HjemlighedGør det selv

Sådan vasker et spejl uden en skilsmisse til en perfekt glans?

Rene og komfortable hus - et løfte om godt humør. På hvor ofte fjernet i huset afhænger af sundhed og leve i det, så velplejet område er et gunstigt klima for udvikling af sygdomsfremkaldende bakterier. Min, skrabe, ren, tørre - værter er velkendte for de huslige pligter. Af særlig vanskelighed er vask af glas, poleret og spejlende overflader.

Sådan vasker et spejl uden pletter, kender ikke hver værtinde. Og for at udføre denne opgave, nogle gange forgæves, at bruge en masse nerver og indsats. Vask spejlet uden pletter på den ideelle lysstyrke virker ikke første gang. Resultat - forkælet stemningen, gentagelsen af kedelige arbejde og tabt tid.

Sådan vasker et spejl uden pletter

Kendt for en meget enkel og billig og tilgængelig for alle fremgangsmåde, hvor der anvendes vand, blød klud og tyndt papir (sædvanligvis et toilet eller en avis). Proceduren fungerer således:

 • fugtig klud snavs vaskes;
 • cirkulær bevægelse bruger papir til en kugle, er glasset gnides til tørhed, den eneste måde at sikre fuldstændig forsvinden af striber.

Ulemperne ved denne metode er tidskrævende (har at polere lang og hård) og tilstedeværelsen af giftige stoffer i trykfarven.

Ved hjælp af de tilgængelige værktøjer

Vask spejl uden pletter derhjemme - en god husmor er klar over. Der er masser af folkemusik retsmidler:

 • eddike og vand (forhold 1: 1);
 • tandpulver og flydende ammoniak;
 • eddike og tand pulver.

I det første tilfælde udføres spejlet rensning på samme måde som beskrevet ovenfor. Vand, som blandes eddike til at vaske spejlet, fjernelse af overskydende snavs, så skrubbe det med papir for at frembringe den karakteristiske glans.

Den anden mulighed er også ganske enkel. Ligeligt nødvendigt at blande tandpulver og flydende ammoniak til opnåelse af en opslæmning. Den resulterende blanding gnide spejlet, trykker forsigtigt klud til at placere en meget stærkt forurenet og efterlade i denne tilstand i et stykke tid, for eksempel til 15 minutter eller 20. Mens snavs otkisaet, kan du slappe af eller nyde en kop te. Så har du brug for at vaske det hele lidt vand ved stuetemperatur og producere en let polering af overfladen væv. Tandpulver kan erstattes istolchonnym tandpasta eller kridt. Brug bagepulver anbefales ikke for at undgå uklarhed glasset.

Tilsvarende er rengøring udføres ved hjælp af eddike og tandpulver eller kridt. På et glas varmt vand skal tage eddike (devyatiprotsentnogo) og skeen kridt eller tandpulver. Blandingen må insistere dræne overskydende vand. Den resulterende opslæmning blev påført på overfladen område i en cirkulær bevægelse for at rense snavs og i slutningen af denne aktion skylning med koldt vand.

Der er en anden husråd, som omfatter mælk, salt, blånelse og ammoniak. Denne blanding gnides glas, vask og polering.

Ved hjælp af naturlige ingredienser

Spejlet kan vaskes uden at bruge skilsmisse af naturlig oprindelse? Efter denne vask forårsager minimal skade på miljøet. Alternativt kan du bruge en teskefuld grøn te blade. Fra denne fremgangsmåde frembringe en dobbelt fordel:

 1. Miljøvenlig.
 2. De lave omkostninger og muligheden for at anvende affald, som skal bortskaffes.

Anvendelsen af stivelse eller kartoffelstivelse - en anden mulighed for at bruge naturlige ingredienser. Til fremstilling sammensætning Bertil ske og spiseskefuld vand rummet stivelse, den resulterende mæsk påføres glasset lighed med de tidligere udførelsesformer og vaskes efter 20 minutter.

Stivelse kan erstatte kartofler. For at gøre dette, er du nødt til at tage halvdelen af knolden, gnide hendes ansigt, og derefter skylles med varmt vand og tør efter med en blød klud eller et vaskeskind klud.

Sådan vasker et spejl uden pletter, hvis det har spor af fluer

det er meget vanskeligt at rense spor af fluer eller andre insekter. Sådan vasker vinduer og spejle, uden skilsmissen, hvis et hjem der, især med debut af sommeren, disse ubehagelige naboer? Med denne opgave nemt håndtere almindelige løg. Det er nødvendigt at tage halvdelen pæren udførelsesform, og på lignende måde med kartoffel kraftigt gnide spejl eller vindue overflade.

Løg saft øjeblikkeligt Mushin vil fjerne pletter og forhindre yderligere forekomst af insekter.

Klar kemikalier

Moderne kvinder - folk forretning eller beskæftiget i industrisektoren, så det tid til at rense huset eller lejligheden er stadig ikke så meget. Forestil dig, hvad værtinden havde at arbejde: for sådanne tilfælde er altid et par muligheder i form af beskæftigelse. Hvor hurtigt vasker spejlet uden skilsmisse? Dette problem er alvorligt nok til business kvinde. Her er det nødvendigt at ty til at bruge husholdningskemikalier, som i den moderne verden er en besparelse strå at lette husarbejdet. Du kan ty til den almindelige brug af vaskemiddel til opvask. Det skal også påføres overfladen og modstå et stykke tid, hurtigt skyl. Med hjælp fra en god medicin snavs fjernes med det samme og skiller næsten ingen valg. At gøre det mere bekvemt, er den kemiske hældt i en sprayflaske og sprøjtes. Det viser sig meget hurtigt.

Der er også særlige faciliteter til rengøring vinduer. Velkendte rengøringsmidler såsom "Anden", "Glow", "Mr Muscle", og andre. Effektiv fjernelse af snavs uden striber opnås gennem indholdet i ammoniakken og isopropylalkohol. Ved brug af de nødvendige forholdsregler. For at undgå ubehagelige konsekvenser i form af kemisk forgiftning i par, det rum, hvor de hængende spejl, skal være godt ventileret. At arbejde kan også beskæftige bilglas renere.

Servietter med antistatisk

Producenterne er kommet op med for bekvemmelighed af servietter til at rengøre spejlene med specielle imprægnering. Der er muligheder for at rense computerskærme, tv-udstyr og optik. Præparatet, som er imprægneret med disse assistenter, at aflaste overfladen fra unødvendige skilsmisser, og indeholder også et antistatisk middel. Tilstedeværelsen af sidstnævnte reducerer ophobning af støv på overfladen og gør det muligt at producere mindre generel rengøring i huset.

Interessant brug af gamle ting

Af den måde, denne mulighed er unødvendigt at bruge nylon strømpebukser, der har mistet relevans på grund af en pil vises - det er en anden effektiv metode til ikke-affald teknologi. De øger glans og hjælpe hurtigt og effektivt at vaske spejlet uden pletter.

Trinvis guide

For at opsummere, hvordan man korrekt vaske spejlet uden pletter, kan du gøre det næste trin for trin algoritme. спользование различных средств, как подручных, так и специальных, сводится к одной цепочке действий, которые нужно выполнять последовательно: Udnyttelse af forskellige værktøjer såsom improviseret og særlige, reduceres til en enkelt kæde af aktioner, der skal udføres i rækkefølge:

 • Det første skridt - rengøring forureninger nogen af de midler, der er blevet opført. Den aggressive sammensætning, jo hurtigere vil der være udrensning. Nogle gange er det nødvendigt at foretage en prioritering. Hvad er mere vigtigt, hastighed eller sikkerhed? Naturlige og midler ved hånden renere for miljøet.
 • Det andet skridt - skylning eller kemisk sammensætning, gjorde hans egen. Brug koldt vand fører til et bedre resultat. Lette arbejdet med at fjerne skilsmissen vil hjælpe en speciel børste med en gummiskraber til at vaske briller. Gummi hyrde fugt ned og ren overflade opnås uden striber. Brugen af sådanne instrumenter er flere gange hurtigere renseprocessen.

 • Det tredje skridt - polering. Han havde brug for at give den ønskede spejl glans. Mikrofiber klude kan hjælpe i denne proces. Men kom op og avisen eller toiletpapir. Et karakteristisk træk af papiret er, at det efterlader lidt støv og stoffibre på glasset. Hertil kommer, at dets tilgængelighed og lave omkostninger gør det muligt at vaske vinduer og spejle i huset med minimale materielle omkostninger. To - tre aviser - spejlet og skinner som ny. Et godt resultat er også opnået ved brug af ruskind.

Årsager til skilsmisse, når du vasker

Således spejlet vasket og tørret. Men ved nærmere eftersyn er det konstateres, at renhed og glans er langt fra ideelt: Der er mudrede pletter og snavs, udseendet er dårlig. Mulige årsager:

 • På glasset forblev snavs eller støv før med krog. Hvis det er muligt, skal det fjernes før brug af vand, børstning med en blød børste eller klud, og fedtdråberne at rense absorberende klud.
 • Ikke vaskes af resterende detergent, f.eks glasset forblev detergent, der responderer dårligt på fjernelse. For at vaske det, du har brug for en masse vand.
 • Vandet indeholder urenheder, der forlader snavs uklare ved tørring.

At fjerne striber tør glasset med en fugtig klud og tør med toiletpapir eller absorberende klud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.