LovOphavsret

Gadeuorden og dens konsekvenser

Sikkert hver af jer har hørt, at der er sådan en administrativ overtrædelse i henhold til artikel 158 i den administrative kode - hooliganisme. Det er lidt en administrativ handling, der gør indgreb på den offentlige orden og ro i borgerne.

Gadeuorden udtrykkes i strid med og manglende respekt for reglerne for anstændighed og anstændig opførsel, og i strid med de interesser og andres rettigheder fornærme den offentlige orden, enkeltpersoner eller den brede offentlighed. I overensstemmelse med loven, er denne forbrydelse anerkendt groft frispark sprog i det offentlige og i det offentlige rum, offensive og respektløse hverve passerer borgere eller lignende handlinger.

En sådan krænkelse af den offentlige orden er nu sker ret ofte, især i de dage af offentlige festivaler. Dette skyldes primært, at det faktum, at i de dage, brugte en stor mængde alkohol, og folk mister kontrollen over deres adfærd.

En specifik liste over handlinger, som ville falde ind under definitionen af "smålig hooliganisme", er loven ikke er fastsat. Derfor under de andre tiltag på skøn af specielt autoriseret til dette organ, samt personer med visse stillinger, bør du forstå en bred vifte af ulovlig forseelse, krænke den offentlige orden. Dette kan være på arbejde, i levevilkår, i kulturinstitutioner, på gaden eller i andre offentlige steder, mens rejser på offentlig transport, i trappeopgange af en lejlighed hus eller en lejlighed på landet, osv

Som regel, hooliganisme - det er de handlinger, der opstår ved tilstedeværelse af andre. Men den variant, der som overtrædelsen kan betragtes anvendelsen af obskøne tegn og skilte på de mure, hegn eller hegn natten, når gaden ikke har nogen vidner, eller elementer skjulte hærværk og så videre. Gadeuorden kan begås kun forsætligt. Det betyder, at personen er klar over, at den gør det, og er villig til at gøre det.

Ansvaret for hooliganisme er kun personer, der på tidspunktet for sin kommission fyldt seksten. Hvis en alder af gerningsmanden mindre henholdsvis hvoraf ingen ansvar kan ikke diskuteres.

Forudsat for gadeuorden straf - straf. De kan også tildeles korrigerende arbejde inden for de grænser, der er defineret i artikel 158 i loven om administrative forseelser i Den Russiske Føderation. Men det kan anvendes administrativ anholdelse i op til femten dage. Det kan kun tildeles til en dommer i tilfælde, hvor på grund af visse omstændigheder, eller under hensyntagen til de særlige kendetegn ved de ulovlige offentlige orden personen til at bruge andre foranstaltninger, der anses utilstrækkelig til fuldt ud.

Gadeuorden er forskellig fra mobning, som er tilvejebragt ved del 1 af artiklen 213 i straffeloven, mangel på social fare og mindre grad af forstyrrelse af den offentlige orden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.