SundhedKvinders sundhed

Hvordan til at gøre en graviditetstest? Hvilke tests er tilgængelige?

Kvinder, der planlægger en graviditet, for at finde på test to strimler, straks kørt til gynækolog for at bekræfte hende. Men ikke alle forlader kontoret med et smil på hans ansigt. Mange eksperter skuffende, at der ikke er nogen graviditet. Dette sker på grund af det faktum, at ikke alle kvinder har ret til at gøre testen.

I mellemtiden, dens bagsiden er der en instruktion, der fortæller, hvordan man gør en graviditetstest, men ikke alle læse den omhyggeligt.

Sådan gør du en graviditetstest? du skal følge reglerne for et fair resultat:

- test begynder at gøre kun den anden dag af forsinkelsen menstruation;

- i aften at reducere væskeindtagelse;

- testen skal udføres om morgenen - så snart du står op fra sengen;

- Før du bruger den nødvendige test for at tjekke udløbsdatoen;

- åbning af emballagen med testen er nødvendigt at være omhyggelig med ikke at beskadige teststrimlen;

- urinere bør kun ren og tør beholder;

- ikke røre dejen i hånden inden for anvendelse af reagenset;

- efter brug af testen er nødvendig for at sætte det i en vandret position på en ren overflade;

- at evaluere resultatet af ikke mindre end 10 minutter.

Venter på graviditet hver kvinde ønsker at vide om deres situation meget hurtigere, uden at vente på forsinkelsen menstruation, så det er vigtigt at huske, hvordan man gør en graviditetstest. Hvis en kvinde kommer tidligt ægløsning, for eksempel ved 10-11 dages cyklus, det har en 25 dages cyklus, dvs. før forsinkelsen, vil det være i stand til at finde ud af om graviditeten, hvilket gør testen.

Også finde ud af om deres situation at være i stand til at forsinke mor, der venter tvillinger. Faktum er, at hCG hormon i tilstedeværelse af graviditet hos kvinder er produceret. Det var ham, der "årsag" af teststrimlen, så tilstedeværelsen af hormonet i en kvindes test vil vise det i form af en anden strimmel. Hvis en kvinde er gravid med tvillinger, er hCG produceres i 2 gange mere, så testen til at bestemme graviditet, længe før forsinkelsen.

Når graviditetstesten viser to bands, betyder det ikke, dens normale. Når graviditeten udvikler uden for livmoderen, kan prøven kun bestemme tilstedeværelsen af sin egen, så når en ektopisk graviditet, HCG fremstilles ofte i det samme volumen som den for normalt fortsætter.

Apoteket kan også købe den mest følsomme graviditetstest, der bestemmer det inden for 7 dage efter indføring i endometriet af livmoderen af ægget.

Testene er:

  • Inkjet Tests - meget let at bruge, ikke kræver brug af et fartøj;
  • Elektroniske Tests - vises på displayet "+" eller "-";
  • striben tests.

Medmindre du ved hvordan man gør en graviditetstest, kan du konsultere en farmaceut.

Også lære om graviditeten kan være begrundet med, der kan opstå fra de første dage af graviditeten: kvalme, undertiden opkastninger; brystspænding; trække smerter i den nedre del af maven; hovedpine; træthed; svimmelhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.