Intellektuelle udviklingReligion

Den protestantiske kirke i Moskva: historie, typer, adresser

De første repræsentanter for protestantiske trosretninger er dukket op i Rusland næsten samtidig med begyndelsen af bevægelsen i Europa, nemlig i det 16. århundrede. Over tid, mange udenlandske besøgende rødder i Rusland, og med dem - og en ny religiøs bevægelse. Ordet "protestantiske" blev taget i brug, selv Martin Luther. Det refererer til "offentligt at bevise."

Hvad er forskellen mellem de protestantiske kirker?

Den protestantiske kirke i Moskva har fået distributionen, primært i det tidligere Sovjetunionen. Protestantismen selv - helt usædvanligt for en russisk religion. Efter alt, behøver dens fortalere ikke genkende dyrkelsen af Jomfru, ikke bede til helgener og engle. Protestantiske kirker adskiller sig fra ortodokse mangel på stads. I dette område af kristendommen er der kun to sakramenter - dette fællesskab og dåb. Den vigtigste og eneste kilde til TROSLÆREN protestanter tror, at Bibelen.

Den protestantiske kirke i Moskva: baptister

En af de mest populære grene af protestantismen er Døberen. Den protestantiske kirke i Moskva giver også data samfund. Deres største forening har navnet "Moskva Central Church of evangeliske kristne-baptister." I hovedstaden, blev det grundlagt i 1882. I årene 1881-1882 Stepan Vasiliev og hans kollega Ivan Bocharov, der var boghandler, begyndte at udføre evangeliet læsning i Moskva.

Bookseller begyndte at gøre dette er fordi konfronteret med en mærkelig kendsgerning: de mennesker, der betragtede sig kristne, i virkeligheden, vidste ikke Bibelen. Mange mennesker er interesseret i, hvor i Moskva protestantiske Baptist Church? Den nuværende kirke er placeret på Lille Trehsvyatitelsky Pereulok 3.

Syvende dags adventister

Også i hovedstaden, har det en repræsentant for en anden gren af protestantismen - en Syvende Dags Adventistkirken. Den væsentligste forskel på denne tendens er den veneration af sabbatten som en hellig dag. Romerne, for eksempel aflyst fest lørdag. I stedet for denne ugedag af fejringen af søndagen den blev indført. Og også en af de vigtigste punkter i adventist doktrinen - det er forventningen om den forestående Kristi genkomst til jorden. Det er derfor, de har sådan et navn (det latinske ord adventus betyder "kommer").

Adventistkirken protestantiske kirke i Moskva blev grundlagt i 1994. community placering adresser - det Nagatinskaja Street 9 side 3 og Krasnoyarsk Street 3. Grundlægger af Adventist -. er en amerikansk prædikant William Miller, som levede i Nordamerika i det 19. århundrede. Når Adventismen trængte ind i Europa, der er en doktrin fundet en meget frugtbar jord, organisk forbinder med protestantiske udsigt.

Peter og Paul-katedralen - det vigtigste repræsentant for de protestantiske strømninger i Rusland

I dag er den mest indflydelsesrige protestantiske kirke i Moskva - det lutherske Katedral Peter og Paulus. Nu katedralen findes på: Starosadsky Lane 7/10. Dette er en af de ældste sogne i den religiøse bevægelse i Rusland. Protestantiske samfund dukkede op i Moskva i 1626, og er i konstant bevægelse fra den ene kloster til en anden.

I 1649 konciliære kode har forbudt udlændinge at købe ejendom i hovedstaden. Men snart General Baumann og kunstneren Inglis erhvervet en lille mængde jord i den tyske kvarter, og bygget en trækirke. I 1667 var der allerede et fuldgyldigt kirke, som omfattede manse og skolebygningen. Tre gange brændte hun, og blev fuldstændig ødelagt i 1812.

Men i 1817 det religiøse samfund St. Peter og Paul Lopukhins erhvervede ejendom i den tyske kvarter. Huset blev omdøbt Kirken og indviet som kirke i 1819. I det 19. århundrede, mængden af menigheden protestanter allerede var omkring 6 millioner. Så vi var nødt til at bygge en ny bygning. Den protestantiske kirke i Moskva blev bygget i nygotisk stil i 1905. I 1892, sognet af katedralen Church of St. Peter og Paul købte krop fra Tyskland. Denne musikinstrument, købt i Ludwigsburg, er blevet en af de bedste i hele Rusland.

Evangeliske i Moskva

En anden velkendt protestantiske kirke i Moskva - det Tushinskaja evangeliske kirke. Dens bygning i sovjettiden blev brugt som Palace of Culture. Men i december 1992, begyndte der at holde tjenester. I april 1993 blev kirken officielt registreret. I lang tid var værelset ikke opvarmet, som kræver reparation og restaurering. Kræfterne af samfundet bygning blev givet i den rette form. Kirken ligger på adressen: street Vasily Petushkov, Bygning 29.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.