LovOphavsret

Hvad er firmanavnet

Mange mennesker har hørt udtrykket "firmanavnet", men meget få mennesker ved præcis, hvad han står for. De fleste bare kan gøre visse antagelser baseret på den leksikalske betydning af ordene i denne sætning. For at finde svaret på dette interessante spørgsmål, er det bedst at henvise til de lovgivningsmæssige rammer.

Set fra firmanavnet den civile retsplejelov kan tolkes som navnet på den forretningsenhed , hvorunder den deltager i offentlig cirkulation, det vil sige, udøver sin virksomhed. Det er fast, ikke kun i de dokumenter, der indgår en bestemt virksomhed, men er også registreret i den tilsvarende offentlige register. Det gives en gang i den tid af oprettelsen af virksomheden, og følger ham hele den periode driften af den juridiske enhed. Det må nødvendigvis have en fulde form og eventuelt - kondenseret. Ændring af selskabets navn er kun muligt for en gyldig grund og må nødvendigvis afspejles i de stiftende dokumenter. Sådanne tilfælde omfatter ændring af retlig organisationsform eller en ændring i sammensætningen af grundlæggerne, der vil ønske at afspejle dette i navnet på skuespilleren.

Taler med andre ord virksomhedens navn på den juridiske enhed - navnet på en bestemt virksomhed, som består af to dele, som han kom op med dets grundlæggere. Det første henviser til den juridiske form for organisation, såsom JSC. Den anden del af grundlæggerne komme med deres egne. Men de skal overholde en række specifikke krav. Virksomhedens navn skal være den fulde eller forkortede officielle navne på fremmede lande og deres derivater, samt navnene på de statslige myndigheder i Rusland og andre organisationer, for hvilke en liste er fastsat af den civile retsplejelov. Også fordi det bør udelukkes betegnelser, der kan være i strid med den offentlige interesse og de moralske principper. Samtidig bør det være lyse, iørefaldende og let at huske, har funktioner, der gør det muligt at fjerne blandingen af et selskab med en anden. Kun i dette tilfælde kan der opnås bestemte resultater i markedsføringen, hvilket gør selskabet navn let genkendelig blandt potentielle samarbejdspartnere og forbrugere.

Jeg må sige, firmanavn henviser til objekter af intellektuel ejendomsret, som er beskyttet af de relevante retsregler. Det er et middel til individualisering, som gør det muligt for virksomheden at skille sig ud blandt de konkurrerende virksomheder. Men denne kategori omfatter kun navnene på kommercielle organisationer. For mange forbrugere mærkenavn af virksomheden, der er gjort, eller at produktet er en garanti for dets kvalitet. I et sådant tilfælde, kan det være nødvendigt at registrere varemærket, der snart kan blive let genkendelige mærke.

Retten til et firmanavn er kun den juridiske ejer, så det kan sikkert blive kaldt enestående. Det kan ikke overføres til andre, selv for midlertidig brug på grundlag af en licensaftale. Ingen andre har ret til at fremstille produkter, udnytte navnet på din virksomhed. Det kan ændre rettighedshaveren kun i tilfælde af et salg eller overdragelse af virksomheden som helhed.

Gennemførelsen af denne ret gøres ved at angive navnet på virksomheden på skilte, fakturaer, formularer, og anden lignende dokumentation, samt i reklamer og produktets emballage. Du kan bruge alle måder, der ikke modsiger loven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.