Nyheder og SamfundNatur

Hvad er den mest voldsomme jordskælv rystede verden alt?

Ofte tænker vi på naturen som en slags "doting bedstemor", beundre blomsterne, smukke natur og ser den fredelige rislende bæk. Indtrykket er vildledende, da nogle gange er det viser sin sande styrke.

Et eksempel er den mest kraftfulde jordskælv i verden. Mere præcist vil vi tale om nogle få tilfælde er kendt for os, som forskellige forskere og historikere er for ens i deres vurderinger.

Sad liste er kronet af katastrofer i Indien. Det skete ikke så længe siden, i 1950. Alle de gamle indianere husker med gru den dag, da jorden split, og tusindvis af mennesker forsvandt sporløst i de enorme sprækker i jorden. Det skete alt sammen i Assam, som var placeret på østkysten af landet.

Officielt er det - den mest kraftfulde jordskælv i verden i det sidste årtusinde. Desværre er den triste titel af denne begivenhed var ikke bare.

Især kunne ingen af enhederne af kontoen og ikke ordne det virkelige kraft på Richter-skalaen, da de bare ruller over. Officiel videnskab senere tildelt ham 9 point, selv om alle de overlevende indiske forskere fra Assam i én stemme fortalte, at disse tal er falske, der virkelig er en uhyrlig jordskælv var mange gange stærkere.

Deres ord fuldt bekræfte oplysningerne om amerikanske kolleger, der, bliver tusinder af kilometer fra epicentret for katastrofen, indspillede dens konsekvenser uden nogen instrumenter, som efterskælv imponerende styrke sunket endnu før den centrale Stater! Det er faktisk den mest kraftfulde jordskælv i verden.

På den samme dag i Japan slået alarm: ved sensor rystelser var så stærk, at de GO styrker termineret rør, forsøger at finde ud af, hvad der sker, da præfekturet et større jordskælv.

Hvad var deres overraskelse og rædsel, da de erfarede, at katastrofen, som fandt sted i det fjerne Indien, lød stærke underjordiske vibrationer selv i dem!

Dette er den stærkeste jordskælv i verden kun på grund af den lille størrelse af byen (fuldstændig ødelagt) koster Indien tusind døde. Hvis sådan noget skete i samme Delhi, at konsekvenserne af skræmmende forestille ...

Desværre, kineserne er langt mindre heldige. I 1976 skete der noget, at alle historikere mener den værste katastrofe i historien om den moderne civilisation, med henvisning til den utrolige antal ofre.

Vi taler om katastrofer i Hebei-provinsen. Så den kraft af underjordiske rygter var "kun" 8,2 point, hvilket er meget svagere indiske hændelse, det er bare endnu ifølge officielle tal, at antallet af ofre var omkring 250 tusind mennesker.

Frygtelige tal. Selvfølgelig er dette ikke den mest kraftfulde jordskælv i historien, men analytikere mener, at de officielle kinesiske myndigheder har sænket tabstal på 3-4.

Hvad med vores land? Er vi heldige at leve i et stabilt sted på planeten? Desværre er dette ikke tilfældet.

Den stærkeste jordskælv i Rusland skete for nylig - 28 maj 1995 i Sakhalin. Dette er - en sort dag i vores historie. I den skæbnesvangre morgen af kraft skubber udgjorde 10 point.

På grund af den lille bestand af alt det ville gøre, men den vigtigste slagkraft overtog byen Neftegorsk, som derefter ophørte med at eksistere. Killing mere end to tusinde mennesker.

Det mest tragiske er, at de lokale skole kandidater samledes den dag. Af de 26 børn overlevede kun ni.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.