SundhedPræparater

Beskrivelse og brugsanvisning: "Albarel"

Hvad er lægemidlet Albarel? Instruktioner til brug og en beskrivelse af denne medicin vil blive diskuteret nedenfor. Vi vil også fortælle dig om den form, hvor dette stof fremstilles, hvor bemærkelsesværdigt det er, hvordan patienter reagerer på det.

Sammensætning, beskrivelse, formular

I hvilken form er medikamentet under behandling? Hvad siger brugsanvisningen? "Albarel" er en rund, bikonveks tabletter af hvid farve, som har samme gravering på begge sider i form af tegnet "H".

Lægemidlet er pakket i blisterpakninger på henholdsvis 10 stk. Og en papemballage.

Hvad er inkluderet i lægemidlet "Albarel"? Instruktion for brug rapporterer, at det aktive stof i dette middel er rilmenidin. Den består også af inaktive hjælpestoffer i form af natriumcarboxymethylstivelse, MCC, fast paraffin, lactose, magnesiumstearat, kolloidalt vandfrit siliciumdioxid, talkum og hvid bivoks.

farmakologi

Hvad er det nævnte lægemiddel? Hvad siger brugsanvisningen? "Albarel" er et antihypertensive middel såvel som et oxazolinderivat.

Efter påføring indgår lægemidlet indbyrdes sammenhæng med imidazolinreceptorer af perifere og kortikale vasomotoriske centre, herunder nyrecentre. Interaktionen mellem rilmenidin og disse elementer hjælper med at hæmme den sympatomimetiske aktivitet hos perifere og kortikale centre, hvilket i sidste ende fører til et fald i blodtrykket.

Egenskaber af medicinen

Lægemidlet "Albarel", analoger, brugsanvisninger, som er angivet nedenfor, har en antihypertensiv virkning (afhængigt af den indtagne dosis) på diastolisk og systolisk blodtryk i stående eller liggende stilling. Det har vist sig, at indgivelsen af dette lægemiddel ved terapeutiske doser (dvs. 1 eller 2 mg pr. Dag) er effektiv til behandling af mild og mild arteriel hypertension.

Ifølge eksperter opretholdes virkningen af dette middel hele dagen. Desuden er det særligt effektivt under fysisk anstrengelse.

Langsigtet brug af stoffet forårsager ikke afhængighed.

Præparatets egenskaber

Hvad er bemærkelsesværdigt om et sådant værktøj som "Albarel"? Instruktioner til brug, vurderinger af eksperter siger, at tager denne medicin i terapeutiske doser ikke påvirker hjerteets arbejde og forårsager ikke vand og natriumretention i kroppen og forstyrrer ikke den metaboliske balance.

Dette lægemiddel reducerer OPSS uden ændringer i hjerteudgang. Det skal også bemærkes, at de elektrofysiologiske indekser og kontraktilitet i myokardiet på baggrund af at tage denne medicin forbliver uændrede.

Det antidepressive middel, der er under behandling, forårsager ikke ortostatisk hypotension (inklusive ældre), påvirker ikke renal blodgennemstrømning, forstyrrer ikke det fysiologiske respons (kompenserende) for hjerterytmen at udøve, og det påvirker heller ikke fedt- og kulhydratmetabolismen, filtreringsfraktionen og glomerulær filtrering.

kinetik

Absorberes Albarel tabletter? Instruktion for anvendelse hævder, at det nævnte lægemiddel absorberes fuldstændigt og meget hurtigt fra tarmene. Efter en enkelt dosis af lægemidlet observeres den højeste koncentration i plasma efter 2 timer.

Absolut biotilgængelighed af lægemidlet er 100%. Det skal også bemærkes, at det ikke underkastes den første passage gennem leveren.

Ligevægtstilstanden for patienten er kun etableret fra 3. dag med regelmæssigt indtag af tabletter. Hos personer med hypertension, som har været i behandling i flere år, forbliver koncentrationen af lægemidlet i plasma stabilt.

Denne medicin udskilles med modermælk. Hans metabolitter findes kun i urin i spormængder. Halveringstiden for lægemidlet er ca. 8 timer. Denne periode ændrer sig ikke selv ved gentagen administration af tabletter.

vidnesbyrd

I hvilke tilfælde er lægemidlet ordineret til patienter? Hvad siger brugsanvisningen? "Albarel" er et antihypertensivt lægemiddel, som aktivt anvendes til arteriel hypertension.

Forbud mod aftale

Brug af lægemidlet "Albarel" er forbudt, når:

 • graviditet;
 • Alvorlig depression
 • Nyresvigt (alvorlig);
 • amning;
 • Overfølsomhed overfor rilmenidin eller andre komponenter i lægemidlet.

Det skal også bemærkes, at dette lægemiddel ikke anvendes til pædiatrisk praksis.

"Albarel" tabletter: brugsanvisning

Behandling med denne medicin skal først startes efter samråd med lægen. Hvis patienten ikke har adgang til en læge, skal du omhyggeligt læse instruktionerne, inden du tager medicinen. Ifølge hende skal patienten tage en tablet før morgenen for at opnå den ønskede effekt. Hvis en sådan dosis af "Albarela" ikke forbedrede patientens tilstand, så øges den til 2 tabletter om dagen (på tærsklen til morgenmad og aftensmad).

Behandlingen er langsigtet.

Selvom tilbagetrækning af denne medicin normalt ikke forårsager bivirkninger, bør seponering af behandlingen ske gradvis med en glat dosisreduktion.

Bivirkninger

Hvilke bivirkninger forårsager det antihypertensive stof under behandling? Hvad bekræfter brugsanvisningen? "Albarel" kan provokere sådanne uønskede fænomener som:

 • Hjerteslag, ortostatisk hypotension, kold ekstremiteter effekt (i enkelte tilfælde);
 • Asteni, øget træthed ved fysiske øvelser, døsighed, angst, søvnløshed eller depression, krampeanfald (i enkelte tilfælde);
 • Kvalme, epigastrisk smerte, forstoppelse, mundtørhed, diarré;
 • Kløe, hududslæt.

Det skal også bemærkes, at nogle patienter oplevede perifert ødem, blit og seksuelle forstyrrelser på baggrund af denne medicin.

En overdosis betyder

Hvad sker der, når du bruger mange "Albarel" tabletter? Instruktioner til brug, doserne af dette middel blev præsenteret ovenfor. Hvis sidstnævnte overskrides, kan patienten udvikle alvorlig arteriel hypotension og forskellige lidelser i psyken. I dette tilfælde er offeret ordineret mavesaft og udfører sympatomimetisk behandling.

Interaktion med andre lægemidler

Det anbefales stærkt ikke at tage tabletter "Albarel" med alkoholholdige drikkevarer og MAO-hæmmere. Også de følgende manifestationer af lægemiddelinteraktionen af lægemidlet blev påvist af specialisterne:

 • Med diuretika, vasodilatorer og antihistaminer er virkningen af lægemidlet forstærket;
 • Med tricykliske antidepressiva er der et fald i den antihypertensive effekt af lægemidlet;
 • Med lægemidler, der nedsætter centralnervesystemet, er der en stigning i døsighed.

Særlige oplysninger

Hvis lægemidlet anvendes af personer, der for nylig har haft et slagtilfælde eller et myokardieinfarkt, har de brug for konstant medicinsk overvågning.

I lyset af Albarel-tabletternes gode tolerance kan de ordineres til ældre patienter såvel som patienter med diabetes mellitus.

Hvis behandlingen skal seponeres, skal dosis af lægemidlet gradvist reduceres. Det skal huskes, at afskaffelsen af medicinen i de fleste tilfælde ikke ledsages af bivirkninger.

Det er forbudt at ordinere Albarel samtidig med MAO-hæmmere og alkoholholdige produkter.

Kliniske oplysninger om lægemidlets effektivitet og sikkerhed hos børn og unge er ikke nok. I denne henseende bør dette lægemiddel ikke tildeles denne kategori af patienter.

I terapeutiske doser har "Albarel" ingen effekt på en persons psykomotoriske reaktioner. Hvis lægemidlet blev taget i store mængder eller sammen med lægemidler, der deprimerer centralnervesystemet, er patienten i dette tilfælde forbudt at sidde bag køretøjets hjul, samt engagere sig i andre farlige aktiviteter.

Analoger og anmeldelser

Der er ikke mange analoger i dette præparat. Blandt de mest tilgængelige og mest populære kan nævnes "Tenaksum". Denne medicin er også et antihypertensive middel, der tilhører oxazolin-gruppen. Det har en lignende liste over kontraindikationer og bivirkninger, men det er dyrere.

Hvad angår patienternes meninger om dette stof, er de få. Som læger, hævder forbrugerne, at dette er et meget effektivt værktøj designet til at eliminere hypertension. Fordelene ved lægemidlet indbefatter også dets langsigtede terapeutiske virkning, herunder fysisk anstrengelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.