SundhedPræparater

'amoxiclav': Vejledning til brug

Desværre, i hverdagen, folk vil før eller senere mødes med de tilfælde, hvor de har brug for antibiotika i forskellige styrker og spektrum af aktivitet. Som regel hvis det kom ned til det faktum, at en person går til apoteket og køber noget antibiotika, så sagen er ud over det sædvanlige, og derfor kræver en meget seriøs tilgang. Og hvis nogle af de tabletter kan tages tilfældigt, så for sådanne lægemidler som "amoxiclav" instruktion skal modtage Bibelen.

I denne artikel vil vi forklare, hvorfor overholdelse af alle bestemmelser, er så vigtigt for dette værktøj. Så hvorfor gøre så skal tillægges stoffet "amoxiclav" manual? Sagen er, at dette stof er ikke kun en stærk antibiotika - i styrke og målestoksforholdet af truslen, det er sammenligneligt med atombomben faldt på indenlandske kakerlakker. Styrken af hans ødelæggende nederlag enorm skala. Lad en sådan virkning synes at være uberettiget, men der er øjeblikke, hvor du har brug for netop sådan et slag mod den globale utilpashed. Men for at træffe selvstændige beslutninger om optagelse af et så stærkt stof som amoxiclav vi i hvert fald ikke anbefales. Før du skriver dig en recept, skal lægen ikke kun efterses og sørge for, at andre behandlinger ikke er mulige, og tjek din reaktion på lægemidlet i små doser. Først efter, at du kan gå til apotek og købe amoxiclav piller. Du skal omhyggeligt læse instruktionerne, der er malet alle kontraindikationer og mulige bivirkninger af tabletterne på kroppen, og hvis du har spørgsmål igen rådføre sig med den læge, der fører dig.

Så hvordan man kan gøre Amoksiklav? Endnu engang vil jeg henlede Deres opmærksomhed på, at den vigtigste ord i dit ordforråd, når de modtager støtten skal være ordet "forsigtighed". Typisk er lægemidlet tages i en dosis, der er ordineret af lægen. Det er ikke hensigtsmæssigt at tage en lavere dosis, men overskride det helt uacceptabelt! Især ligger i kassen med produktet "amoxiclav" instruktion regulerer følgende maksimale doser: for voksne er muligt i dag at tage maksimalt seks hundrede milligram af clavulansyre (adjuvans), og børn - ikke mere end ti milligram per kilogram legemsvægt. Med hensyn til amoxicillin, det basiske stof i præparatet, det begrænsede den maksimale dosis af seks gram per dag for voksne og for børn - femogfyrre milligram per kilogram legemsvægt. Som du kan se, til beregning af den optimale dosis, skal du bruge en lommeregner eller viden om gymnasiet aritmetik. Bemærk også, at dette stof rådes til at tage enten efter eller under et måltid, til hurtig kontakt stof med væggene i maven og tarmene ikke forårsager ubehagelige symptomer.

Husk også, at brugen af antibiotika har en ødelæggende virkning på mave-tarmkanalen, da dræbte alle tarmens mikroflora. For at undgå dette, er det nødvendigt at tage de såkaldte probiotika - stoffer, der opretholder den normale tilstand tarmens mikroflora og er kapsler med sporer af gavnlige bakterier er ansvarlige for normal fordøjelse. Selvom knyttet til stoffet "amoxiclav" vejledning og regulerer ikke indtagelsen af probiotika som en obligatorisk, som regel læger selv sige om denne patient. Hvis disse oplysninger er din læge ikke givet udtryk for, rådføre sig med en farmaceut på et apotek eller forsøge at finde de nødvendige oplysninger om deres egne. Probiotika er helt uskadelige ved korrekt modtaget, så at finde information og valget af egnede betyder at du kan efterlade.

Held og lykke til dig behandlingen! Vi håber, at så lidt som muligt i dit liv er der øjeblikke, hvor du skal tage Amoksiklav! Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.