FinanserPersonal Finance

Som barselsorlov

Tilnærmelse sigt output i dekretet gør vordende mødre for at finde svar på mange spørgsmål vedrørende betingelserne senere i livet, planer og forventninger. På tidspunktet for indtræden af 30 uger af graviditeten en kvinde interesseret og materielle spørgsmål om, hvordan barselsorlov. Betaling af barsel sker på baggrund af notering af orlov, forudsat for den periode af graviditeten på 30 uger, og i perioden efter fødslen.
30 uger gravid kvinde bringer kvinders klinik sygefravær og skrev en erklæring på ferie. Varigheden af orloven er 140 dage, med en standard prænatal orlov er 70 dage, hvis en kvinde er gravid. Hvis der forventes tvillinger, derefter forlade før fødslen øges til 84 dage.

Lær at betalt barselsorlov, kan du på forhånd planlægge deres fremtidige omkostninger forbundet med den forestående afslutning af familien. Enhver gravid kvinde, der kommer ud i den prænatale orlov, har ret til udbetaling af ydelser. Loven indeholder bestemmelser om udnævnelsen af offentlige ydelser fra 30 uger af graviditeten i sådanne kategorier af borgere, som studerende, kvindelige soldater, arbejdende kvinder og dem, der er blevet afskediget som følge af afvikling af virksomheden og sætte registrering beskæftigelse center. Denne kategori af gravide kvinder, både arbejdsløse, der ikke er registreret på arbejdsformidlingen, tilskuddet er ikke tildelt.

I januar 2011 begyndte at drive de nye regler for beregning af ydelser. De nye regler for perioden 2011/01/01 til 31.12.2012 Der er to måder, hvordan man opkræve et barsel, under hensyntagen til de gennemsnitlige daglige indtjening af nogen af de to foregående kalenderår, eller årlig periode. Når du skriver en ansøgning, er det nødvendigt at præcisere, hvilken metode beregningen for barsel mor foretrække: gammelt eller nyt.


Datoer og placering som betalt barselsorlov for erhvervsaktive kvinder kategori ligner processen med at få løn. Hvis betalingen af lønnen indtil dette blev udført af en overførsel af midler til et bankkort, og udbetaling af ydelser vil blive gennemført på samme måde.
Den eneste forskel er, at i hvilken tidsramme er betalt barsel. Term afladet tilstand for ydelser tildelingsprocedure er 10 dage. Men den meget betaling eller overførsel finder sted i næste betale dag
At vide, hvordan til betalt barselsorlov, vil en gravid kvinde vide præcis, hvornår og hvor meget det vil blive opført. Beregningen tager hensyn til fordelene ved 100 procent af størrelsen af den gennemsnitlige løn. Den eneste betingelse - den erhvervserfaring skal være mindst 6 måneder. Der er også en begrænsning af den maksimale betaling. I 2012 fordele blev indekseret med 6%. Hvis oplevelsen af gravide kvinder mindre end 6 måneder, så spørgsmålet som betalt barselsorlov, der tages hensyn til størrelsen af eksistensminimum.
Hertil kommer, at beregningen af de gennemsnitlige daglige indtjening omfatter en serie lavet for referenceperioden betalinger, listen over som anført i forordningen om periodisering af ydelser. Ifølge ham, for barsel betalinger er ikke taget højde for betalt sygefravær, rejser, ferie. Korrekturlæst ikke kun de samlede betalinger, men også til de perioder, hvor disse betalinger blev foretaget.
Proceduren for beregning af barsel indebærer at multiplicere den gennemsnitlige daglige indtægt i antallet lig med antallet af dage med barselsorlov, der er lig med 140.
Vordende mor må ikke glemme, at der ud over fordelene ved barselsorlov hun også lagt og andre betalinger. Tillæg for det faktum, at en gravid kvinde blev registreret i begyndelsen af graviditeten (før 12 uger) af graviditeten i 2012 beløber sig til 465,2 rubler. Efter fødslen, kan den unge mor regne med at betale godtgørelser til fødslen. Betalingen af godtgørelsen skal ske på samme tid, ved levering, alle kategorier af gravide kvinder, uanset om kvinden arbejdede dagen før. Mængden af fordelen i 2012 er lig med 12.405,31 rubler. Det næste værktøj, som er berettiget til at udstede og modtage mor børn indtil halvandet år, er det betalinger relateret til børnepasning. Der er begrænsninger på de fordele - fra minimum til maksimum 2325.99 RUB 13,825.75 rubler. Ud over disse føderale fordele, der er regionale fordele. Hver region har sine egne fordele og funktioner i deres modtagelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.