeles antispasmolytika ( "papaverin", "No-spa") og antikolinergika ( "Bellalgin", "Bellastezin").

diæt

Hyperacidity gastritis kan ikke udelukkende overvinde narkotika. Ændring af spisevaner er en nødvendig del af behandlingen. Eksperter anbefaler, at hele behandlingsperioden at opgive de fødevarer, der provokerer udviklingen af sygdommen. Disse omfatter primært alle fede og stegte fødevarer, kød, kager, krydderier, alkoholholdige drikkevarer og svampe.

Kost til sådan sygdom som hyperacid gastritis, bør konstrueres af de varer, der undergår varmebehandling er skånsom som muligt. Det betyder, at fødevarer er bedre eller dampet eller bagt i ovnen.

Maden kan du spise magert kød og fisk, nogle grøntsager (helst i form af mosede), mejeriprodukter, korn på vandet. Skal reducere mængden af salt og krydderier.

Det er nødvendigt at være særlig opmærksom på hyppigheden af måltider. Dagen anbefales at spise omkring fem eller seks gange, men i små portioner.

Til behandling af denne sygdom, læger anbefaler også at genoverveje deres sædvanlige måde at leve på. Indgå i den daglige rutine af motion, lange gåture. Det er bedre at forsøge at undgå stressede situationer, som ofte er årsag til andre, mere alvorlige sygdomme. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.