HjemlighedBadekar eller brusebad

Squat toilet Gustavsberg ARTic 4310: beskrivelse og anmeldelser. Rating toiletter

Toilet - en af de produkter, der er uundværlige i enhver lejlighed. Men nogle gange er det nødvendigt at ændre. Dette kan være forårsaget af skader på den gamle eller blot ønsket om at købe mere smuk og moderne model. Nogle gange udskiftning af VVS med faget er på grund af omstruktureringen af badeværelset. Hvordan man vælger en høj kvalitet og praktisk model, et toilet er bedre?

typer af toiletter

Toiletter er forskellige på flere måder. En af dem - vejen til installationen. Toiletter er gulv og suspension.

 • Gulv nemt og hurtigt installeret. Fastgjort til gulvet eller til bagvæggen.
 • Ophængt på udseende mere elegant. Men du nødt til at installere dem på forhånd for at skjule forsyningsledningerne i væggen. Desuden bør væggene og holderen af skålen være robust, så de ikke kommer løs over tid. Typisk er sådanne fastgørelsessystemer tanke modstå belastning op til 400 kg. Ofte i sådanne toiletter tanken skjult i væggen, også. Det går kun på knappen flush.

kloakrøret retning bestemmer i høj grad valget af en toiletkumme. I private hjem ofte det er placeret lodret i de ældre højhuse hjælp skrå dræning. I nye huse afløb er tilsluttet vandret.

Toilet cisterne kan suppleres, og kan fastgøres dertil. Dette design kaldes candybar.

materialer

Forskellige skåle og det materiale, den er lavet. Det kan være plastik, porcelæn. Hvilket toilet er bedre? Det afhænger af de opgaver, som køberen sætter for dette element.

 • Plast - den billigste, nemmeste, men også den mindst høj kvalitet materiale. Bange for ridser og stød. Hurtigt mister deres oprindelige udseende.
 • Den porøse overflade af lertøj let absorberer snavs. Men dækket med en speciel belægning fuldt ud at beskytte toilettet. Når du køber, skal du nøje overveje kvaliteten af belægningen. Hvis det er af dårlig kvalitet, så toilettet vil snart blive ubrugelige på grund af den stærke lugt.
 • Porcelæn - kvalitet, men dyrt materiale. For bange for stød.
 • Der er et fuldt metal skåle, men de er ofte installeret på offentlige steder såsom togvogne.
 • Der er toiletter med natursten. De er meget originale og smukke, men dyre og ganske skrøbelig.

Tanke kan placeres i en vis højde over toilettet eller placeres på det. Udendørs toiletter med cisterne praktisk, fordi de lette at vedligeholde. Den hængende toilet tank skjult i væggen, og slukkes, når knappen for at dræne.

ekstra funktioner

Moderne toiletter er udstyret med forskellige ekstra funktioner. De er:

 • Antivsplesk, forhindrer dannelsen af sprøjt under tømning. Nogle gange er pasformen er vanskelig at rengøre toilet.
 • Lifter - systemet, bremsning af bevægelsen af toilet låget, så den lukker lydløst. Denne funktion er også ubetydelig.
 • Antigryazevoe belægning gør det muligt at rengøre toilet sjældnere.
 • Dobbelt drænsystem - det er virkelig den rigtige måde at reducere vandforbruget.
 • Hjælpe med at redde knap, dobbeltklik, der stopper vandforsyningen.

Når du vælger modeller tager hensyn til reel gavn af de ekstra funktioner. Efter alt, hvor meget toilet, afhænger i høj grad af deres antal.

Bedømmelse toilet fabrikanter

 • Meget populære mærke VVS Polsk CERSANIT. Det virker på markedet for mindre end 20 år. I løbet af denne tid, medarbejdere i selskabet formået at komme ind på verdensmarkedet med modeller af brusekabiner og toiletter.
 • Under mærket Ideal Standard toiletter sælges, kun fremstilles i Europa. For hundrede år, de blev berømt for høj kvalitet.
 • Schweizisk mærke Laufen kendt i 120 år. Hans mange år toiletter er udstyret med en dobbelt drænsystem, der sparer vand. De kan lide det oprindelige design til forbrugerne. Toilet skåle er fremstillet i Europa.
 • Santek Virksomheden producerer "Keramik" produktion ligger i Novotjerkassk og Cheboksary. For næsten 10 år den kommer ind i Roca-gruppen.
 • Kvalitetsprodukter lad det svenske selskab Svedbergs.

Rating toiletter

En af de bedste, i henhold til brugernes feedback, anses det for toilettet Gustavsberg ARTIC GB114310301231. Den kompakte enhed, som sælges til tanken. Fordele - dobbelt afløbssystem, næsten lydløs drift, stabilitet af konstruktionen. Ulempe - nogle gange dræne systemet er ikke justeret, hvilket kan føre til overløb. Ganske nemt justeres med hånden.

Ifo Frisk RS021030000 betragtes som den bedste blandt kompakte toiletter denne klasse. Det er også udstyret med et system med dobbelt vask, men billigere end den foregående. Ja, og fremkomsten af mere traditionelle.

Tjekkisk toilet Jika LYRA 8.2423.4.000.242.1 kvalitet og overkommelige på samme tid, med dobbelt vask. Sælges uden sæder. Det tjener i mange år og ikke mister synet.

Produkter "Gustavsberg porcelæn"

Den svenske virksomhed Gustavsberg er en del af Villeroy & Boch international bekymring. De vigtigste produkter i det svenske selskab "Gustavsberg" - sanitetsporcelæn. Det badekar, håndvaske, bideter, klosetter. De er kendetegnet ved pålidelighed, alsidighed, brugervenlighed.

Produceret af "Gustavsberg" badeværelse udstyr er af høj kvalitet. Porcelænsoverflade med en lav koefficient på fugtighedsabsorption holdbart og ridsefri. For at forbedre kvaliteten af overfladen belagt med en speciel sammensætning ceramicplus. Efter behandling, de er nemmere at rengøre.

Toilet skåle Selskabet "Gustavsberg" er indstillet, ikke kun i hjem, men også på offentlige områder.

Beskrivelse toilet Gustavsberg ARTic 4310

Toilet svenske produktion med bund vandforsyning, og en indbygget vandret udløb. Den er udstyret med to typer udledning: 3 liter og 6 liter. Hårdt sæde Luksus Soft-close (løfteren) pålidelige. Den er fastgjort til toiletkummen via montering, fremstillet af stål, er modstandsdygtige over for korrosion. planforsænket toilet Gustavsberg ARTic 4310 cirkulær.

Toilet-compact er udformet således, at dens tank er monteret direkte bag afdækningen i en afstand af 5,5 cm fra den.

Solgt sammen med en sædelifteren og bolte til montering. Vægt toilet med papemballage - 50 kg, sæde med beslag - 3 kg.

Længde på 66 til 70 cm, bredde - .. Fra 36 til 40 cm Højde 85 cm Farve hvid produkt.

Toilet udformet til at blive installeret i en lille afstand fra væggen. Er det tilstrækkeligt at 1 cm fra tanken, men du kan flytte på tæt hold. Fleksibel slange til at forbinde tanken ventil er inkluderet.

Mark Nordic Quality og overholdelse af anbefalingerne fra internationale organisationer (AMA) og de europæiske standarder indikerer den høje kvalitet af produktet. Universal skål design gør det muligt at installere det på forskellige måder. Bag der er en fordybning, som tillader montering til væggen, skjulte udløb til forbindelse til gulvet. Plastic slangekobling giver dig mulighed for at oprette forbindelse til afløbet. Hvis det er nødvendigt, kan du gøre det kortere.

Producenten giver garanti på toilettet i 10 år.

positive anmeldelser

De brugere som udseendet af toiletkummen Gustavsberg ARTic 4310. De bemærker, at det ser luksuriøse og samtidig er passende, selv i et standard toilet.

Købere påpege, at den dobbelt vask er faktisk sparer vand. Efter brugeren vælger, hvor meget vand den har brug for at blive brugt i en bestemt sag.

Købere siger toilettet CD White har ingen lige i sit segment. Hvor meget koster en skål af denne producent? Pris - omkring 14 tusind rubler ..

Det menes, at toiletterne Gustavsberg ARTic 4310, sælges direkte i Sverige og i landene i Østeuropa, er meget forskellige. Dette siges at de købere, der har boet i Sverige og bruge dem der. Hjælp til at skelne mellem den oprindelige model af nogle af detaljerne. Toilet kommer i den originale emballage fra karton. Sædet, skal tanken samles og konfigureret. Den er lavet på de svenske anlæg. Om ægtheden af nævnte produkt stregkode med det første ciffer oprindelsesland "40".

negative anmeldelser

Anmeldelser af nogle brugere tyder på, at toilet tank i et par år begynder at løbe. Fix kan ikke være på grund af mangel på reservedele. Output sætter dem, der sælges på markedet. De er ikke egnet i størrelse, men i det mindste det virker.

Der er klager over afspærringsventilen.

Når det er installeret på gulvet og fastsætte toilettet en lille smule løs. Derfor er brugere rådes til ikke at installere det er meget tæt på væggen, især hvis det er i fajance. De rådes til at bruge en hvilken som helst pakning mellem tanken og væggen.

Brugerne behøver ikke helt forstå, hvorfor sædet-løfteren har en form konveks opad. Det er ikke meget praktisk at bruge. Nogle købere sæde blev gul, og efter et par måneders brug overhovedet brød.

Tanken er fyldt med meget støjende. Lyden af vandet der høres støj ikke kun i det tilstødende rum, men også i mere fjern. Aftapning kaskade. Filtercigaretten kastet til test i toilettet, ikke engang vaskes i to dræning.

konklusion

I denne artikel har vi forsøgt i detaljer at undersøge spørgsmålet om valg af udstyr til toilettet. Og samtidig præsenteres og vurdering toiletter. Hvilken en til at vælge - du bestemmer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.