SundhedPræparater

Stearinlys med havtorn olie - anvendelsesområde

Seabuckthorn - overkommelige, billige midler, som længe har været brugt til medicinske formål healere, traditionelle udøvere, og nu er det er meget udbredt i officiel medicin. Det er en klar multivitamin præparater. I løbet er alle en del af denne plante. Af dem gøre havtorn olie, stearinlys og urtete. Men bortset tonic handling havtorn fremmer vævsregenerering, det er meget effektivt i forbrændinger af forskellig ætiologi, forskellige inflammatoriske processer, sår, sår.

Seabuckthorn anvendes også til behandling af gastriske sygdomme. En afkog af blade og frugt - et glimrende middel mod gigt, afkog af frø er en god afførende. Eksternt anvendt brygget frugt og grene af planter med delvis skaldethed, hårtab, som en effektiv regenerativ middel.

Havtorn olie og anvendes i form af inhalationer. Til dette formål tilsættes vand et par dråber olie. Sådanne procedurer er meget nyttige for sygdomme i de øvre luftveje. Især denne påføringsmetode bør være opmærksomme på dem, der allerede har købt afhængighed vasokonstriktor næsedråber. Dette er et godt middel til at slippe af med denne afhængighed kan også olie næse til dette formål.

Havtornolie har også antibakterielle egenskaber og anvendes i mange smitsomme sygdomme. Gynækologer ofte ordineret stearinlys med havtorn olie i forskellige betændelser i de kvindelige kønsorganer. Vaginitis, endometritis, erosion, endotservity - sygdomme, hvor held anvendt havtorn stikpiller.

Stearinlys er meget populære med havtorn olie i onkologi, især gynækologisk retning. Som regel efter et kursus af stråling, når i varierende grad, lider skeden og blæren og nedre tarm (og de påvirkede næsten altid) havtorn stearinlys anbefales at bruge både vaginalt og rektalt (kan være igen: dagen, så dag så). Imidlertid er fremgangsmåden og dosis afhænger af omfanget af skaden. Desuden posleradiatsionnom behandling gælder ikke kun stearinlys, er havtorn olie, der anvendes til vaginale podninger, som ofte er mere effektive.

En separat tema - brugen af havtorn stikpiller mod hæmorider. Denne sygdom påvirker mange mennesker i alle aldre og køn. Selvfølgelig er der en lang række kemikalier, der effektivt behandler hæmorider, men stearinlys med havtorn olie og så godt, at de ikke har nogen kontraindikationer. Er det særhed, men det sker meget sjældent. Desværre, en stillesiddende livsstil - er en svøbe for vores tid teknisk, computere, fjernsyn, husholdningsapparater, biler, endelig, stærkt reduceret motorisk aktivitet, ikke kun ældre, men også børn. Som et resultat, hæmorider i dag findes selv hos små børn, at tyve år siden var det svært at forestille sig.

I denne henseende kan den helbredende egenskaber af havtorn stearinlys ikke overvurderes. Især i behandlingen af visse kategorier af patienter. For eksempel, ammende mødre og gravide kvinder, enhver kemi er absolut kontraindiceret, men fordi de bare er i risiko for syge hæmorider. Ved behandling af børn er også svært at erstatte stearinlys med havtorn olie en mere effektiv og sikker.

Med hensyn til metoden for anvendelse, i henhold til instruktionerne, der tilbydes til at bruge stearinlys eller tre gange om dagen. Arbejde person, kan det ikke være hensigtsmæssigt, men bare en aften bruge effektivt. Desuden behandling af blære rektal stikpille brug af havtorn giver også meget gode resultater. Den generelle anbefaling til rektal administration - det er ønskeligt at bruge stearinlys, når tarmen er frigivet, endnu bedre, hvis rengøres lavement, selv om sidstnævnte ikke vises altid, og ikke alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.