FormationUngdomsuddannelse og skoler

Litterære argumenter: problemet med venskab. ægte venskab problemer

Papiret vil blive præsenteret materialer til at bestå eksamen på det russiske sprog. Teksten omhandler emnet "problemet med venskab." Kandidater skal ikke kun skrive et essay om det. En vigtig komponent i fodermaterialet er argumenter.

EGE. problem venskab

I mange litterære kilder, såvel som i hverdagen, der er aktuelle emner. Deres aktuelt ikke afhænge af placeringen og tidsintervallet forekommende. Venskab er en af de stadigt presserende spørgsmål. Hvad betyder det repræsenterer? I hvad der ligger behovet for det? Ved eksamen på det russiske sprog kandidat i skrive essays om emnet skulle bringe argumenter til venskab problemet. Han har brug for mere fuldstændigt indvie tema med eksempler fra værker af forfattere og digtere.

Problemet med kærlighed og venskab. Argumenter og oplysninger er relevante for ungdommen

Ungdomsårene er præget af ændringer i udviklingen og udviklingen af venskabelige og kærlige følelser. Graden af differentiering af alder er subjektive erfaringer, der er forbundet med disse følelser, og den måde, hvorpå de tilsættes. Opdagelsen og viden om deres åndelige verden - et af de vigtigste resultater af tidlig pubertet. Barnet er klar over den virkelighed kun én måde. De foretrækker den ydre verden omkring os, hvor han kan projicere deres egne drømme og fantasier. Oftest, bevidsthed og accept af deres egen "I" er ledsaget af begivenheder som den vage angst og en følelse af tomhed indeni. Den skal være fyldt med noget.

Dette skyldes fremkomsten af nye behov i kommunikationen og øge forståeligheden af teenageren. Han føler et stort behov for stilhed, ensomhed, stilhed. Alle, der er forpligtet til at være indhegnet fra det sæt af den daglige stress og høre din indre stemme. I ungdomsårene, er en væsentlig plads, som de processer af personlig og intim kommunikation, samt tillid og empati. Struktur teenage relationer bygget på grundlag af tillid og åbenhed. Det skyldes det presserende behov for kærlighed og venskab. Det er en manifestation af at vokse op.

Funktioner af vække sanserne

De fleste mennesker ønsker at føle kærlighed og leve for det. Til tider, nogle endda dø. Mange, hvis stille dem spørgsmål om, hvorfor de er enige med nogen, kan retfærdiggøre dit svar. Sådan en ting som kærlighed, venskab involverer elementer. Men det indebærer en større grad af intimitet relationer. Kærlighed behandles som en høj følelsesmæssig og positiv holdning på den person, til den valgte blandt andet objekt. Sidstnævnte er i centrum for sine interesser og behov.

aktuelle realiteter

Det er nu almindeligt diskuteret problemet med ægte venskab. Argumenter primært beskæftige sig med den øgede sociale mobilitet. Markant accelereret tempo i livet, henholdsvis udvider betydeligt omgangskreds. For nutidens unge relationer er præget af omfattende og overfladiskhed. Argumenter for venskab problemet og dets nutidige manifestationer er varierede. For eksempel, i bred forstand, er det fortrængt en venlig niveau af relationer, som kun er baseret på antallet af fælles interesser. Ikke desto mindre har venskabet altid været en af de højeste moralske værdier. Psykologiske aspekter ungdommeligt forhold som de elementer af fast eller ideal kendetegnet ved en høj stabilitet. De finder sted i forskellige kulturelle og sociale miljøer.

karakteristiske forskelle

Aldrig den samme venskab mellem forskellige mennesker. Der er altid køn, alder og typologiske forskelle. Interpersonelle relationer og fastgørelse alder især karakteriseret intimitet og stabilitet, og niveauet af selektivitet. Argumenter for venskab problem har psykologiske rødder. Dette skyldes den øgede behov for kommunikation af en intim karakter. Overgangen fra barn til ung og yderligere - til ungdommeligt periode - er ledsaget af en stigning i dybden af disse fænomener. Omhyggelig opmærksomhed på standard- og individuelle karakteristika samt beskæftiger sig med problemet med ægte venskab. Argumenterne i denne sag præsenteres svag. Dette skyldes, at dybden og undtagelsesvis venlige følelser. En af de vigtigste faktorer er de temperament og karaktertræk. Det er meget lettere at åbne op for resten af svingene på de impulsive personligheder. Dette fører til lettere forekomst af venskabelige forbindelser, som en sådan adfærd er langt mere tilbøjelige til at forårsage en positiv følelsesmæssig reaktion.

Ekstraordinære funktioner i vedhæftede filer

Mennesket kan ikke eksistere alene og være isoleret fra alle. Disse fænomener er simpelthen unaturlige. For ikke at føle sig ensom og føre et fuldt liv, hver enkelt har brug for at føle kærlighed andre mennesker, deres respekt. Han ønsker at være nogen pasform. Ikke mindre vigtig er den viden, i en vanskelig situation, behøver den hjælp og støtte fra kammerater ikke lang tid at vente.

Der er forskellige argumenter for problemet med venskab, ærlig og oprigtig. For sin erhvervelse bør vælge folk, der er tæt i forhold til intellekt, ånd, og andre personlige egenskaber. Men frem for alt skal denne person være oprigtig i kommunikation.

vision klassikere

Levende afsløret i værker af de store forfattere og digtere i det venskab problemet. Argumenter fra litteraturen kan du finde et bredt udvalg. Således relationer med jævnaldrende på Lyceum haft en enorm indflydelse på liv og arbejde af den store russiske digter - Aleksandra Sergeevicha Pushkina. For eksempel sådanne venner var til ham I. Leo og B. Kiichelbecker. A. S. Pushkin skrev en række værker af mesterværk, som blev dedikeret til hans kære kammerat. I sin berømte roman "Eugen Onegin", digteren reflekterer over essensen af venskab. Det afsløres i forholdet mellem Lena og hovedperson i arbejde. Deres eksempel tjener som en advarsel fra at begå tankeløse og egoistiske handlinger, der ikke kun i stand til at bryde venskabet, men også at tage væk en persons liv.

nutidige værker

Mange kilder er bredt og fuldt spørgsmålet om venskab. Argumenter fra litteraturen kan reduceres, ikke kun baseres på de klassiske værker. Dette emne er blevet omtalt i værker af nutidige forfattere og digtere. Så Yu Nagibin i historien "Min første ven, min ven uvurderlig" fortæller historien om hans barndom følgesvend. Han havde en stærk indflydelse på dannelsen af den karakter af forfatteren. I sit arbejde forfatteren har fremlagt en interessant refleksion over den imaginære og virkelige venskab. Forfatteren søger at formidle til læseren tanken om, at det ikke er et formelt udtryk for gensidig sympati. Denne følelse er meget dybere eder og går sammen, arm i arm. Venskab er den korte afstand til sjælen og interessefællesskab. Det - noget mere værdifuldt og dyre.

Nathan Adelman, "vores smukke union" (kap. XII)

Denne episode kan også bruges som argumenter til venskab problemet. I øjeblikke af sorg og sorg karakter skriver et brev til sin fætter Grigoriyu Glinke, lærer og videnskabsmand, der er gift med sin ældre søster. Budskabet, at William træt af at studere, skole og manglen på beskæftigelse, der ville have været til hans smag. I et svar til en relativ sympatiserede med ham, har jeg anbefalet mere tid til videnskab og samtidig instrueret ham. Gregory Glinka mente, at tidlig begynde at finde venner, men han er ikke klar til denne følelse. I sin ungdom, er det vigtigt at være meget opmærksomme udelukkende akademisk, da den anden tid til det, men "guldalder" er ikke. De vigtigste ting - ikke gå på afveje og gå ikke glip fremtidig plads i samfundet.

Vi bør ikke konstant dvæle i mørke. Junior tid kan ikke kombineres med et trist ansigt og dårligt humør. Hvis du altid se på verden fra den pessimistiske side, er det muligt for livet at være elendige uden synlig grund. Som et resultat, kan kun den enkelte bestemme grænserne for deres egen lykke, eller omvendt. Samlet Kiichelbecker aftalt med argumenter hans fætter. Wilhelm mente, at i vanskelige tider venner vil helt sikkert komme ham til hjælp, og han vil være taknemmelig for dem for.

Reflections I. A. Ilina

Værker af berømte russiske forfatter, filosof og essayist I. A. Ilina kaldet "Singing Heart", kan du også finde de nødvendige argumenter. ægte venskab problem er beskrevet i detaljer. Det var og er stadig relevant uanset tidspunktet. Så længe menneskeheden eksisterer, vil det være undrende hvad alle de samme, det er en følelse.

I. A. Ilin skelner flere typer af venskab. For eksempel dem af sin art, som er forbundet med protektion af, og smiger sobutylnichestvom. I kapitlet "On Venskab" fuldt oplyst problemet med ægte venskab. Argumenter kan findes i position forfatteren. Ilyin mener, at ærlighed er en af de højeste menneskelige kvaliteter. Han tager selv af den opfattelse, at den nuværende unge generation er simpelthen ikke i stand til at udøve den. Mange mennesker tror, at de er med en person på venskabelig fod, men i virkeligheden er forkert. Jeg oprigtigt ved hvordan man gør små børn alene. Samtidig bliver voksen venskab ikke set. I dette kapitel forfatteren giver en detaljeret forklaring på netop sådan en synsvinkel på dette spørgsmål.

Nogle af de mest afslørende temaet for klassiske værker

I sådanne tekster lettere at samle op gode argumenter. Venskab problem er ikke rygter fortrolig med en bred vifte af litterære helte. Et slående eksempel er den hidtil ukendte "Fædre og sønner". Den præsenterer venskabet af mennesker med helt forskellige karakterer. Også kildevæld refleksion over dette emne er det produkt, Ivan Alexandrovich Goncharova, som vil blive diskuteret i detaljer i det følgende.

Den hidtil ukendte "Oblomov"

I dette arbejde er relevante argumenter. Problemet her er velsignet venskab ved opførslen af hovedpersonerne. Kan der være en sådan sammenhæng mellem meget forskellige mennesker? Hvor længe vil de sidste? Goncharov funderer disse spørgsmål og forsøger at besvare dem. Dette emne er omfattet af forfatter Ili Ilicha Oblomova relationer og Andreya Ivanovicha Shtoltsa. Nogle kritikere definere dem som helt modsatte tegn. Ikke desto mindre er det, at de to supplerer hinanden karakter. Oblomov fungerer som en åben og naiv karakter. Samtidig essensen af Stolz - i følelse af formål og beslutsomhed. Dog havde han ikke formår at tiltrække en doven ven dine levende interesser. Hvis ikke for ham, er det usandsynligt, at gøre Oblomov gik overalt. Desuden er det Andrey Olga instrueret i at passe Iley Ilichom. Den samlede alle disse tiltag er en manifestation af ægte venskab.

Story A. Laptev "Det skete den 28. maj, ..."

I historien om forfatteren og kan findes en række forskellige argumenter. Problemet med venskab drenge, der som barn blev hinanden næsten brødre, der er beskrevet ved eksemplet med det virkelige liv sager. For hver af dem graden af betydningen af disse følelser var anderledes. Den ene troede, det var bare en leg. Samtidig, andre opfatter det som en sand mandlig venskab. Med et tungt hjerte, forfatteren fortæller historien om den forræderiske handling fra en af heltene. Hver kastede en kammerat i et vanskeligt tidspunkt for ham. Forfatteren er af den opfattelse, at ægte venskab er ikke uløseligt forbundet med alle mennesker.

Laptev sagde, at nogle personer vil være trofaste følgesvend til enden, mens andre nemt kan gå til forræderi og straks glemme alt om disse løfter.

Historien "Grey", Yuri Korotkov

Dette produkt kan også findes relevante argumenter. Problemet med venskab og gensidige fremmede for hinanden mennesker meget tydeligt helliggjort tekst. To fyre transporterer militærtjeneste. De er ikke særligt gode venner med hinanden. Men under ekstreme forhold Aleksandr Spas Oleg udgifterne til sit eget liv. Den unge mand overlevede. Men al sin resterende tid blev ledsaget af en forpligtelse til at leve videre for to.

Story N. Tatarintseva af 11. klasses elever

Den fortæller historien om en oprigtig venskab mellem de to drenge. Drengene i klassen besluttet at køre væk med en lektion. En af dem havde at blive, fordi hans mor netop havde genvundet fra en alvorlig sygdom, og han ønskede ikke at forstyrre hende igen. Hans nære ven forstod straks årsagerne til en sådan handling, og beslutter sig for at blive hos ham. Dette er en manifestation af ægte venskab af mennesker, der er loyale over for hinanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.