SundhedPræparater

"Ofloxacin": brugsanvisning

"Ofloxacin" instruktion om anvendelse definerer som et antimikrobielt middel med en baktericid virkning. Det anvendes som et middel en bred vifte af infektioner, som er forårsaget af følsomme patogener - gynækologisk, hud, gastrointestinale tract infections, øvre luftveje. Medikamentet anvendes i kombination til behandling af svære infektioner systematiske.

Lægemidlet er tilgængelig i doseringsformer:

- Tabletter på 200 mg, er overtrukne. Som regel tabletterne "Ofloxacin" emballeret i kontur cellulære emballage for 10 eller 20 stykker i hver af dem. Disse pakker anbringes i papkasser til et eller to stykker, som sådan et lægemiddel kommer ind i netværket apotek;

- øje og øredråber koncentration på 0,3%;

- øre salve.

"Ofloxacin" Tabletter indeholder det aktive stof i samme navn som den datterselskab - Hver tablet indeholder siliciumdioxid, calciumstearat, croscarmellosenatrium, talkum, lactose og andre. Tabletter skal består af fødevarebestanddele, de vigtigste er hypromellose, titandioxid, polyethylenglycol 6000.

De vigtigste indikationer af instruktioner narkotika "ofloxacin" for anvendelse omfatter infektiøse og inflammatoriske sygdomme, der er forårsaget af forskellige former for følsomme organismer:

- bronkitis, lungebetændelse og andre luftvejssygdomme;

- otitis og halsbetændelse forskellig ætiologi, tracheitis, bihulebetændelse og ENT sygdomme, forårsaget af bakterielle patogener;

- infektionssygdomme i knogler, hud og led;

- mavetarmkanalen infektion og bughulen;

- pyelonephritis og andre renale sygdomme forårsaget af bakterielle patogener;

- urethritis, cystitis, endometritis, bakteriel prostatitis, og andre sygdomme urinveje. Lægemidlet er effektivt til behandling gonoré og klamydia.

Ofloxacin instruktion om anvendelse anbefaler følgende doser og på den følgende måde.

Tabletterne tages oralt kort før et måltid eller direkte på hende.

Tabletterne bør ikke tygges, synkes hele og skyllet ned med vand. Varighed af modtagelsen bestemt af graden af følsomhed af patogenet. Den gennemsnitlige varighed af behandlingen er fra syv til ti dage.

Dosis for hver enkelt patient og er tildelt med placeringen og sværhedsgraden af inflammationsprocessen. Det er også vigtigt, og patientens helbred, specielt nyrefunktionen.

Som regel den voksne ordinere en tablet i en daglig dosis på 200-600 mg. Optagelse udføres to gange dagligt. Hvis den totale dosis er 400 mg / dag, kan tabletter tage en gang. Ofloxacin brugsanvisning anbefaler at tage kun med regelmæssige tidsintervaller, især hvis den ordinerede dosis, der overstiger 400 mg / dag. Kan øge dosis i alvorlig sygdom og for patienter, der er overvægtige.

I forskellige sygdomme varighed lægemiddeladministrering er de følgende udtryk:

- i behandlingen af urinvejene - fra syv til ti dage;

- med underlivsbetændelse - op til 10-14 dage;

- i behandlingen af prostatitis behandling kan være på 6 uger;

- behandling af infektioner under seksuel produceres sædvanligvis ved enkelt administration lægemiddel ved en dosis på 400 mg.

Patienter med nedsat nyrefunktion bør være forsigtige, når de modtager lægemidlet, bør den anbefalede dosis ikke overstiger 50% af den ovennævnte tilfælde af to modtagelse.

Ofloxacin-dråber, der anvendes til behandling af conjunctivitis og betændelse i den ydre øregang som bateritsidnogo forberedelse. I dette tilfælde skal pryde 1-2 dråber i de første to dage hver 2-4 timer. Så begrave frekvensen kan reduceres til fire gange om dagen. Koncentrationen af opløsningen bør derfor være 0,3%, og den maksimale behandlingsperiode er ikke mere end fem dage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.