HjemlighedIndretning

Indvendig skønhed: billede ideer. Det indvendige af verden af skønhedssaloner

Skønhedssalon - en særlig plads, før de går til de kvinder, der sætter dig op for en positiv ændring i udseende, forventer en magisk forvandling. Logisk, som det indre af en skønhedssalon er forpligtet til ikke at skuffe de smukke damer, skal den opfylde deres forventninger, giver attenders unik atmosfære, kastet ud i som de vil være sikker på, der vil komme ud på gaden, tilfreds med resultatet. Professionelle designere tager hensyn til disse krav, i mange år, de bragte visse design regler, hvorefter bør forme det indre af en skønhedssalon.

Grundlæggende principper for design

Ved udviklingen det indre af en skønhedssalon, dekoratører og designere følger visse regler for plads planlægning, kombinere dem med hidtil usete udviklinger. Altid værd at huske, at uanset hvilke idéer du har besøgt for salon ejer - det er først og fremmest den virksomhed, som under alle omstændigheder ikke passerer af kravene i de relevante tilsynsmyndigheder. Lette niveau værelser for procedurer, efterbehandling materialer, fylder rummet - alle detaljer skal overvejes, skaber det indre af en skønhedssalon.

Før du åbner butikken, skal den fremtidige ejer forstå, hvad publikum han forventer at se: kvinder med høje indkomster vil føle sig godt tilpas i miljøet af luksus, men det mindre godt give dette interiør kan skubbe, komme til at føle sig ud af sted.

materialer

Særlige begrænsninger i valget af materialer til dekoration af lokalet er ikke indstillet, dens størrelse også er ligegyldigt, om du designer det indre af en lille skønhedssalon eller tænker på større objekt.

For gulve til at vælge en sikker og modstandsdygtig over for slid materiale skal også forstås, at overfladen ikke burde have sømme eller uregelmæssigheder, ellers hele æstetik i sidste ende ødelægge zabivshayasya snavs eller klienter hår. Fashion designere ser at gøre tæppebelagte gulve, der vil se godt ud i venteværelset, men ikke i de kontorer, hvor materialet hurtigt snavsede og kommer i forfald.

Den udformning af væggene , kan du bruge noget fancy, under hensyntagen til de økonomiske muligheder. Det eneste, vi ikke bør glemme: skønhedssalon - restaurant, der er designet til store strøm af kunder, der er, er nødt til konstant våd rengøring. Materialet skal vaskes godt, og også være resistente over for vand.

Farve i interiøret

Hvis vi betragter det indre verden af skønhedssaloner, såsom The Lounge Frisørsalon i Bangkok eller Maria Dowling i Dubai, kan man konkludere, at farven - en af de vigtigste komponenter i succes. Afspilning af farvepaletten, designeren definerer den unikke atmosfære, hvilken institution vil blive husket for de besøgende. Det bredeste udvalg af farver dannede grundlag for design, fordi den bestemmer navnene på de følelsesmæssige, fysiske og endda mentale indstilling af kunder og folk, der er på arbejde i dette miljø.

Grundlaget for farvesammensætningen bør baseres på tre vigtigste farve, suppleret med møbler og lyse tilbehør. Mangfoldigheden og fragmentering aldrig se en vinder og kun give sådanne faciliteter er i folk en følelse af ubehag. Hvis fordelingen af farverne kommer fra en matematisk synsvinkel, er det nødvendigt at fremhæve roden og tage det 75% af designet, en femtedel vil tage møblerne og den eneste resterende procentdel - lyse tilbehør. Kommer i en skønhedssalon, en kvinde ønsker at føle den afslappende stemning og i fred, som er let at opnå ved hjælp af neutrale, pastelfarver. Med passende dygtighed designer kan ty til hjælp fra lyse farver, tildeling værelse ekstravagance og glamour.

Lyset i rummet

Det er ikke mindre vigtig parameter, som direkte påvirker højre under arbejdsprocessen på den kompetente zoneinddeling område, om, hvordan kunden opfatter hele indre af en skønhedssalon. Foto på temaet sites hjælpe med at identificere, at lamperne konventionelt opdelt i øvre og punkt: den første brug i hallen og modtagelse, den anden er monteret direkte på arbejdspladsen.

Lampen bør justeres, så den ikke fordrejer farver. Guiden skønhed arbejde med maling til at farve hår, vælge den neglelak, make-up - alt dette er gjort individuelt, der tages hensyn til de ønsker, kunden og funktioner. I dette tilfælde kan fejlen have uheldige konsekvenser. Det skal også huskes, at belysningen i hvert fald ikke skulle varme luften omkring ham.

Særlig forsigtighed bør tages for at dække udviklingen af en lille skønhedssalon. Kompetent spil af lys kan visuelt udvide rummet, giver det lethed og frihed.

finesser plan

Over tid, vi dannede de generelle regler, som bør være designeren, designe det indre af en skønhedssalon. Foto førende saloner giver os mulighed for at forstå, at det er hyggeligt, behagelig stemning og ingen åndenød bevægelse i hele lokalet. Workload udstyr, små passager, en flerhed af skillevægge - alt dette bør glemmes, og skabe en behagelig atmosfære, der hjælper til at slappe af til kunderne.

Uanset stil eller valgte vært salon, lokalets indretning princip forbliver forenet. Rummet, hvor en kvinde (eller ikke kun) venter på deres tur, skal være så rummelige og komfortable, møbler - bløde, og sofaborde - suppleret med nyttige ting, for eksempel svarende til status institution modemagasiner. Modtagelse fungerer som en grænse mellem venteområdet og kontor.

Skønhedssalon: interiører, ideer

Den første populære stil var og er stadig en klassiker, konfigurere klienter til at modtage en garanteret subtil og elegant måde. Standsning af valg af etniske årsager, ejeren af salonen, da den opfordrer besøgende til at fordybe sig i en verden af den mystiske og det ukendte, for at blive en del af det. I et lille rum vil se positivt hi-tech eller minimalisme.

De vigtigste ting - husk på, at uanset den valgte stil skønhedssalon skal bevare sit oprindelige formål - at give kunderne mulighed for at få en ny, usædvanlig måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.