FormationUngdomsuddannelse og skoler

Moskva 1543 High School: anmeldelser af elever og forældre

Hvis du spørger nogen fra forældrene om, hvordan de vælger en skole for dit barn, jo mere sandsynligt, de vil svare dig ledte efter skole tættere på hjemmet. I mellemtiden, udvælgelse af skoler, hvor folk bruger deres gyldne tid - barndom - bestemmer sine forbindelser med verden i en menneskealder.

Moskva Gymnasium 1543 - en af de førende skoler i hovedstaden, hvis strategi er at uddanne fremtidens intellektuelle elite. De studerende får grundlæggende uddannelse af højt niveau, som giver dem mulighed for nemt at indtaste højere uddannelsesinstitutioner af fysisk-kemiske, menneske, biologiske, matematisk profil.

Gymnasium Room 1543: Planen

I midten af halvfemserne i det sidste århundrede i Rusland sammen med almindelige gymnasier begyndte at operere nye skoler med halvglemt navn - "gymnasium". Det var et forsøg på at optimere ungdomsuddannelse. Det er ingen hemmelighed, at at gå på college var ikke muligt at alle, der ønsker det, forskerskolen. Gymnasium var de første erfaringer med unge mennesker mulighed for at studere i dybden og målrettede software objekter, som senere vil blive grundlaget for deres videre uddannelse på universitetet.

Moskva Gymnasium den sydvestlige 1543 formål: at sikre kontinuitet i uddannelse.

generelle oplysninger

 • Status - offentlig institution.
 • Det fastsatte årlige eksamener.
 • Eleverne får mulighed for at engagere sig i cirkler, atelierer.
 • Regelmæssigt vært interessante fritidsaktiviteter, vandreture, ture, ferier.
 • Forudsat ophold i udvidet dages grupper.
 • Forudsat måltider til børn i spisestuen.
 • Området er beskyttet.
 • Det tilbyder børn - en gratis skolebus.
 • Forudsat sommerlejr arbejde.
 • Der er klasser med en talepædagog.
 • Der er en medicinsk kontor.
 • Hvis det er nødvendigt, kan du henvende sig til en psykolog.

historie

Moskva High School i South West i 1543 begyndte sin eksistens i 1975. I første omgang var det en af de typiske storbyområder gymnasier - 43..

I 1991 er der åbnet en pilot skole. Det var først i 1994, blev skolen fungerer som Moskva High School i det sydvestlige 1543. Anmeldelser karakterisere skolen som institution, hvor de unge bliver undervist en stærk motivation til at studere alvorligt.

direktør

Lederen af institutionen er Zavelskiy Yuriy Vladimirovich. Født 1927/06/15 i Kharkov (Ukraine). Russisk lærer, russiske Folks lærer i geografi og astronomi. Siden 1975 - direktøren for den nyåbnede skole nummer 43. Senere blev skolen kendt som Moskva skole nummer 1543. Det er dets leder og nu. Blandt andet Moskva lærere tildelt Den Russiske Føderation præsident-prisen i uddannelse (1999).

Adspurgt af journalister om hemmeligheden bag succesen med den institution, instruktøren siger, at de formår at indsamle årligt talentfulde børn. Hertil kommer, endnu vigtigere, som understreget af Yuri, under taget af denne virksomhed formået at samle talentfulde lærere. Det tog 40 år af sit liv. I gymnasiet en masse specialister, takket være som ethvert barn med en interesse i et bestemt pædagogisk felt, du kan altid finde en niche for sig selv, en stikkontakt, hvor de kan udvikle deres evner og talenter til at opfylde de uddannelsesmæssige interesse.

Ifølge direktøren, gymnasiet er en uddannelsesinstitution, der "viser" er ikke for alle børn. Opgaven for lærerstaben - at forberede fremtidige intellektuelle, videnskabelige, tekniske og kreative land. Opret en sand elite af samfundet, som kan blive en motor for sine fremskridt. Hver kandidat gymnasium № 1543 konkurrencedygtig optagelse i enhver prestigefyldt universitet. Viden en elev på skolen, skal han være i stand til at forsvare på ethvert tidspunkt.

Lederen af institutionen ikke har bestridt, at læring er ikke let. Af alle verdens mest energiintensive typer af arbejde anses for at studere. Det faktum, at børnene skal gøre - at forberede og tage prøver og eksamener - ikke alle voksne skulder. Det er ikke let givet skoledrenge introduktion til ny viden som delte direktør reportere. Han ved, at for mange børn og deres forældre Gymnasium № 1543 er temmelig hård institution (i henhold til anmeldelser).

Stadig, i et interview med Yuri erklærer han sig som en person af demokratiske synspunkter. Opvokset i en førkrigs stalinistiske hårdt skole, hvor disciplinen sejrede over livet i hver person - og et barn og en voksen - direktøren har positioneret sig mod rigor af skolen, samt snare barn konvention.

Grammatik skole i 1543: elever og forældre anmeldelser

Ikke desto mindre er mange elever og forældre i form af en uddannelsesinstitution, der er nævnt meget hårdt. Skoler, der er egnet til børn, begavet med stor ambition og reelle kampevne, anses for at være 1543 gymnasium (Moskva). Anmeldelser sige, at her, "sammenbidte tænder", lære at usædvanligt stærkt.

Læring er svært her, det fremgår af de mange forfattere anmeldelser. Men, efter deres mening, "det er det værd." Elever og forældre er meget tilfredse med undervisningen grammatik sammensætning. Erfarne lærere hjælpe børn til at løse prioriterede opgave - at få en god uddannelse. I gymnasiet lærte ganske alvorligt og tilbyde undervisning på et niveau, der nærmer universitetet.

En institution, hvor de studerende er placeret i en temmelig barske forhold, en gymnastiksal 1543. Svar forældre viser, at viden er værdsat meget strengt. Ifølge deres vidnesbyrd, femmere i gymnasiet næsten ikke sætte. Der er for høj en rating. Forfatterne af anmeldelser siger, at "vi skal virkelig arbejde" i denne skole. De, der ikke kan eller ikke kan lide at gøre det, vil skolen ikke gør.

Hvert år den mest talentfulde af kandidaterne - elever på 5-8 klasser - uanset hvor de bor, i henhold til resultaterne af undersøgelser i 1543 vinder en gymnastiksal. Anmeldelser tyder på, at den kraft, for at lære ingen bør være her. Uddannelse er bygget på et sådant system, at børn lærer meget interessant.

1543 Gymnasium (anmeldelser er informeret om det) lærer børn i specialiserede klasser af en humanitær, biologiske, matematiske, fysiske og kemiske profiler. Klasser kan rumme omkring 25 personer.

1543 Gymnasium (anmeldelser siger, og denne kendsgerning) anvender i sine aktiviteter princippet om bred selvstyre. Lærere, elever og forældre er en enkelt venligt personale, der løser et problem for alle.

Tidligere elever husker med beundring af hans lærere, sjove og informative dage tilbragt i skolen: ferie, ture, ture, forestillinger. Husket som en varm, familiær atmosfære på skolen, hvor det hele tiden arrangeret te parter, sketches, Dage gymnastiksal tursloty og andre arrangementer.

Uddannelsessystemet, som bruger 1543 gymnasiet (anmeldelser bugne ved denne lejlighed takket) giver fremragende resultater - skoleelever vinde præmier i olympiader, nationale og internationale. Næsten alle kandidater bliver eleverne, og i sidste ende udvikle sig til klasseværelser af højt kvalificerede specialister. Ifølge anmeldelser, deres succeser unge skylder at bagagen, som er erhvervet i gymnasiet.

Statusser og udmærkelser

 • Institution er medlem af Moskvas rating i kategorien "skolen" (9 pladsen fra 2016).

 • 2. plads i virksomheden indtager en gymnastiksal 1543. Anmeldelser forældre vise stolthed i den institution, hvor deres børn undersøgelse.

kandidater

Hvert år i 1543 gymnasiet (Moskva, Rusland) - anmeldelser for denne grund, fuld af stor stolthed - Hundredvis af mennesker tilføjer til den russiske intellektuelle elite. Herfra går folk, der kan tænke og er klar til nye opdagelser. Blandt de berømte kandidater af institutionen:

 • Maksim Galkin - tv-vært, komiker, parodist;
 • Kirill Kleimenov - kendt tv-journalist, der blev vicegeneraldirektør den første kanal;
 • Svetlana Bakhin - en advokat, en tidligere leder af virksomheden "YUKOS";
 • Elizaveta Osetinskaya, der blev chefredaktør for Forbes Magazine i Rusland;
 • Alexander Panchin - bioinformatik, popularizer af videnskaben.

Hvordan undersøgelsen her?

Mange mennesker er interesseret i, hvad den 1543 gymnastiksal som at studere på institutionen. At dømme efter de anmeldelser, gøre her, er ganske vanskeligt. Meget højt uddannelsesniveau af de fremtidige krav fra de studerende Gymnasium 1543. Anmeldelser elever siger, at du skal virkelig "forsøger meget hårdt" at gøre her. niveauet for test og konkurrence i denne skole af korrekturlæsere er defineret som "meget alvorlig".

Ifølge forordningerne for optagelse

 • Enhver studerende kan tilmelde i hovedstaden i den femte klasse af gymnasiet.

 • Det skabte hvert år udvælgelseskomitéen at foretage en organiseret sæt ordre fra direktøren, som består af formanden, sekretæren og som medlemmer - institutledere.

 • Indskrivning i 5. klasse gennemføres efter at have passeret de optagelsesprøver i matematik og russisk sprog. Ikke tildelt fordelene ved optagelse på nogen af sagsøgerne.

 • Admissions udvalget har ret til at foretage yderligere interviews med ankommer på visse discipliner for at træffe en beslutning om optagelse.

 • Siden han trådte, med henblik på at identificere dem i en gruppe, lære et fremmed sprog, bliver interviewet om emnet for at bestemme niveauet af uddannelse.

 • For at tilmelde dig i 5. klasse efter at have passeret indgangen eksamener barnets forældre skal indsende en personlig sag discipel erklæring, sygesikringsbevis, sygesikring (kopi), fødselsattest (kopi). Ansøgningsfristen - 10 maj måned.

 • Sættet holdes fra 15 til 20 maj måned.

 • Lister over de registrerede offentliggøres senest den 2. juni måned.

 • For at tilmelde dig i de 6-7 th klasser (i frit rum) er nødvendig for at udføre den indledende arbejde med emner: Russisk sprog og matematik.

grundskolen

En af de mest presserende spørgsmål for forældre til kommende første gradere er et spørgsmål om de betingelser, som er givet skolebørn. De er ingen undtagelse, og dem der er interesseret i high school 1543 Elementary School i institutionen i en bedømmelse, karakteriseret som en "skole-specifik." Dens særlige kendetegn er nogle positive og negative punkter.

Den forfattere reviderede vurderingsrapport, at på tidspunktet for forberedende klasser dit barn bliver nødt til at gå gennem en konkurrencedygtig udvalg, der udføres af en talepædagog og en psykolog. I folkeskolen gymnastiksal for at lære ganske vanskeligt.

Ifølge de studerendes forældre, der hersker en streng atmosfære, lærere kræver strenge underordning jern disciplin krav, vurderer børn undervurderet selv klatter, børn er helt bange for det. Men den viden børnene er meget høj, velorganiseret klasse arbejde. En masse fritidsaktiviteter udføres: .. Besøg konkurrencer, konferencer, dage med fester osv programmet afsluttes for udflugter (2 pr kvartal) i overensstemmelse med det program under litteratur eller Moskvovedenie, de er meget interessant, og børnene kan lide. I løbet af ferien børnene er indskrevet i kostskoler - Matematik og engelsk.

Forældre er tilfredse med kontingent af børn, valgte folkeskole (i klassen af 25-28 personer), selv om notat, at "der er mange velhavende" virksomhed for nylig.

Af børn kræver stor udholdenhed og ydeevne. Uddannelse i grundfag udføres under staten programmet, litteratur, er børn undervises i overensstemmelse med det program, forberedt gymnastiksal. Institution giver en mulighed for børn at engagere sig i frie kredse, er der en musikskole.

Det indeholder bestemmelser om betaling af studieafgifter: 1500 rubler. per måned (afhængig af tilgængelighed). Betaling for fremstillingen af (obligatorisk) - 1800 rubler. Spise i spisestuen forældre er ikke meget glad, men generelt er levevilkårene evalueret positivt: hver klasse er udstyret med en computer, projektor. Der er gratis skolebusser, der bærer børn i poolen. Bygningen er beskyttet af gymnasiet.

adresse

Mange mennesker spørger om, hvor gymnasiet 1543 (Moskva). Forfattere kommentarer (alumni, studerende, forældre) generøst deler deres informationer. For eksempel, rapporterer de, at den 1543 gymnasium beliggende i den sydvestlige del af hovedstaden. Nogle fortæller, at de havde en time at komme til studiestedet fra et andet område, men under alle omstændigheder er det ikke fortryde.

Der er interesseret i, hvor gymnasiet i 1543 i Moskva, rådes til ikke at følge princippet om "tæt på hjemmet", når de vælger en skole for dit barn. Nogle gange træning, forfatterne siger revisionen er værd for ham at udholde nogle ulemper, herunder en lang vej at studiestedet. Især hvis det er 1543 High School (Moskva).

Adresse: st. 26 Bakinskih kommissærer, d. 3, Bldg. 5, 119571, Moskva. Kom der: Metro-station "Tex" output fra den første vogn til venstre. Næste gang, vil vejen tage 5-7 minutter.

Med bus: nummer 261, 144, 699, 196, 816, 226, 250, samt på bussen: nummer 84, 62. Stå af ved "ATS" stop, derefter gå. Telefon: +7 (495) 434-26-58 (modtagelse).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.