FinanserPersonal Finance

Hjemkundskab. personlig økonomistyring. Hvordan kan man foretage et hjem budget

Hjemkundskab er særligt interesseret i dem, der bare er undsluppet fra forældremyndigheden over deres forældre og efterladt på fri brød. Og hvis tidligere det bekymrede sig om mor og far, men nu er vi nødt til at gøre for at den unge mand. Her er en personlig finansstyring, og vil blive drøftet i denne artikel.

generelle oplysninger

Hjem økonomi indebærer en beslutning der opstår økonomiske og personlige spørgsmål og problemer på bekostning af de tilgængelige ressourcer. Prioriteter er humane fysiologiske behov - vand, fødevarer og søvn. Efter at du har brug for at løse problemet med komfort - hvad de skal bære for at holde varmen, og hvor man bor. Dette er den mindste grundlag, som skal løses for at sikkert eksistere. Selvfølgelig kan du hæve flere spørgsmål om resten, og selvrealisering, selvudvikling og mange flere forskellige ting, men for nu vil koncentrere sig om at spise, sove, vand og tøj.

Så kroppen var stærk, du har brug for at rette og god mad. Det kræver også anvendelige vand. Alt dette er nødvendigt for at understøtte finansielle investeringer. Hjemkundskab med dette næsten aldrig har problemer, fordi pengene til det er stadig ikke et problem. I ekstreme tilfælde kan være at dyrke og til at dyrke mad til sig selv. Men vi er interesseret i, hvad de skal købe det direkte. For at spare privatøkonomi, bør være interesseret i markedspladsen, hvor du kan købe lokalt dyrket på jorden af de samme landmænd kartofler, kål, majs og andre gaver af jorden. Hertil kommer, at høj koncentration af sælgere og købe direkte fra producenterne bidrager til det faktum, at det er muligt at bruge færre penge. Det giver en besparelse på husholdningsbudgettet.

første skridt

Men hvordan man optimalt organiseret hjemkundskab? Der er stærkt præget af den planlægning, optimering og besparelser. Vi har ofte gerne nikke i retning af amerikanske millionærer. Det er bare den opmærksomhed de fleste mennesker svømmer, at stater er dannet af hårdt arbejde og sparsommelighed. De fleste millionærer i den første generation - mennesker, der er afsat penge til deres pension og blive rig kun i en moden alder. Derfor, før at gøre personlig økonomistyring, er det nødvendigt at gøre de første par trin:

 1. Form en opretholdelse af familiens budget. Du er nødt til at lære de grundlæggende metoder til at gennemføre kontrol med alle midler, overveje fordele, ulemper, og sørg for, at denne proces ikke er kedelig og besværlig.
 2. Det er nødvendigt at være særlig opmærksom på indtægter og omkostninger, der falder på familiens budget. Og det er meget ønskeligt at bryde dem i kategorier til at organisere dine regnskabsmæssige proces.
 3. Det er bedst at have en detaljeret forståelse af, hvor pengene bliver brugt. For at gøre dette, er du nødt til at dokumentere alle omkostninger. Selvfølgelig, at gøre det hele mit liv er ikke nødvendig, men kan forblive i denne tilstand i flere måneder for at få en generel idé. Og måske der vil komme en forståelse, at der på nogle positioner der er en masse penge også.

Dette gælder især i de første tre måneder af selvstændigt liv.

Planlægning, og optimering

Så nu er vi nødt til at organisere hjem bogholderi. Familie budget, desværre, ofte ikke tilgive fejltagelser, og dette bør gribes an med stort ansvar. I første omgang, er du nødt til at analysere de pengestrømme, der tilfalder en person eller gruppe af samfundet. Efter at du har brug for at gøre planlægning. Her skal du vælge kort og lang sigt. Den første er løsningen på de problemer, der eksisterer nu, og ikke går nogen steder. Så du har brug for at betale regninger, mad og transport udgifter. Det er alt, er det nødvendigt at tage hensyn til og være sikker på at vise den kortsigtede familiens budget. Dette vil hjælpe med at opbygge et balanceret budget, der vil opfylde de basale behov. Og hvad med det lange løb? Her bør klassificeres er hvem har lyst til at blive. Så hvis du har et mål om at blive en forretningsmand med en multi-million dollar indkomst, så er du nødt til at tage sig af grundlaget. Med andre ord, er det nødvendigt at fastsætte, at visse personlige finanser var rettet til en bestemt indlånskonto i en bank eller i en madras til senere hentning på det rigtige tidspunkt, når du starter et nyt liv vil blive givet. For at vurdere deres styrke, kan begynde med at oprette tre typer af budgetter: optimistiske, realistiske og pessimistiske, og derefter at vurdere, hvad der er bedst opnås, og at handle, selv inden for rammerne af værktøjer tidligere anvendte. Selvom tredobbelt tilgang kan anvendes i fremtiden, hvis den fastslår, at det er nødvendigt og effektivt.

På den samme indsats i form af en assistent?

Du kan gemme data i en notesbog (hovedbog) eller computer (PDA eller smartphone). Hvad skal man vælge? Den første mulighed er bedre kun at bruge i tilfælde, hvor elektronikken er utilgængelig på grund af visse årsager. I dette tilfælde er det nok til at trække tre kolonner: indtægter, udgifter, i alt. De to første er forpligtet til at afspejle de operationer, der blev udført, og den tredje - for forsoning. Relativt elektronik kan siges, at det er nødvendigt for mere bekvem optagelse udgifter og det videre arbejde med dem (selv om der er nogen). Nærmere oplysninger om dette vil ikke stoppe og være opmærksom kun til nogle få mest nyttige funktioner:

 1. Rapportering. Det er yderst nyttig og vigtig funktion. Computeren kan du hurtigt behandle oplysningerne og rapportere tilbage til det i fremtiden at kunne analysere. Og på baggrund af de modtagne oplysninger kan tages med succes.
 2. Tilstedeværelsen af flere typer af konti. Det er meget praktisk, at du kan tildele en separat indskud i banken, familiens budget, investeringsforeninger og andre arbejdsvilkår øjeblikke.
 3. Planlægning. Det giver dig mulighed for at gøre estimerede omkostninger og fremtidige betalinger, så du kan simulere en situation, der vil være efter en vis tid.
 4. Beregning af renter på udlån og indlån. Hvad kan vi sige - meget behageligt og motiverende ting.
 5. Kontrol af gælden. For præcist afspejler de økonomiske forhold her kan optages, og dem, der havde taget et lån. Denne funktion tillader ikke at glemme, som havde modtaget pengene og der gav dig dem.
 6. Databeskyttelse. Alt ligger i de oplysninger programmet kan beskyttes mod nysgerrige blikke pålidelig adgangskode.

Software Hjælp (software)

Mange mennesker spekulerer på, hvordan at foretage en hjem budget notesbøger. En prøve af denne fremgangsmåde, selv om, og fortjener respekt, men det har også sine ulemper, og i almindelighed, er det forældet. Selvom den bærbare giver dig mulighed for at gøre dataene mindre fantasifulde, men stadig bedre til at bestanden op på mere ergonomisk software. Denne tilgang er mere praktisk, og nemt ind i vane på grund af sin komfort. Vi anbefaler, at være opmærksom på sådan software:

 1. "Household Finance".
 2. "Meanie." Ikke den mest funktionelle, men enkel og uden unødvendige dikkedarer program.
 3. "Home Economics". Behagelig software, som giver dig mulighed for nemt og bekvemt at udføre beregninger.
 4. "Family Budget".
 5. "Home Bogholderi". Multifunktionel program med en masse forskellige indstillinger.
 6. AceMoney.
 7. Familie. Fremragende program, en af de bedste (nogle stille og roligt tildeler №1) fra dem, der præsenteres på internettet. Det er ønskeligt at anvende de nyere versioner fordi førstnævnte har et relativt stort antal software problemer.
 8. MoneyTracker. Feature-rige og nem at bruge program, der kan bruges både til familiens budget, og til personlig finansiering.

Mere som en af de software muligheder for at blive nævnt af en sådan program som Microsoft Office Excel (eller lignende til det). Fordelen ved denne fremgangsmåde er, at oplysninger om alle udgifter og lignende kan ses som en ikke-mobile enheder såsom personlige computere og bærbare computere og mobile tablets og smartphones.

Hvordan at spare?

Nå, det vigtige punkt - det er omkostningsoptimering. I vores virkelighed er brugt på hjælpeprogrammer til 2/5 af alle midler. Vi bør også bemærke, at de årlige vækstrater på 15-20 pct, kan der ikke, men sørge. Derfor skal du tænke over, hvordan man kan minimere størrelsen af betalinger. Hvis vi taler om vinterperioden, er der væsentlige hjælper installation af målere og opvarmning lejligheder / huse. Derudover kan du overvåge deres helbred, det ikke var nødvendigt i fremtiden at bruge tungt på medicin. Hvis det ønskes, og muligheder kan ses bil / offentlig transport på en cykel. Således vil det spare, og sundhedsmæssige fordele.

Separat værd markedsføring i den indenlandske økonomi. Det har til formål at identificere de behov og deres tilfredshed. Derfor, før de går til butikken og anbefales at gøre lister over nødvendige produkter, for ikke at sprede sine finansielle ressourcer på noget unødvendigt. Det er ingen hemmelighed, at professionelle marketingfolk er i stand til meget godt zapudrivat hjerner, og skal gå til butikken for brød, som en vej ud med en flok pakker. Derfor er det vigtigt at holde hovedet klart og ikke at bukke under for manipulation. Meget god i dette hjælpesystem prioritering. Hvis der er tilstrækkelig vilje til at gøre, definere mål og målsætninger for hjemmet økonomi, og altid holde dem inden for "gåafstand" af tilgængelighed. Dette vil lette processen med selvdisciplin.

Åh mand, master budget, sat i et ord

I første omgang skal du afgøre, hvem der vil følge pengene og bruge dem. Det er nødvendigt at diskutere processen og de særlige kendetegn ved deres fordeling. Det er vigtigt at bemærke den form for budget: fælles eller separat. For at opnå gensidig forståelse og undgå konflikter skal lære at håndtere penge. For at gøre dette, partneren har ansvaret for budgettet, skal forstå betydningen af planlægning og være i stand til at træffe informerede beslutninger. For at maksimere effektiviteten af de trufne foranstaltninger, der skal sørges om at tegne en klar struktur af indtægter med udgifter. Dette er nødvendigt for at forstå, hvordan rimelig pengene bruges. Holde familiens budget, hvor kun én person er ganske let. Men hvis de to af dem - det kræver allerede en vis færdighed. Oprindeligt engageret i at tælle de penge vil være vanskeligt, men efter en måned eller to efter zavidneetsya resultat, vil det ikke synes så besværlig.

Opret dit budget

Så er det nødvendigt at vurdere, hvor godt du kan regne med. Bedst af alt, hvis der under en sådan operation er baseret på data fra det foregående år. På grund af dette, vil det være muligt at have en omtrentlig grundlag for udgifterne. Efter alt, hvis budgettet er udarbejdet for første gang, og der er ingen opretstående data, kan det være, at mange mennesker ikke tager hensyn til, og udgifterne blev undervurderet. Dog skal du foretage justeringer for inflation. Med hensyn til de formelle data offentliggjort af regeringen, er der ingen tro, som et referencepunkt kan tage en procentvis stigning regninger. Disse elementer gør det muligt at tage hjemkundskab tættere på virkeligheden i familiens budget. Også, behøver ikke at vælge er absolut den bedste måde at udvikling, bør der udvises forsigtighed til forskellige pludselige udgifter blev leveret. Dette kan være et behov for behandling, og lommepenge til børnene, og det banale ønske om slik, når tingene er dårlige og har brug for at en eller anden måde trøste sig. Imidlertid bør mere end fem procent om sagen ikke isoleres. Noget af dette kan bruges lidt anderledes. Overvej den situation, når forældrene give børn lommepenge. Det kan ikke begrænse, og gå en anden vej. Her for eksempel, en lille version. udstedt Børn gang om måneden et vist beløb, de kan bruge på egen hånd. Lad os sige, tre hundrede rubler, men du kan stoppe på et tusind. Det er ikke reguleret, men på samme tid vil der ikke være mere støtte. Det vil sige, hvis barnet vil bruge alle pengene på en gang - ja, så besluttede han, ingen slik, legetøj og andre ting til slutningen af måneden. Senere ville han tænk ikke på hvad de skal gøre med sine tildelte ressourcer, og lære at passe godt med penge til at bygge et budget.

Holde registreringer af indtægter / udgifter

Lad os sige, at til dette formål elektronikken. Hvordan til at beregne husholdningsbudgettet i et sådant tilfælde? En vigtig fordel ved software er, at her er der et omfattende klassificering af udgifterne. Så kan du optage, hvor mange gik til transport, mad, fritid og underholdning, medicin, fælles. Alt efter hvordan kan være til rådighed, selv registrere, hvad og hvor meget blev købt, for eksempel tre frosne i femogtyve rubler. Således kan du meget nøje kontrollere deres udgifter og træffe passende foranstaltninger, som vil bidrage til at operere mere økonomisk.

Overvej et lille eksempel. Der er en mulighed for at tage hjem en sandwich, som koster tyve rubler, eller købe på Bolle i halvtredserne. Forskellen synes små, men i den seneste måned - fem hundrede rubler. For meget, men ikke for meget? Så et år - seks tusind rubler. Næsten den mindste månedlige pension. Og at et år! På den ene bolle! Det er forbløffende, ikke? Og hvis du omhyggeligt og grundigt beregne deres udgifter, så kommer den forståelse, at, let at ændre deres levevis, kan du spare betydeligt. Et andet eksempel? Lad os forestille os en lille by 70 tusinde mennesker. udgifterne til rejse med taxa er 10 rubler. Dagen tilbringes 20. Antag at en person går til arbejde kun 20 dage om måneden. I alt - 400. For året - 4800. Du kan købe en god, høj kvalitet og pålidelig sport cykel, som vil blive tilbagebetalt i 3-5 år. På det, erhverve ordentlig færdighed, du kan nemt accelerere til 100 km i timen (selvom ikke glemme begrænsningen på 60 km / t), og at komme til steder hurtigere end på bussen. Og der endnu ikke er taget højde for de sundhedsmæssige fordele, der kan modtages af cyklisten. Og det er overflødigt at sige, at er ikke er bange for trafikpropper for dem?

konklusion

For at få en idé om de områder af dit eget liv, der kunne forbedres, er det nødvendigt at begynde med at foretage en grundig og detaljeret analyse af udgifterne. Baseret på disse data er det muligt at gøre den størst mulige nøjagtighed i deres plan. Og så økonomistyring vil blive lettere. Det er én ting at høre fra nogen, at dit liv kan opnås. En helt anden - at beregne, at du kan spare op og investere, siger, otte år, så mange penge, at det i fremtiden vil være muligt at leve uden pukkelhval eller andet sted på uelsket job, og gør, hvad er behageligt. Men for at opnå sådan en smuk, spændende og nødvendige mål bliver nødt til at arbejde hårdt. Du kan have til at kombinere flere arbejdssteder, men tro mig, det er det værd. Efter alt, hvad der kunne være smukkere end muligheden for at beslutte for sig selv, hvad der foregår fritid? Hvor til at sende dit arbejde? Hvilke mål at opnå? Vær føreren af dit liv - at den menneskelige skæbne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.